ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ !! 33 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΤΟΥ Ι.Σ.Α. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ ΕΠΙΔΙΔΕΙ ΣΤΟΝ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ !! “Η αναστολή είναι άμεση για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας” ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΗΡΕ …33 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ !!!

Επιδόθηκε σήμερα επιτέλους η απόφαση Εξαδάκτυλου με την αναστολή της άδειας του Φαίδωνα Βόβολη. Συνιστά μνημείο υποκρισίας αφού επικαλείται την προστασία της δημόσιας υγείας για την άμεση αναστολή, όταν ο ίδιος και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος έκαναν 33 μέρες να την αναστείλουν ! Τέτοια αγωνία για τη δημόσια υγεία είχαν και πρεμούρα να την προστατεύσουν.

Πέραν της υποκρισίας όμως, η όλη διαδικασία από το πειθαρχικό συμβούλιο του Ι.Σ.Α., εκεί που καταστρέφουν τα CD διαπράττοντας υπεξαγωγές εγγράφων, και όχι μόνο η απόφαση Εξαδάκτυλου, συνιστά μνημείο αυθαιρεσίας και υποκρισίας, φασιστικής λογοκρισίας και παρανομίας.

Και τώρα αρχίζει.

Η αντεπίθεσή μας.

Ετοιμαστείτε.

Τελευταίες Ειδήσεις

Scroll to top
x