ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ;; ΥΠΟΠΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΝΤΖΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ;; Ο ΛΟΓΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ ΣΤΙΣ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ ;; ΤΟ 1ο ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΑ 14 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ;; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;; ΕΓΩ ;; ΜΑΛΙΣΤΑ… ΚΑΛΑ…

Το δημοσίευμα:

https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/8066091/koronoios-poedin-ypopta-krousmata-se-koinous-thalamous-oloi-mazi-polloi-se-rantza?fbclid=IwAR2rW4gRMb9btIN6dS4nHSpFxX0ybHBCsf3GiMjG8fWih4vDkYuBRhkER9g

Εικοσιτρείς ασθενείς – ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού νοσηλεύονται όλοι μαζί σε κοινόχρηστους χώρους και, για πολλούς εξ αυτών, βρέθηκαν σε ράντζα, καταγγέλλει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννάκος, αναφερόμενος σε «νοσοκομείο της Κεντρικής Μακεδονίας».

Υπό τις συνθήκες αυτές, οι οποίες αποτυπώνονται σε βίντεο που κοινοποιεί ο ίδιος, «ο ένας κολλάει τον άλλον» επισημαίνει. Μεταφέρονται σε non-Covid κλινικές όταν και αν το το μοριακό τεστ βγει αρνητικό, προσθέτει.

Και επειδή ποτέ δεν ξέρεις…:

 

Μάλιστα.

Να θυμίσω τώρα για ποιο λόγο είχε παραιτηθεί ο διευθυντής του παθολογικού τομέα του Αγίου Όλγα στις 4 Μαρτίου 2021;

https://www.lifo.gr/now/agia-olga-paraitithike-o-dieythyntis-toy-pathologikoy-oi-giatroi-moy-sta-oria-parafrosynis

Ιδού:

“…ο 6ος όροφος γεμάτος θετικά περιστατικά (και εκτός της κλινικής covid) σε συνθήκες συνύπαρξης με κοινά περιστατικά“.

Να θυμίσω το πρώτο στοιχείο του πρωτοκόλλου του θανάτου στο εισαγωγικό της μήνυσής μου της 19ης Ιουλίου 2021;

“Το απεχθέστερο, φριχτότερο και απολύτως αναγκαίο για την εγκληματική οργάνωση, προκειμένου να εφαρμόσει τα άλλα δύο, είναι αυτό του θανάτου, με τα ακόλουθα στοιχεία/παραμέτρους:

  1. -Η σκόπιμη έκθεση των πολιτών, που είχαν την ατυχία να εισαχθούν στα κολαστήρια-Νταχάου των δημοσίων νοσοκομείων, στον SARS-CoV-2, ή στους ιούς της γρίπης που βαφτίστηκαν SARS-CoV-2, πρωτίστως των ασθενών με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Έγινε πραγματική σφαγή των ασθενών με υποκείμενα νοσήματα. Άλλωστε, σύμφωνα και με τα στοιχεία του ιδίου του Ε.Ο.Δ.Υ.,  96,4 % των θανάτων πρόκειται για ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα.

     Πρόκειται για την αποδεδειγμένη και με έγγραφες παραδοχές των ιδίων των μελών της οργάνωσης, θετικοποίηση των ασθενών, τόσο στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων και στους χώρους «υπόπτων κρουσμάτων», όσο και δια της μεταφοράς των ασθενών απευθείας στις κλινικές «Covid-19», χωρίς διάγνωση.

Εδώ, βεβαίως, περιλαμβάνονται και όλες οι περιπτώσεων ψευδών βεβαιώσεων, περί δήθεν θετικών στον SARSCoV-2 αποτελεσμάτων, ή με ψευδείς «διαγνώσεις» εν γένει, όπως αυτές με μόνο «δεδομένο» για τη «διάγνωση», τις απεικονιστικές εξετάσεις.”

Τι είπατε;

Ποιος πήγε κατηγορούμενος μετά από όλα αυτά;

Εγώ…

Τελευταίες Ειδήσεις

Μία φανταστική ιστορία…

Όταν θα έρθει η ώρα…

Scroll to top
x