EIΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ, ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ – 3η ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ Η ΣΟΡΟΣ ΤΗΣ 73ΧΡΟΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ !! ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ “ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ”… ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΟΛΗ Η ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΑΖΙ !!! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !!! ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -ΠΑΙΔΙΑ-ΕΓΓΟΝΙΑ-ΑΔΕΛΦΙΑ- ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ !!! ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ !!!

Αυτά που θα μάθει όλος ο κόσμος για όσα συνέβησαν στη νοσηλεία της Κωνσταντίνας Βατικιώτη στο νοσοκομείο του Άργους, απ’ όπου μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο Σισμανόλειο, πιστεύω ότι δεν έχουν προηγούμενο. Και το λέω αυτό εγώ που έχω ζήσει, έχω καταγγείλει και έχω μηνύσει εκατοντάδες περιπτώσεις. Άκουγα τις μαρτυρίες της οικογένειάς της, κάποια μέλη της οποίας ήταν και αυτόπτες μάρτυρες σε σκηνικά τρόμου, άκουσα και είδα το οπτικοακουστικό υλικό φρίκης μέσα από το νοσοκομείο του Άργους και συνειδητοποιούσα ότι μπροστά μου ξετυλίγεται όλο σχεδόν το πρωτόκολλο του θανάτου όπως το περιγράφω στη μήνυσή μου της 19ης Ιουλίου. Με περισσότερες όμως μαρτυρίες από ποτέ, με περισσότερα στοιχεία από ποτέ και με οπτικοακουστικό υλικό – κόλαφο για το νοσοκομείο όσο ελάχιστες φορές τόσο μεγάλο σε όγκο και τόσο αποκαλυπτικό.

Τα στοιχεία της υπόθεσης αυτής και το υλικό που έχω συγκεντρώσει θα παραδοθεί εκεί που πρέπει και κατά τον χρόνο που πρέπει, μέρος δε αυτού θα δημοσιοποιήσω για να καταλάβει όλη η Ελλάδα γιατί έχει πέσει όλο κυριολεκτικά το σύστημα πάνω μου να με εξοντώσει. Γιατί ξέρουν ότι σε μένα φτάνει όλο αυτό το αποδεικτικό υλικό από όλα τα κολαστήρια για το πρωτόκολλο του θανάτου που έχει πάρει φωτιά και εφαρμόζεται με μένος στους δυστυχείς ασθενείς. Στους ανεμβολίαστους ασθενείς, γιατί αυτοί είναι ο κύριος στόχος στην σκοτεινότερη όλων περίοδο της εφαρμογής του πρωτοκόλλου.

Θα κάνω και ειδική εκπομπή με την οικογένεια στο κανάλι. Τις επόμενες ώρες οργανώνεται η εκπομπή αυτή.

ΚΑΙ η Εισαγγελία Αθηνών γνωρίζει τι έχει γίνει στη νοσηλεία αυτή. Έχει μάθει. Και για μία ακόμα φορά καθυστερεί. Μετά από τόσες εντολές, βουλεύματα και συντριπτικές ήττες για τους εισαγγελείς της Ευεπλίδων, με τεράστιες απώλειες και αποδείξεις για επιπλέον εγκλήματα (βλ. π.χ. τη ψευδή βεβαίωση της ημερομηνίας 5.7.2021 στην εντολή για νεκροψία-νεκροτομή στην Άννα Ψυχογυιού).

Ώστε μεταξύ των άλλων χάνονται εν γνώσει της στοιχεία. Δεν την ενδιαφέρει την ομάδα της Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου ότι αυτό που κάνει είναι ακραία παράνομο. Καμμένοι είναι ούτως ή άλλως.

Εγώ προχωράω τις επόμενες ώρες σε μηνύσεις στους Ελευθεριάνο-Χρυσικού-Παπαγεωργακοπούλου για τις εγκληματικές πράξεις και παραλείψεις τους στις υποθέσεις της στημένης σύλληψής μου και της Άννας Ψυχογυιού. Θα ακολουθήσουν άμεσα αναφορά στη γραμματεία της Επιθεώρησης του Αρείου Πάγου και έγγραφο στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων. Και στο τέλος όλα τα στοιχεία θα συγκεντρωθούν και θα υποβάλω διεθνή καταγγελία.

Την ίδια ώρα η ομάδα των επίορκων απεργάζεται και υλοποιεί τα σκοτεινότερα σχέδιά της για μένα, με σκοπό την ηθική και επαγγελματική εξόντωσή μου και σε πλήρη γνώση ότι η άνευ προηγουμένου παράνομη και επί τούτου  στοχοποίησή μου με στημένες συλλήψεις, διώξεις, ανακρίσεις, κατηγορητήρια και παραπομπές προετοιμάζει το έδαφος και για την τελική λύση της στημένης δολοφονίας μου.

https://nikosantoniadis.tv/2021/12/02/%ce%b7-%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b4%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%bf%cf%81%ce%ba%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%83-%cf%80/

Ό,τι όμως και να κάνουν, όσο έχουν την εξουσία να τα κάνουν, όλα θα γυρίσουν εναντίον τους.

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να βάλουν καλά στο μυαλό τους.

Γιατί και αυτοί ξέρουν ότι το δίκαιο και η αλήθεια είναι με το μέρος μου.

Και στο τέλος, το οποίο δεν θα αργήσει, θα θριαμβεύσουν.

Γιατί δεν είμαι μόνος μου.

Και δεν μιλάω μόνο για τον κόσμο που με ακολουθεί φανερά.

Μιλάω για όλο αυτόν τον κόσμο που με υποστηρίζει και δεν φαίνεται.

Δεν φαίνεται ακόμα.

Το βλέπω στα δεκάδες μηνύματα που παίρνω από όλους τους χώρους και όλα τα κοινωνικά στρώματα. Το βλέπω στο δρόμο.

Είναι άνθρωποι που δεν μπορούν να εκφραστούν ακόμα φανερά.

Μέσα από νοσοκομεία. Από χαμηλά μέχρι πολύ ψηλά.

Από την Αστυνομία. Τον Στρατό.

Μέσα από όλα τα κόμμματα.

Από παντού.

Τις κρίσιμες ώρες όμως θα εμφανιστούν.

Και κάποιοι από όλο αυτόν τον κόσμο είναι πολύ κοντά τους.

Είναι οι ίδιοι οι συνάδελφοί τους.

Και είναι πολλοί…

Τελευταίες Ειδήσεις

Μία φανταστική ιστορία…

Όταν θα έρθει η ώρα…

Scroll to top
x