ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΙ Α Υ Τ Ο ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΣ ΓΚΕΜΠΕΛΣ !!! ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ !!! ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΤΖΑΝΕΙΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ ΤΡΑΥΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ “ΘΕΤΙΚΟΣ” ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ “ΑΤΤΙΚΟΝ” ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ …ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ …ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ ΤΡΑΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΕΓΝΟΣ ΑΠΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑ !!! ΕΛΑΤΕ ΝΤΕ !!! ΔΕΙΞΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !!! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!!

Έλα γιατί ως εδώ ήταν. Όση λάσπη έριξαν, την έριξαν. Όσο και αν προσπάθησαν το άσπρο να το κάνουν μαύρο και να με κατασπαράξουν, κάπου εδώ τελειώνει η ιστορία με τον ολοκληρωτικό πόλεμο που δέχομαι από όλο κυριολεκτικά το σύστημα. Μετά τον έλεγχο και στην Ι.Κ.Ε. που διαχειρίζεται το διαδικτυακό κανάλι, αυτό δηλαδή και η ελάχιστη αυτή ετήσια συνδρομή των 15 ευρώ, και αυτή όχι καθαρή αφού περιλαμβάνει και τον ΦΠΑ 24% και μετά τη φορολογία, που με κρατάνε στα πόδια μου. Χωρίς αυτό τελειώσαμε. Και το ξέρουν.

Αλλά κυρίως μετά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο χθες, ο οποίος έριξε τις μάσκες της κυβέρνησης και αποκάλυψε σε όλο τον κόσμο ποιος πραγματικά βρίσκεται πίσω από την ανθρωποφαγία των καναλιών και τις στημένες συλλήψεις και “κατηγορητήρια”, εσχάτως δε και τους “φορολογικούς ελέγχους”.

Παίξτε λοιπόν στα κανάλια σας ΚΑΙ αυτό το βίντεο !!

Γιατί σας έχω κι άλλα από το κανάλι !!

Γιατί το Σαββατοκύριακο στο ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ σας έχω  Ν Ε Α  ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩΝ ΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ !

Το Σαββατοκύριακο σας έχω βίντεο ΚΑΙ με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ !

ΒΙΝΤΕΟ – ΚΟΛΑΦΟΙ για τα νοσοκομεία και τα εμβόλια !!

Όταν έχουμε να κάνουμε με ολοκληρωτικό πόλεμο, ο πόλεμος δεν είναι μόνο η επίθεση. Αλλά και η άμυνα.

Μία άμυνα όμως που πολύ γρήγορα εξελίσσεται σε αντεπίθεση.

Και στο τέλος σε δική μου επίθεση εναντίον του συστήματος. Εναντίον της οργάνωσης.

Ο πόλεμος αυτός θα γίνει τελικά ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ !

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΟΥΙΖ !

Ναι…

LIVE ΣΤΙΣ 21:00 !

Scroll to top
x
Hide picture