ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 191 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ – ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΟΥ, ΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΒΑΛΕΙ, ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΔΩΣΕΙ, ΤΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2020 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ !! ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ !! ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗ …ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΝ …ΕΜΟΥ, ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΤΕ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ, ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ !! ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ !!

Ψηφίστηκε προχθές στη Βουλή η νέα διάταξη του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα περί διασποράς ψευδών ειδήσεων.

https://www.kathimerini.gr/politics/561582088/voyli-yperpsifistike-o-neos-poinikos-kodikas/

Το είχα δηλώσει όσο ήταν σε διαβούλευση οι τροποποιήσεις στον Ποινικό Κώδικα. Και όταν λέμε “διαβούλευση” μιλάμε για την διαδικασία αυτή που γίνεται για τα μάτια του κόσμου, ότι και καλά το συζητάμε, όταν δεν έχουν κανένα σκοπό να αλλάξουν τίποτα από αυτά που σχεδιάζουν. Άλλωστε δεν έλαβαν υπόψη τους ούτε την σφοδρή αντίδραση του νομικού κόσμου, πρωτίστως δε της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων η οποία μίλησε για Μεσαίωνα, Ιερά Εξέταση και πυρά.

Είχα δηλώσει ότι αμέσως μόλις ψηφιστεί η τροποποίηση αυτή και επανενταχθεί η δημόσια υγεία στα αντικείμενα της διάταξης του άρθρου 191, θα προβώ σε δημόσια δήλωση με την οποία θα επιβεβαιώνω και θα επαναλαμβάνω το περιεχόμενο του συνόλου των δημοσίων καταγγελιών μου, των αναφορών που έχω υποβάλει, των εξωδίκων που έχω επιδώσει, των μηνύσεων και πάσης φύσεως εγγράφων που έχω καταθέσει, από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι τη θέση σε ισχύ της νέας διάταξης. Αν δηλαδή αυτό ήταν το …πρόβλημά τους και δεν με είχαν …”μαζέψει” μέχρι την αλλαγή της διάταξης, όταν όμως την ίδια ώρα είχαν διώξει και καταδικάσει …τη μισή Ελλάδα για διασπορά ψευδών ειδήσεων με αντικείμενο τη δημόσια υγεία (και εγώ κατήγγειλα σταθερά την παρανομία αυτή των εισαγγελέων), ενώ βεβαίως θα μπορούσαν να κινήσουν ποινικές διαδικασίες εναντίον μου για άλλα αδικήματα, είτε οι ίδιοι οι εισαγγελείς αυτεπαγγέλτως, π.χ. για έκθεση, είτε όλοι αυτοί τους οποίους επί 20 μήνες (Μάρτιος 2020 – Νοέμβριος 2021) καταγγέλλω, π.χ. για συκοφαντική δυσφήμηση, ψευδή καταμήνυση ή ψευδή κατάθεση (αν και για τα δύο τελευταία θα μπορούσαν να κινηθούν και εισαγγελείς αυτεπαγγέλτως).

Οπότε, μετά την τροποποίηση της διάταξης και τη θέση της σε ισχύ από προχθές 11 Νοεμβρίου 2021, απευθύνομαι στην ομάδα των εισαγγελέων που όπως έχω πει πολλές φορές ελέγχει (προς το παρόν…) τη Δικαιοσύνη, και δηλώνω ότι:

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ 

Εγώ, ο Νικόλαος Αντωνιάδης του Ιωάννη και της Αικατερίνης-Θέμιδος, δικηγόρος Αθηνών, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με Αριθμό Μητρώου 17494, κάτοικος Σταμάτας Δήμου Διονύσου Αττικής, Λεωφόρος Πιπεροπούλου & Ματρώζου αρ. 2, τηλ. 6971540626 & 2106210248, επιβεβαιώνω και επαναλαμβάνω το περιεχόμενο του συνόλου των δημοσίων καταγγελιών μου, των αναφορών που έχω υποβάλει, των εξωδίκων που έχω επιδώσει, των μηνύσεων και πάσης φύσεως εγγράφων που έχω καταθέσει, από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι και σήμερα. 

Αθήνα, 13 Νοεμβρίου 2021

 

Ο Δηλών Δικηγόρος

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

 

img20211113_0002
ΔΗΛΩΣΗ

 

Σας περιμένω.

Τώρα πια δεν έχετε καμία δικαιολογία…

Τελευταίες Ειδήσεις

32…

Οδηγός ο Αρχαίοι Έλληνες…

Περί βόθρων…

Με τη βοήθεια της Παναγίας…

Scroll to top
x