ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ COME BACK !!! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΟΒΙΝΤ !!! ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ !!! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ ΜΕ PCR TEST 94ΧΡΟΝΗΣ !!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟΥΣ !!! “ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ, ΕΧΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΚΟΒΙΝΤ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ” !!! ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΔΕΛΗΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ !!! ΑΠΑΤΗ !!! ΕΚΘΕΣΗ !!! ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΕ ;;; ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΑΝΙΒΑΛΙΜΟΣ ΜΟΥ, ΑΡΧΙΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ;;; ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ;;; ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ;;; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ;;; ΗΜΟΥΝ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΣΑΣ !!! ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!

Πρωτόκολλο θανάτου αυτή τη στιγμή στον Ευαγγελισμό. Εκεί, ντε. Εκεί που πέθανε η Αντιγόνη Πανταζή. Που οι αρχιεκτελεστές του Alpha “αποκάλυψαν” στο κοινό τους ότι διατάχθηκε κατεπείγουσα έρευνα για μένα, η οποία όμως είχε διαταχθεί πριν από …2,5 μήνες και πήγε στα σκουπίδια !! Είναι που ακόμα περιμένω τον εισαγγελέα Γιώργο Νούλη !

Εκεί λοιπόν πήγε η μητέρα της δημοσιογράφου Μαρίας Δεληθανάση για μετάγγιση αίματος. Και μετά από ένα ΑΡΝΗΤΙΚΟ μοριακό τεστ βρέθηκε με τους θετικούς !! Για να εκτεθεί, να κολλήσει και να πεθάνει !!

-“ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ;;;”, ωρύεται η κόρη της 94χρονης άτυχης γυναίκας. Η κόρη ενός ακόμα θύματος της εγκληματικής οργάνωσης. “Με ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ;;;”

Και η απάντηση:

-“Δεν μας ενδιαφέρει το τεστ. Έχει εικόνα κόβιντ. Τους βάζουμε επομένως εκεί. ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ” !!!

Να το πάρει γραπτώς, είπα στην κόρη.

Εντάξει, κύριε Πλεύρη ;;

ΓΡΑΠΤΩΣ !!

Είχε και άλλα τρομερά να μου πει. Για τον γιατρό που όταν τον ρώτησε τι συμβαίνει, της είπε ότι η μητέρα της έχει 39,5 πυρετό.

Του είπε ότι είναι ψεύτης !! Ότι μόλις πριν λίγο την μέτρησαν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ήταν απύρετη !!

Κατάπιε την γλώσσα του !!

Τον έπιασε στα πράσα !!

Μου στέλνει φωτογραφίες από τα ΤΕΠ του Ευαγγελισμού:

ΚΟΛΑΣΗ !!

Μόλις πήραν την διπλανή της μητέρας της στην κόβιντ.

Ήταν θετική !!

Α, και κάτι ακόμα ήταν:

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ !!

Καταλάβατε ;;;

Θα έχουμε συνέχεια !!

Και ΔΕΝ είναι μόνο η περίπτωση αυτή.

Έχουμε και άλλα !!

Εντάξει, εγκληματίες ;;;

Εντάξει, αρχιεκτελεστές ;;

Εντάξει, ανθρωποφάγοι ;;

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ !!

ΗΜΟΥΝ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ !!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!

Υ.Γ. κ. Γάκη, όλα καλά;

Πάντα καλά.

Για τους συναδέλφους σας γράφω. Που τους επαινούσατε σήμερα.

Να τους χαίρεστε…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Scroll to top
x