ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΡΚΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ… ΤΣΙΠΡΑΣ: “ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ RAPID TESTS – ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΡΑΙΚΑ- ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΠΩΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ” !!! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ !!! ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΙ, ΑΛΕΞΗ !!! ΟΧΙ ;;; ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ;;; ΟΚ…

“Δεν υπάρχει καμία αντίφαση ούτε διαφορετικές ταχύτητες στην πρότασή μας για τους ανεμβολίαστους αστυνομικούς σε σχέση με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς. Δεν ζητούμε να τίθενται οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί σε αναστολή ούτε να απολύονται. Προτείνουμε “ποινές” για όσους αρνηθούν να συμμορφωθούν. Ποινή μπορεί να είναι και η υποχρέωσή τους για πολλαπλά rapid tests -ακόμα και μοριακά – προκειμένου να συνεχίσουν να εργάζονται στις υπηρεσίες τους, το κόστος των οποίων, φυσικά θα επωμίζονται οι ίδιοι”.

Εντάξει;

ΑΥΤΗ είναι η “αντιπολίτευση”.

Και αφού το πάει καθαρά στην οικονομική πίεση ως μέσο εκβιασμού, δεν προτείνει τουλάχιστον μία μείωση αποδοχών ή κάτι τέλος πάντων που να συνδέεται άμεσα με το οικονομικό στοιχείο. Όχι. Να κάνουν τεστ, πολλαπλά τεστ, το ένα μετά το άλλο. Γιατί βλέπεις, εκτός από την οικονομική πίεση θέλει να τους κάνει τη μύτη σαν του Μαραντόνα, για να τους πιέσει κι άλλο. Αδιαφορώντας ότι έτσι ξεφτιλίζει τα διαγνωστικά τεστ και παρέχει και αυτός μία ακόμα απόδειξη της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Ζήτω η μεταπολίτευση !!

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

ΕΤΟΙΜΗ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ…

Scroll to top
x