Λοιπόν… ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ / ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ: Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΩ ΑΒΑΣΙΜΗ “ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ” ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΙΚΟΥ !! Η ΙΔΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΚΡΟΨΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΣΤΗ ΣΟΡΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΥ ΤΗ ΨΕΥΔΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 5/7/2021 !!! Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΨΥΧΟΓΥΙΟΥ 175 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ !!! Πέντε-έξι άνθρωποι είναι όλοι κι όλοι… Ώστε καταλάβατε όλοι τώρα τι παίζει…;

Αυτή λοιπόν είναι η εισαγγελέας που στις 20 Σεπτεμβρίου, ΠΡΙΝ αλλάξει η διάταξη του 191 του Ποινικού Κώδικα, με καλεί για έγγραφες εξηγήσεις για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Αυτή λοιπόν είναι η εισαγγελέας που στις 20 Σεπτεμβρίου, ΠΡΙΝ αλλάξει η διάταξη του 191 του Ποινικού Κώδικα, με καλεί για έγγραφες εξηγήσεις για ΝΟΜΩ ΑΒΑΣΙΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Αντί να καλέσει τους υπευθύνους του Ευαγγελισμού, ως μάρτυρες βρε αδελφέ, να καταθέσουν για τη νοσηλεία της καταγγελίας, καλεί εμένα. Και δεν με καλεί ως μάρτυρα να καταθέσω επί της καταγγελίας, να προσκομίσω ενδεχομένως στοιχεία και να την ενημερώσω για την εξέλιξη της νοσηλείας.

Όχι.

Με καλεί κατευθείαν για έγγραφες εξηγήσεις. Ως ύποπτο.

Αντιστρέφοντας το περιεχόμενο της καταγγελίας στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Θεσσαλονίκης.

 

Ως ύποπτο πράξης που ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ. Και που για τον λόγο αυτό άλλωστε τροποποίησαν και τη διάταξη του 191 Π.Κ.

Βλέπετε όμως, η κυρία Παπαγεωργακοπούλου, όταν της είχα επισημάνει στην πρώτη και τελευταία φορά που την είδα δια ζώσης, ότι είναι παράνομο αυτό που κάνει η Εισαγγελία Αθηνών, αλλά και οι άλλες εισαγγελίες, να διατάσσουν δηλαδή προκαταρκτικές εξετάσεις για το 191 Π.Κ. όταν το αντικείμενο είναι η δημόσια υγεία, μου είχε πει “γνώμη σας”…

Είναι η Ειρήνη Χρυσικού, λοιπόν. H εισαγγελέας που χειρίζεται από τον Ιούνιο τη δικογραφία της Άννας Ψυχογυιού. Την οποία κρατούσε παρανόμως στο ψυγείο επί 175 μέρες. Και για την οποία αυτή παρανομία είχαμε κατακλύσει την Εισαγγελία με εξώδικα και καταγγελίες, το διαδίκτυο με δημόσιες καταγγελίες και που μέχρι και τα κανάλια ασχολήθηκαν αλλά και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Και που λίγες μέρες πριν την εντολή εναντίον μου στις 20 Σεπτεμβρίου, είχε λάβει μία ακόμα καταγγελία του Στράτου Ψυχογυιού υπογεγραμμένη από μένα, με δικαστικό επιμελητή.

Είναι λοιπόν η εισαγγελέας Ειρήνη Χρυσικού.

Θυμάστε την εντολή για νεκροψία-νεκροτομή στην οποία έχει βεβαιώσει ως ημερομηνία έκδοσής της την 5η Ιουλίου, με την εντολή να φτάνει στο Χαϊδάρι στις 17 Νοεμβρίου και αφού εν τω μεταξύ είχαν μάθει για τη νεκροψία που δεν έχει γίνει στην Άννα Ψυχογυιού ακόμη και στη φυλή των Ζουλού στην Αφρική;

 

Ε, αυτή είναι. Η ίδια.

 

Τι;

Κάποιοι έχετε πρεσβυωπία;

 

Εντάξει;

Καταλάβατε όλοι τώρα τι παίζει;

Εντάξει…

Τελευταίες Ειδήσεις

32…

Οδηγός ο Αρχαίοι Έλληνες…

Περί βόθρων…

Με τη βοήθεια της Παναγίας…

Scroll to top
x