Ο ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΠΕΤΣΑ !! ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !! ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ !! ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΘΗΚΑΝ !!

“Για πράξεις τις οποίες πραγματοποίησε την 15-11-2021 σε αναρτηθέν στο διαδίκτυο βίντεο”.

Η σύλληψη έγινε την 17-11-2021. Εκτός των ορίων του αυτοφώρου.

15.11.2021 έχει γράψει και ο πράκτορας στο email του.

Και οι δύο κάνουν αναφορά σε «βίντεο» και μόνο ο αστυνομικός και σε «συνέντευξη».

Θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε βίντεο ή οποιαδήποτε συνέντευξη από τις πολλές που έχω δώσει που να ανέβηκε το πρώτον ή ξανά σε διαφορετικό διαδικτυακό τόπο στις 15 Νοεμβρίου, όπως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Βλέπω το στικάκι μετά.

Έχει την εκπομπή του Στέφανου Χίου, η οποία ενώ άρχισε στις 15 Νοεμβρίου συνεχίζεται και στις 16.

Επομένως τόσο ο αστυνομικός όσο και ο πράκτορας αναφέρουν εσφαλμένη ημερομηνία.

Τα Ελληνικά Hoaxes όμως ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΟ ;;

ΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ;;

Οπότε η σύλληψη έγινε ΕΝΤΟΣ των ορίων του αυτοφώρου και έχει κάνει λάθος ο αστυνομικός που έδωσε την κατάθεση και παρέσυρε και μένα. Όπως λάθος έχει κάνει και ο πράκτορας άλλωστε. Θα τα δείτε όλα αύριο σε αναλυτική δημοσίευση στο site.

Ότι επρόκειτο για εκπομπή της 16.11.2021 το είδε επομένως ο Αντώνης Ελευθεριάνος. Από τον συνδυασμό της ημερομηνίας και της ώρας του δημοσιεύματος (16/11/2021 – 00:53), και του αποσπάσματος σε screenshot από την εκπομπή στο οποίο η ώρα είναι 00:19. Αυτά τα δύο έστειλε ο πράκτορας. Το screenshot και το βίντεο. Η δημοσίευση έγινε στο makeleio.gr. Δεν είναι δική μου δημοσίευση στο banner μου αλλά από την συντακτική ομάδα του site, στην οποία γίνεται μία περίληψη από αυτά που είπα.

Πάω πάσο λοιπόν. Άξιος ο εισαγγελέας. Βρήκε τη σωστή ημερομηνία.

Είναι όμως άξιος; Δεν είναι επίορκος και ψεύτης όπως τον χαρακτήρισα;

Είναι.

1) Κίνησε αυτόφωρη διαδικασία για μία συνέντευξη αρκούμενος στο περιεχόμενο ενός ανώνυμου email και στην “ποινική αξιολόγηση” που έχει κάνει ο άγνωστος αποστολέας, χωρίς την αναγκαία απομαγνητοφώνηση του video. Η απομαγνητοφώνηση αυτή ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ να γίνει στα πλαίσια του αυτοφώρου και για τον λόγο αυτό άλλωστε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στη δικογραφία.

Όφειλε να παραπέμψει την καταγγελία στην τακτική διαδικασία με την εντολή για την απομαγνητοφώνηση ώστε ΜΕΤΑ να αξιολογήσει το περιεχόμενό της για να διαπιστώσει αν τυχόν υπάρχουν αποσπάσματα στα οποία θα μπορούσε να στοιχειοθετηθούν τα αδικήματα που αναφέρει στην παραγγελία του, ώστε ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ να ζητήσει να κληθώ να δώσω εξηγήσεις. Επί τη βάση ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ αποσπασμάτων, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ “ψευδών ειδήσεων”, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ αποσπασμάτων στα οποία να υπάρχει άμεση ή έμμεση “διέγερση σε ανυπακοή”.

Σήμερα έδωσε εντολή για τη σύλληψη ζητώντας να απαντήσω σε τι ;;

Σε ένα στικάκι ;;

Στον άγνωστο πράκτορα ;;

Τόσο πολύ τον εμπιστεύεται ο κ. Ελευθεριάνος…;

Στην ημερομηνία δεν τον εμπιστεύτηκε. Στα «αδικήματα» τον εμπιστεύτηκε;

Το έκανε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να γίνει η διαδικασία της ΣΥΛΛΗΨΗΣ, γνωρίζοντας ότι όλο αυτό δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ απολύτως νόημα και ότι ΔΕΝ υπήρχε κάτι στο οποίο θα μπορούσα να απαντήσω, ενώ ΓΝΩΡΙΖΕ πολύ καλά ότι με το που θα επιβεβαιωνόταν η ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ, θα επέστρεφα υποχρεωτικά στο σπίτι μου.

Επομένως ΕΣΤΗΣΕ όλο αυτό το σκηνικό με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ να ικανοποιήσει τα αρπαχτικά των Μ.Μ.Ε., τα Ελληνικά Hoaxes και τα συγκοινωνούντα δοχεία τους στο facebook και στο διαδίκτυο. Καθόλου τυχαία ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ που δέχομαι τις γνωστές ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.

Για να ικανοποιήσει όλους αυτούς που ζητάνε …20 μήνες τώρα να …”με μαζέψει ο εισαγγελέας”, και που τις τελευταίες μέρες το ζητάνε λυσσαλέα. Έλα όμως που και πάλι ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ η Εισαγγελία να κινηθεί ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ εναντίον μου με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ώστε κατέφυγε σε ένα ανώνυμο πρακτορίστικο email, όπως έγινε και με την Εισαγγελία Άρτας και τον Δημήτρη Ποντίκα.

2) Σε ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ η …διέγερση σε ανυπακοή !!

ΠΟΥ το βρήκε αυτό ;; Πάλι λάθος έκανε ο αστυνομικός ;;

Όχι !!

Γιατί ΟΥΤΕ ο πράκτορας «καταγγέλλει» διέγερση σε ανυπακοή !!

ΜΟΝΟ διασπορά γράφει !!

ΠΟΥ τη βρήκε λοιπόν ;;

Και πως ;;

Θα σας πω εγώ λοιπόν πού τη «βρήκε» την διέγερση.

Εκεί που γράφει ο ψεύτης «καταγγέλλων» ότι εγώ μεταξύ του 1:35:00 και 1:37:00 λέω ότι οι πολίτες «πρέπει να προβαίνουν σε μηνύσεις στους αστυνομικούς και εκπαιδευτικούς που εφαρμόζουν τα μέτρα για την πρόληψη της πανδημίας» !!! Στην αναλυτική δημοσίευση που θα γίνει μέσα στη μέρα, θα τα δείτε όλα τα έγγραφα.

Θα μπορούσε να στοιχειοθετήσει έμμεση έστω διέγερση σε ανυπακοή;

Όχι. Ούτε κατά διάνοια.

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο όμως πιο «κοντινό». Το αναφέρω όμως και για άλλον λόγο.

Τον προφανή.

Λέω εγώ αυτό που ισχυρίζεται ο πράκτορας ή μήπως λέω το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ επίορκε εισαγγελέα ;;

Όχι μόνο ξεπερνάς και αυτόν τον ίδιο τον πράκτορα «ανακαλύπτοντας» διέγερση στο παραπάνω απόσπασμα, ενώ αυτός μιλάει μόνο για διασπορά ψευδών ειδήσεων, αλλά υιοθετείς
αυτό ακριβώς που σου λέει ο πράκτορας ότι δήθεν λέω !! ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ το βίντεο αλλά διέταξες την αυτόφωρη σύλληψή μου ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ !!!

Γιατί ο μοναδικός σκοπός σου ήταν να γίνει η σύλληψη για να ικανοποιήσεις τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, τους συκοφάντες των Ελληνικών Hoaxes, που έφτασαν προχθές στο σημείο να βγάλουν fake news τη δημοσίευσή μου για τους αριθμούς των εμβολιασμένων στο Βενιζέλειο, όχι όμως την είδηση αυτή καθ’ εαυτή ενώ αυτός είναι ο μοναδικός ρόλος τους, αλλά την αξιολόγησή της (!!), και τα συγκοινωνούντα δοχεία τους. Και να επιχειρήσεις, καημένε, να μειώσεις την αξιοπιστία μου επί αποδεδειγμένων καταγγελιών μου τις οποίες ουδείς μέχρι τώρα δεν είχε τολμήσει να αμφισβητήσει !!

Και όταν διαβάσετε την αναλυτική δημοσίευσή μου θα δείτε πόσες ομοιότητες έχει το πρακτορίστικο email με την «επιχειρηματολογία» των Ελληνικών Hoaxes. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάτε και ότι στην τελευταία χθεσινή δημοσίευσή τους, σε ρόλο όχι ελεγκτικού μηχανισμού αλλά αυτόν των μέσων μαζικής εξαπάτησης της λίστας Πέτσα, λασπολόγησαν σε βάρος μου για αυτά που είπα σε αυτήν ακριβώς την εκπομπή του Στέφανου Χίου που έστειλε στην αστυνομία ο πράκτορας !!

Τυχαίο…;

Σύμπτωση…;

3) Γράφει διέγερση σε ανυπακοή ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ και διασπορά ψευδών ειδήσεων τελεσθείσα ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ μέσω διαδικτύου !!!

Πώς ;;

Κατ’ εξακολούθηση ;;

Επανειλημμένα ;;

Με ΕΝΑ βίντεο ;;;

Άξιος κύριε Ελευθεριάνε !!!

Κατάφερες τη ΜΙΑ ΦΟΡΑ στο ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ να την κάνεις «κατ’ εξακολούθηση» και «επανειλημμένα» !!!

Βγάζοντας και από το κεφάλι σου ένα επιπλέον αδίκημα, της διέγερσης, που δεν υπάρχει στην «καταγγελία» !!! Και όχι μόνο το κατασκεύασες, βεβαιώνεις και ότι «τελέστηκε» ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ !!!

Το άπαξ το έκανες κατ’ εξακολούθηση !!!

Τι; Μήπως βάζεις και τη δημοσίευση στο makeleio.gr ; Πανάξιος τότε !

Καθώς κατάφερες να «ανακαλύψεις» εμένα ως τον συντάκτη της δημοσίευσης !!

Ή μήπως επειδή έβαλες εκτός της 16.11. (που μπράβο σου που το βρήκες…) και την 15.11. τα έκανες κατ’ εξακολούθηση και επανειλημμένα ;;

Αυτό σημαίνει ότι είδες το βίντεο και διαπίστωσες ότι ξεκίνησε την 15.11. ;

Κατ’ αρχάς, μόνο αυτό διαπίστωσες ; Αφού είδες το βίντεο, πού το βρήκες ότι εγώ παροτρύνω τους πολίτες να κάνουν μηνύσεις στους …αστυνομικούς και τους εκπαιδευτικούς, όταν εγώ εκεί κατηγορώ αυτούς που το κάνουν και οι οποίοι είναι απέναντί μου ;;

Πού τη βρήκες τη διέγερση σε ανυπακοή, νομικέ φωστήρα, ενώ έχεις απέναντί σου έναν άνθρωπο που διαρκώς τονίζει την υποχρέωση να τηρούμε τους νόμους όσο παράλληλα εξαντλούμε όλα τα νόμιμα μέσα για να τους ανατρέψουμε ;; Και που η στάση του αυτή τον έχει φέρει απέναντι σε όλους αυτούς τους ακραίους που παροτρύνουν τον κόσμο να μη τηρεί τα μέτρα ή να κάνει μηνύσεις στους αστυνομικούς και τους εκπαιδευτικούς όταν όμως αυτοί εφαρμόζουν τις Κ.Υ.Α. όπως είναι υποχρεωμένοι ;;

Και αν το «15.11» το βρήκες στο βίντεο και το έγραψες και στους χρόνους τέλεσης των «πράξεων», τι κατάλαβες ;; Ότι ήταν …δύο διαφορετικά βίντεο ή ότι ήταν ΕΝΑ μίας εκπομπής που απλά άρχισε την 15.11. και ολοκληρώθηκε την 16.11 ;; Το ότι πέρασαν τα μεσάνυχτα και συνέχισα να μιλάω αυτό κάνει τις «πράξεις» …επανειλημμένες και κατ’ εξακολούθηση ;;

Η Εισαγγελία πιέστηκε πολύ. Δεν ήθελε να το κάνει, γιατί ξέρει ότι δεν την παίρνει.

Και όταν τελικά το πήρε απόφαση να το κάνει μετά από μήνες ολόκληρους, έκανε χαρακίρι.

Το οποίο ήταν νομοτελειακά βέβαιον ότι θα συμβεί. Γιατί όπως θα διαπιστώσετε και από το πρακτορίστικο email όταν το δημοσιεύσω ολόκληρο αργότερα, ο “καταγγέλλων” αραδιάζει σκόρπια αυτά που λέω, γράφω, αναφέρω, μηνύω και κυρίως αποδεικνύω, 18 μήνες τώρα.

Ο κ. Ελευθεριάνος κίνησε την αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος μου όχι για ουσιαστικούς νομικούς και δικονομικούς λόγους αλλά για να πετύχει την άνευ αντικειμένου και ουσιαστικής σκοπιμότητας σύλληψή μου. Εκδικητικά, γιατί έχω ξεφτιλίσει ειδικά την Εισαγγελία Αθηνών σε όλο το πανελλήνιο και δεν μπορούν να με πιάσουν πουθενά. Γνωρίζει ότι επί της ουσίας αυτή η ιστορία στο τέλος θα γυρίσει μπούμερανγκ στον ίδιο και στην Εισαγγελία, τώρα υπάρχει όμως η άμεση «ανάγκη» να χτυπηθώ.

Και για να με δώσει βορρά στα αδηφάγα και διψασμένα για «αίμα Αντωνιάδη» Μ.Μ.Ε., τα οποία είμαι σίγουρος ότι είναι ήδη έτοιμα να κακοποιήσουν ξανά τον ταύρο και να σπάσουν τα μούτρα τους.

Η σημερινή ιστορία απέδειξε τελικά οριστικά ένα πράγμα.

Ότι κανένας τους δεν μπορεί να με ακουμπήσει επί της ουσίας. Ώστε εκτός των βρώμικων επιθέσεων και της στοχοποίησης από τα Μ.Μ.Ε. και τους έμμισθους πράκτορες του διαδικτύου, προσπάθησαν σήμερα να βάλουν στο βρώμικο παιχνίδι και την Εισαγγελία. Με μία διαδικασία στον αέρα, μακριά από την ουσία που τους καίει, με την κατασκευή επιπλέον “κατηγορίας” καθ’ υπέρβαση ακόμη και αυτής της πρακτορίστικης “καταγγελίας”, με την επίσης κατασκευασμένη “κατ’ εξακολούθηση” και “επανειλημμένη” τέλεση των ανύπαρκτων “αδικημάτων”, μόνο και μόνο για το άμεσο “κέρδος” μίας σύλληψης στο πλαίσιο μίας διαδικασίας που κινήθηκε από έναν επίορκο εισαγγελέα που γνώριζε άριστα ότι η διαδικασία αυτή δεν είχε καμία ουσιαστική σκοπιμότητα, αδιαφορώντας για το τελικό αποτέλεσμα που θα είναι καταδικαστικό για την Εισαγγελία.

Και σημειώστε για το τέλος αυτής της προκαταρκτικής δημοσίευσης, ότι η εντολή δόθηκε την 16.11.2021.

Εκτελέστηκε όμως την 17.11.2021, μόνο μετά τις δημοσιεύσεις για το γκρέμισμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, μισή ώρα πριν δημοσιοποιήσω τα στοιχεία από την υπόθεση της Άννας Ψυχογυιού που πρέπει να οδηγήσουν σε παραίτηση την προϊσταμένη της Εισαγγελίας, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Τίποτα τυχαίο.

Δεν νομίζετε…;

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Scroll to top
x