Ε ΒΕΒΑΙΑ !! ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ !! ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ !!! ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΡΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΠΑΪΩΝΑΝΝΟΥ !!! ΣΕ ΜΟΛΙΣ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!! ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΛΠΙΖΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ !!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε !!! ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ !!! Ε ;;; ΣΠΑΣΑΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙ ;;; ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ… Αχ ο ταύρος…

Κάπου εκεί προς το μεσημέρι χτυπάει το κουδούνι. Κοιτάζω από την θυροτηλεόραση και τι βλέπω; Τρεις άντρες και μία γυναίκα. Τους ρωτάω τι θέλουν και πολύ ευγενικά ο ένας από τους τρεις άντρες μου λέει το όνομά του και την ιδιότητά του και μου εξηγεί ότι είναι συνεργείο της ΑΑΔΕ και ότι έχουν εντολή για έλεγχο στην Moνοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. ΝIKOSANTONIADISTV.

Κατ’ αρχάς το βλέπετε όλοι που ήρθαν; Ματρώζου 2 & Πιπεροπούλου στην Σταμάτα στον Δήμο Διονύσου. Και όχι στην έδρα του …Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, γιατί ΚΑΙ αυτό έχουν γράψει  οι παρακρατικοί έμμισθοι κουκουλοφόροι στο διαδίκτυο.

Εννοείται ότι πήγα ο ίδιος να τους ανοίξω με …μεγάλη χαρά! Καταλάβαινα ότι το σύστημα μου προσέφερε εκείνη την ώρα μία ακόμα απόδειξη του πόσο πολύ με τρέμει και τον απόλυτο τρόπο με τον οποίο με έχει στοχοποιήσει.

Ζήτησα να δω τις ταυτότητές τους, μου τις έδειξαν και τους …καλωσόρισα!

Ήρθαν στον χώρο, ο οποίος εκτός από το άντρο της μάχης κατά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους, φιλοξενεί επίσης τόσο το δικηγορικό γραφείο μου (άντε, ο επόμενος έλεγχος…) όσο και την μονοπρόσωπη ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία ΝΙΚΟSANTONIADISTV, διαχειρίστρια της οποίας είναι όπως έχω πει το control, αφού εγώ ως δικηγόρος δεν μπορώ να έχω διαχειριστική ιδιότητα.

Όλα καλά με αυτά, ζήτησαν να ελέγξουν τον υπολογιστή. Με μεγάλη μου χαρά και πάλι. Όπως είπα στον εισαγγελέα, αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος του ελέγχου. Η πρόσβαση στο διαδικτυακό κανάλι. Γιατί κανέναν δεν μπορεί να πείσει κανένας, ότι έπιασε …καημός την ΑΑΔΕ για μία εταιρεία …μωρό πριν καλά καλά κλείσει το φορολογικό έτος. Το πρώτο της. Και αυτό λειψό.

Να ελέγξουν και καλά τα φορολογικά του καναλιού αλλά να δουν και το ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ! Μήπως βρουν λαβράκι !

Γιατί όπως …συμφωνήσαμε με τον εισαγγελέα, ο έλεγχος μπορεί να ήταν “φορολογικός”, αλλά αν κατά τον έλεγχο έβρισκαν και τίποτα …άλλο θα το κατέγραφε. Μέχρι και αυτόφωρο θα μπορούσε να με πάει.

Σωστά;

Σωστά.

Γιατί τι δουλειά είχε ένας εισαγγελέας σε φορολογικό έλεγχο σε έδρα εταιρείας; Δεν έχει καμία δουλειά ο ανεξάρτητος χώρος του σπιτιού με τον χώρο της εταιρείας.

Σωστά;

Σωστά.

Δεν είμαστε χθεσινοί…

Τι …ήλπιζαν να βρουν;

Ξέρετε. Όλα αυτά που έλεγαν τα βοθροκάναλα, ότι έχω μέσα, λέει, …οδηγίες για τον κόσμο τι θα κάνει στα νοσοκομεία (…), περιεχόμενο διέγερσης σε ανυπακοή, και ακόμα καλύτερα (δεν ξέρεις, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…) κανένα στοιχείο για όλες αυτές τις βρωμιές που κυκλοφορούν οι κουκουλοφόροι ακόμα και για …χρήσης κοκαΐνης !

Αυτό το τελευταίο οι έμμισθοι Γκέμπελς του διαδικτύου το “ανακάλυψαν” σε δική μου δημόσια καταγγελία κατά του πρώην πελάτη μου και δημάρχου Πόρου την οποία ΕΓΩ δημοσιοποίησα και απαντούσα στις απίστευτες φήμες που είχαν κυκλοφορήσει τότε στον Πόρο, δημοσιοποιώντας ταυτόχρονα και το email που είχα στείλει στις 4.9.2017 στον δήμαρχο Πόρου και με το οποίο τον ενημέρωνα ότι ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΗΝ από την εκπροσώπησή του για λόγους ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ, οι οποίοι είχαν να κάνουν με οικονομικές μεταξύ μας διαφορές, όταν έκρινα ότι ο ακόμη τότε πελάτης μου  με προσέβαλε έχοντας κάνει λάθος υπολογισμούς. Εννοείται ότι οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου άρχισαν σαν μανιακοί να γράφουν “να, βάλε Αντωνιάδης, Πόρος, κοκαΐνη“, γνωρίζοντας ότι κανένας δεν θα μπει στη διαδικασία να ανοίξει το link και θα μείνει με τη λάσπη, διαδίδοντας ταυτόχρονα ότι ο δήμαρχος Πόρου με …απέλυσε επειδή έκανα …χρήση κοκαΐνης, ενώ αν άνοιγαν το link θα έβλεπαν τόσο το email της παραίτησης που έσκασε σε βόμβα τότε στον Πόρο όσο και την αποδόμηση των αθλιοτήτων που κυκλοφορούσαν τότε στον Πόρο. Απλά, όπως γίνεται πάντα με μένα, κρίνοντας οι αντίπαλοί μου τα αλλότρια εξ ιδίων, πίστευαν ότι εγώ δεν θα δημοσιοποιούσα τις αθλιότητες αυτές γιατί δεν είναι κάτι απλό να σε κατηγορούν για κάτι τόσο ακραίο και πίστευαν ότι θα ήθελα να το κρατήσω χαμηλά.

Αμ δε.

Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν…;

Όλα στο φως !

Αυτό είναι το link της δημοσίευσης εκείνης:

https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%9F-%CE%93%CE%99%CE%9F%CE%A3-%CE%A3%CE%9A%CE%9B%CE%91%CE%92%CE%95%CE%9D%CE%99%CE%A4%CE%97-%CE%A5%CE%A0%CE%95%CE%9A%CE%9B%CE%95%CE%A0%CE%A4%CE%95-%CE%95%CE%9A%CE%92%CE%99%CE%91%CE%96%CE%95/

Έλεγχος λοιπόν και στο κανάλι.

Μείναμε στα τυπικά, να τους στείλουμε τα φορολογικά στοιχεία της εταιρείας και πήγαν στο καλό…

Τίποτα άλλο;

Τελειώσατε ή να περιμένω κι άλλα…;

Α ρε ταύρε…

Τελευταίες Ειδήσεις

32…

Οδηγός ο Αρχαίοι Έλληνες…

Περί βόθρων…

Με τη βοήθεια της Παναγίας…

Scroll to top
x