ΤΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΗΤΑΝ !!!!!! ΔΙΕΤΑΞΕΣ, ΕΠΙΟΡΚΕ, ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΤΑΝ Η ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ !!! ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΩΣΤΕ ΔΙΕΤΑΞΕΣ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ, ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ !!! ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ !!! ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ !!! ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ, ΕΤΣΙ ΕΠΙΟΡΚΕ ;;; ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ !!!

Για να καταλάβει όλη η Ελλάδα λοιπόν πώς έστησε ο Ελευθεριάνος τη σύλληψή μου με μοναδικό σκοπό να δώσει τη σύλληψη στα κανάλια για να οργιάσουν σε βάρος μου. Να στοχοποιηθώ όσο δεν πάει άλλο. Να κινδυνεύσει έως και η ζωή η δική μου και της οικογένειάς μου.

Γιατί ο επίορκος αυτός εισαγγελέας διέταξε μία σύλληψη και μία κράτηση που γνώριζε ότι θα σταματούσε στο αστυνομικό τμήμα αμέσως μόλις επιβεβαιωνόταν η δικηγορική ιδιότητά μου.

Επομένως είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι διέταξε μία σύλληψη και μία κράτηση χωρίς κανένα ουσιαστικό νόημα, αντικείμενο, χωρίς νομιμοποιητική βάση, χωρίς καμία νομική, δικονομική, πραγματική, ουσιαστική και πρακτική βάση και σκοπιμότητα.

Μία σύλληψη για τη σύλληψη.

Με μία ποινική διαδικασία που κινήθηκε σε ένα παρακρατικό σκηνικό με την αποστολή ενός ανώνυμου χαφιεδίστικου περιεχομένου ηλεκτρονικού μηνύματος, το οποίο παρέπεμπε στο βίντεο μίας εκπομπής το περιεχόμενο της οποίας δεν είχε απομαγνητοφωνηθεί, με έναν Ελευθεριάνο να επινοεί και επιπλέον αδίκημα σε αυτό που είχε “καταγγείλει” ο πράκτορας, ενώ και στα δύο “αδικήματα” προσέδωσε τον χαρακτήρα της κατ’ εξακολούθηση και επανειλημμένης τελέσεως, ενώ πρόκειται για ένα βίντεο με μία εκπομπή.

Έτσι λοιπόν και μόνο έτσι θα μπορούσε ποτέ να με “μαζέψει ο εισαγγελέας”.

Έτσι, πάω πάσο.

Έτσι ναι, μπορεί…

 

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Μία φανταστική ιστορία…

Όταν θα έρθει η ώρα…

Scroll to top
x