adplus-dvertising

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – TO ΕΚΤΕΛΟΥΝ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ALPHA MAZI ME EYAΓΓΕΛΑΤΟ-ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ-ΣΚΑΪ ENΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΑΡΕΙΧΕ Ο ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΔΡΟ ΤΩΝ ΑΡΧΙΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ !!! ΤΙΣ ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ !!!

Το Μαξίμου και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε την εντολή. Για την εκτέλεσή μου. Τις ώρες που σφυροκοπούσα την εγκληματική οργάνωση με τις αποκαλύψεις για το τεράστιο εισαγγελικό σκάνδαλο στην υπόθεση της Άννας Ψυχογυιού, τις ώρες που προανήγγειλα τη δημοσιοποίηση του στοιχείου που στέλνει στο σπίτι της την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τις ώρες που προανήγγειλα την κατάθεση στο Α.Τ. Αγίου Στεφάνου της μήνυσης κατά του Νίκου Καπραβέλου στο Παπανικολάου για την ανθρωποκτονία της Πασχαλίνας, τις ώρες που προανήγγειλα τη δημοσιοποίηση όλων των λιστών του ΕΚΑΒ με τους εκατοντάδες εμβολιασμένους ασθενείς, τις ώρες που προανήγγειλα τις μηνύσεις κατά των υπουργών και των επιτροπών για τις εγκληματικές εισηγήσεις και αποφάσεις για την αντιμετώπιση των εμβολιασμένων προ εξαμήνου ως πλήρως εμβολιασμένους ενώ οι ίδιοι οι εγκληματίες υπουργοί και ειδικοί  ξεκαθαρίζουν ότι είναι στην πράξη ανεμβολίαστοι και με τις εισηγήσεις και αποφάσεις οι ίδιοι προκαλούν έκρηξη κρουσμάτων, νοσηλειών, διασωληνώσεων και θανάτων, τις ώρες που έχει πάρει φωτιά το πρωτόκολλο του θανάτου στα κολαστήρια και ρίχνω τη βόμβα της επιβεβαίωσης από τον πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ του πρωτοκόλλου με τις δολοφονικές διασωληνώσεις ασθενών με 95, 96 και 97 κορεσμό και πλήρη πνευματική διαύγεια. Τις ώρες που γνωρίζουν ότι ετοιμάζομαι να αποκαλύψω νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τους εμβολιασμούς. Τις ώρες που γνωρίζουν ότι έχω στα χέρια μου συγκλονιστικά στοιχεία για τον Αρμαγεδδώνα που έχει χτυπήσει τα Νταχάου σε όλη την επικράτεια.

Τις ώρες αυτές το Μαξίμου έδωσε την εντολή. Της ηθικής εξόντωσής και πλήρους αποδόμησης της προσωπικότητάς μου, της καταρράκωσης της αξιοπιστίας μου, της δολοφονίας του χαρακτήρα μου. Και που φυσικά μέσα από την ασύλληπτου μεγέθους στοχοποίησή μου με τρομακτικά ψεύδη, την τρομακτική κακοποίηση της αλήθειας και την παραποίηση των πραγματικών περιστατικών των περιπτώσεων που τη μία μετά την άλλη παρουσιάζουν διαστεβλωμένες πρωτίστως οι αρχιεκτελεστές του Alpha, με συμμέτοχους το δίδυμο Ευαγγελάτου-Στεφανίδου και Μάνδρου σε ΣΚΑΪ και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, στρώνεται και προετοιμάζεται κανονικότατα το έδαφος και για τη φυσική εξόντωσή μου. Δεν χρειάζονται πολλά πλέον. Ένας “αγανακτισμένος” συγγενής ανθρώπου που πέθανε στα κολαστήρια ο οποίος θα μου τη “ρίξει” γιατί πέθανε ο άνθρωπός του “εξαιτίας μου”.

Τα πληρωμένα κοράκια του Alpha, οι αρχιεκτελεστές του Μαξίμου, έχουν ξεχυθεί σε όλη την Ελλάδα και με κυπατζίδικες μεθόδους και πρακτικές, αντίστοιχες με αυτές στη σύλληψή μου, βρίσκουν ανθρώπους τους οποίους βοήθησα με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο στα κολαστήρια ή έστω είχα επικοινωνία μαζί τους.

Και δείτε τώρα το φοβερό ποιο είναι. Εκτελούν με τόση μανία το σχέδιο εξόντωσής μου, που πάνω στο μένος αυτό χρησιμοποιούν ό,τι κυριολεκτικά τους στέλνουν οι παρακρατικοί.

Έτσι, έφτασαν στο σημείο να παίξουν το βίντεο της διάσωσης του Κώστα Γέρκου στο Παπαγεωργίου !!!

Απίστευτο !!!

Το βίντεο της παράνομης κατακράτησης του Κώστα Γέρκου, ο οποίος είχε βγάλει το οξυγόνο από τα μεσάνυχτα, είχε τέλειο κορεσμό, καμία δύσπνοια φυσικά, ούτε πυρετό, αλλά οι εγκληματίες του Παπαγεωργίου έλεγαν στη γυναίκα του ότι έπρεπε να …διασωληνωθεί !! Για να ερχόταν μετά τότε ο Alpha και να τρομοκρατήσει τον κόσμο με έναν ακόμα νέο άνθρωπο που πέθανε από κόβιντ.

Όλη η Ελλάδα άκουσε στο βίντεο αυτό έναν Κώστα Γέρκο να είναι πολύ καλά, να περιγράφει την παράνομη κατακράτησή του και να εκθέτει στο πανελλήνιο τις απίστευτες, αντιφατικές, παράλογες και εγκληματικές συμπεριφορές των αγωνιστών του Παπαγεγωργίου. Οι οποίοι όταν ξεφτιλίστηκαν σε όλο το πανελλήνιο και αποκαλύφθηκαν τα σχέδιά τους για τον Κώστα, του άνοιξαν πανικοβλημένοι απλά την πόρτα να φύγει !! Θετικός !! Ενώ εγώ πήγαινα με τον νόμο και ετοίμαζα ιδιωτικό ασθενοφόρο ειδικό για κόβιντ, αυτοί παρανόμησαν μέχρι και εκεί !!

Δεν τους έφτανε όμως ο Κώστας Γέρκος !! Κατά ριπάς φτάνουν τα παρακρατικά emails με “στοιχεία”.

Έπαιξαν και το βίντεο με τον Γιώργο Υφαντή !!!

Ναι !!!

Την άλλη διάσωση !!!

Ούτε που να τους είχα πληρώσει δηλαδή να τα παίξουν για να μάθουν όλοι οι Έλληνες τι συμβαίνει στα κολαστήρια !!

Είπαμε.

Ισχυροί είναι.

Εντολές του πανίσχυρου Μαξίμου εκτελούν. Με την όχι απλά κάλυψη αλλά την άμεση συνέργεια του επίορκου εισαγγελέα Ελευθεριάνου της πανίσχυρης μικρής ομάδας της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου. Ένας επίορκος εγκληματίας εισαγγελέας που με παρέδωσε βορρά στους εκτελεστές του Alpha και των συνεργών  τους στο MEGA και στο ΣΚΑΪ.

Έξυπνοι όμως δεν είναι. Ανόητοι είναι που βιάζονται κιόλας και τα κάνουν ακόμη χειρότερα.

Το βίντεο του Γιώργου Υφαντή λοιπόν. Το βίντεο της απόδρασης από το Αλκατράζ του ΑΧΕΠΑ σε ζωντανή μετάδοση !! Της απόδρασης ενός υγιέστατου ανθρώπου όπως αποδείχθηκε, για τον οποίο όμως οι αγωνιστές του ΑΧΕΠΑ είχαν άλλα σχέδια. Αρνητικός και υγιέστατος έφυγε από το ΑΧΕΠΑ. Εβδομάδες ολόκληρες τώρα κυκλοφορεί αυτό το βίντεο, έκανε και αυτό πάταγο όταν βγήκε στον αέρα, μία ακόμα απόδειξη των εγκλημάτων στα κολαστήρια, και βρήκαν ΚΑΙ αυτό στον Alpha για να κάνουν προπαγάνδα σε βάρος μου !!

Απίστευτοι !!

Πριν από λίγη ώρα με ενημέρωσε ο Αλέξανδρος Μιρμιρόγλου, ο άντρας της συγχωρεμένης Αντιγόνης Πανταζή, ότι τον κάλεσαν από τον Alpha και πάλι !!! Το παρακράτος έστειλε στον Alpha την ιστορία του Ευαγγελισμού των τελών Αυγούστου !!! Μέσα στη μανία τους να εκτελέσουν το συμβόλαιο εξόντωσής μου του Μαξίμου, ούτε κατάλαβαν ότι αυτή η ιστορία έχει βγει ξανά, ότι την έχω αποδομήσει, ότι έσπασαν τα μούτρα τους όλα τα Μ.Μ.Ε. ομαδικώς και μαζί τους και η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών, η οποία τότε έκανε την πρώτη απόπειρα να ρίξει για πρώτη φορά μετά από αμέτρητους μήνες σφυροκοπήματος από μένα της εγκληματικής οργάνωσης την Εισαγγελία στον πόλεμο εναντίον μου, με τις πιέσεις να αυξάνονται δραματικά ήδη από τότε από το παρακράτος προς την ομάδα των επίορκων να βοηθήσει. Είχε διατάξει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τον θάνατο της Αντιγόνης, ανέθεσε την υπόθεση στον εισαγγελέα Γιώργο Νούλη, εξαιρώντας τους αγωνιστές του Ευαγγελισμού από τον ποινικό έλεγχο. Είχε εκ των προτέρων αποφασίσει για τη μη ευθύνη τους και κατηύθυνε την ποινική διαδικασία εκεί που “έπρεπε”. Τότε δεν είχε τολμήσει να την στρέψει και προσωπικά εναντίον μου. Πρόσεχε ακόμα. Κάτι που δεν έκανε αυτή τη φορά η ομάδα των επίορκων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, με τον Αντώνη Ελευθεριάνο να παρέχει την αναγκαία συνδρομή στην εγκληματική οργάνωση για την εκτέελση του συμβολαίου εξόντωσής μου.

Και μόλις έβγαλα στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία της υπόθεσης “Αντιγόνη Πανταζή” ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης όπως εμφανίστηκε στη δημοσιότητα, έτσι εξαφανίστηκε κιόλας.

Πριν λίγες, από το κανάλι των αρχιεκτελεστών ενόχλησαν και τον γιατρό Νίκο Μπαλδιμιτσή. Τον διωκόμενο από τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας ήρωα Νίκο Μπαλδιμτσή. Ο οποίος έχει σώσει άπειρους ασθενείς τους οποίους κράτησε στο σπίτι τους, μακριά από τα κολαστήρια, και τους έσωσε. Με τις σωστές αγωγές και κατευθύνσεις. Όπως έχει κάνει ο Βλαντιμίρ Ζελένκο.

Και όταν τους παρέπεμψε σε μένα, οι εκτελεστές του Alpha του είπαν “δεν θέλουμε να έχουμε σχέση με αυτόν” !!

Εννοείται ότι δεν θέλουν να έχουν σχέση μαζί μου. Συμβόλαιο εκτελούν εναντίον μου. Ο εκτελεστής δεν θέλει να έχει σχέση με τον στόχο. Να τον εξοντώσει θέλει.

Μόνο αυτό.

Είμαι μόλις στην αρχή της αντεπίθεσης.

Θα μπορούσα να πω ότι δεν έχω αρχίσει καν…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Ή τώρα ή ποτέ…

Το έσχατα της ανθρώπινης ψυχής…

Scroll to top
x