Πάμε στις …”ΙΑΤΡΙΚΟ αδικαιολόγητες διασωληνώσεις που γίνονται εσκεμμένα” και στο “παιχνίδι που παίζουν με τις καθυστερήσεις των διασωληνώσεων” ;; ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ;;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΩΡΑ !!

Ξέρω και το βλέπω και στα μηνύματα που παίρνω κάθε μέρα από όλη τη χώρα, ότι ο κόσμος περιμένει πώς και πώς να γίνει αυτή η δίκη.

Πρώτα απ’ όλα τα ίδια τα θύματα του πρωτοκόλλου του θανάτου και οι συγγενείς τους.

Περιμένουν να έρθουν να τα πουν. Να έρθουν να μιλήσουν για τη φρίκη που βίωσαν οι ίδιοι και οι άνθρωποί τους που βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν στα κολαστήρια.

Είναι εκατοντάδες.

Ποιος θα σας πιστέψει ρε αθεόφοβοι ότι τόσοι άνθρωποι από κάθε μεριά της πατρίδας μας, όλων των κοινωνικών στρωμάτων και οικονομικών επιπέδων, όλων των πολιτικών ιδεολογιών και θρησκευτικών πεποιθήσεων και όλων των ηλικιών, έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους μήνες τώρα και περιγράφουν τα ίδια ακριβώς τρομακτικά 14 στοιχεία του πρωτοκόλλου του θανάτου που εφαρμόστηκαν σε δεκάδες νοσοκομεία όλης τη χώρας ;;;

Ποιος θα σας πιστέψει ρε αθεόφοβοι ότι τώρα ξαφνικά με ανακαλύψατε ενώ καταγγέλλω το πρωτόκολλο του θανάτου απέναντι σε δεκάδες νοσοκομεία και ιατρονοσηλευτικές ομάδες σε όλη τη χώρα από τον Ιούνιο του 2020 ;;;

Ποιος θα σας πιστέψει ρε αθεόφοβοι ότι τώρα ξαφνικά μάθατε για μένα και αυτά που “διασπείρω” για τις διασωληνώσεις και το πρωτόκολλο του θανάτου, όταν όλος ο πλανήτης έμαθε για τη μήνυση των 4.311 σελίδων που κατέθεσα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στις 19 Ιουλίου 2021 ;;;

https://nikosantoniadis.tv/2021/07/20/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%bf/

Ποιος θα σας πιστέψει ρε αθεόφοβοι όταν όλος ο πλανήτης διάβασε τα 14 στοιχεία του πρωτοκόλλου του θανάτου μεταξύ των οποίων περίοπτη θέση έχει το ΕΝΑΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ για τις  “άνευ ιατρικών προϋποθέσεων διασωληνώσεις” ;;;

Οι διασωληνώσεις εκτός Μ.Ε.Θ. και η, ομολογημένη, καταδικαστική για τους ασθενείς παραμονή τους στη διασωλήνωση εκτός Μ.Ε.Θ. Ο πολύ μεγάλος αριθμός διασωληνώσεων που έγιναν από ιατρούς που δεν ήταν αναισθησιολόγοι/εντατικολόγοι, ενώ μόνο ιατροί αυτής της ειδικότητας  νομιμοποιούνται να διενεργούν διασωληνώσεις, ή ακόμη και νοσηλευτές ή τραυματιοφορείς” ;;;

Όλος ο πλανήτης έχει διαβάσει να γράφω για την ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ της ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ του περιεχομένου της ΜΗΝΥΣΗΣ και των ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ περιπτώσεων που περιλαμβάνονται σε αυτήν και η πλειοψηφία αυτών ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ και τα ΒΛΕΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ:

**************

1η ΑΠΟΔΕΙΞΗ –Το γεγονός ότι ένας άνθρωπος, ούτε καν γιατρός, αλλά δικηγόρος, από το σπίτι και γραφείο του στις πλαγιές της Πεντέλης, κατάφερε με δημοσιεύσεις, εξώδικα και μηνύσεις, να αλλάξει τα ιατρικά δεδομένα δεκάδων νοσηλειών.

Όπως αναλυτικά περιγράφεται και αποδεικνύεται στη συνέχεια της ΜΗΝΥΣΗΣ, με πλήθος αποδεικτικών στοιχείων-ΚΟΛΑΦΟ για την εγκληματική οργάνωση, με τις δημόσιες, πάντα, παρεμβάσεις μου, πέτυχα, ενώ δεν θα έπρεπε με βάση τη λογική και εφόσον η πραγματικότητα ήταν αυτή που παρουσίαζαν τα νοσοκομεία, ασθενείς για τους οποίους οι γιατροί των νοσοκομείων βεβαίωναν ότι ήταν «βαριά», να «γίνουν» καλά και να πάνε σπίτι τους.

Με τις παρεμβάσεις μου «αρνητικοποίησα» στα νοσοκομεία, ανθρώπους «θετικούς» στον SARSCoV-2.

Με τις παρεμβάσεις μου απέτρεψα διασωληνώσεις ή διέκοψα διασωληνώσεις.

Με τις παρεμβάσεις μου υποχρέωσα το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό να δώσει νερό και φαγηγό στους ασθενείς.

Με τις παρεμβάσεις μου άλλαξα την πορεία των φορείων μέσα στα νοσοκομεία, και στο δρόμο για την κλινική Covid-19, άλλαξαν πορεία και κατέληξαν στις κλινικές όπου εξ αρχής έπρεπε να καταλήξουν οι ασθενείς.

Με τις παρεμβάσεις μου, ακόμα, υποχρέωσα νοσοκομεία να αντιμετωπίσουν περιστατικά που είχαν εγκαταλείψει στο όνομα της «πανδημίας». Άνθρωπο χειρουργήθηκαν, ακόμη και μικρά παιδιά, μόνο μετά από τις δημόσιες «επιθέσεις» μου στα νοσοκομεία.

Με τις παρεμβάσεις μου έσωσα μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Είτε «θεραπεύοντάς» τους, είτε «δίνοντάς» τους εξιτήριο.

Άνθρωποι με ονοματεπώνυμα.

Με οικογένειες, γονείς, παιδιά, εγγόνια, συζύγους.

Και όχι απρόσωπες μονάδες χωρίς ταυτότητα, απλά νούμερα σε λίστες τρόμου και εξαπάτησης των πολιτών.

Λίστες «κρουσμάτων».

Λίστες νοσηλειών.

Λίστες διασωληνώσεων.

Είναι προφανές ότι τα νοσοκομεία δεν μου έκαναν «χάρες», όταν ματαίωσαν επικείμενες διασωληνώσεις, διέκοψαν διασωληνώσεις, ή έβγαζαν ξαφνικά αρνητικούς τους μέχρι την ώρα της παρέμβασής μου θετικούς.

Ούτε, βεβαίως, διαθέτω κάποιου είδους …εξωκοσμικές ικανότητες, ώστε να …θεραπεύω ασθενείς, και δη από …μακριά, και άνθρωποι που ήταν έτοιμοι για νοσηλεία, για διασωλήνωση ή ένα βήμα από τον θάνατο, να γίνονται καλά και να πηγαίνουν σπίτι τους.

Ούτε είμαι …εξορκιστής και διώχνω τον ιό.

Εγώ απλά επαναφέρω τα πράγματα στην πραγματική κατάστασή τους.

Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Από ένα σημείο και μετά, μάλιστα, έγινα ο φόβος και ο τρόμος των δολοφόνων στα κολαστήρια. Αποτέλεσμα ήταν, σε πάρα πολλές περιπτώσεις να αλλάζουν τα δεδομένα μόνο και μόνο με την επίκληση του ονόματός μου, πολλές φορές δε χωρίς καν να υπάρχει προηγούμενη συνεννόηση με μένα, ο οποίος το μάθαινα εκ των υστέρων από τους διασωθέντες.”

****************

Και όλος ο πλανήτης ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι για ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ την ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ στις εκατοντάδες αυτές ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ 13 ΜΗΝΕΣ ΤΟΤΕ σας ΜΗΝΥΣΑ για την ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΤΕ στην ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !!!

Ώστε ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σας πιστεύει ότι ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ανακαλύψατε τις “ειδήσεις” αυτές τις οποίες ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ότι με ακούσατε για πρώτη φορά να τις “διασπείρω” στην εκπομπή του Στέφανου Χίου !!

(Φροντίστε τουλάχιστον όταν γράφετε τόσο σημαντικά κατηγορητήρια να μην κάνετε σαρδάμ…)

ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, υποκριτές, ότι τώρα απλά ΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ !!!

Έτσι δεν είναι ;;

Και να το αρνηθείτε, τα στοιχεία είναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ !!!

Όπως συντριπτική για σας θα είναι η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ στην πρωτοφανή στα εισαγγελικά χρονικά ΣΚΕΥΩΡΙΑ σε βάρος μου και στο ΣΧΕΔΙΟ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΟΥ !!

Γιατί ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ μπορείτε να βοηθήσετε την εγκληματική οργάνωση να με αντιμετωπίσει. Μία χούφτα επίορκοι είστε που έχετε όμως υπερβολικά μεγάλη δύναμη. Με δύο-τρεις υπογραφές μπορείτε να εξοντώσετε τον στόχο σας.

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ μόνοι σας όμως !!! Σας παρακολουθεί το τεράστιο κομμάτι της Δικαιοσύνης των εντίμων και ικανών εισαγγελέων και δικαστών που βλέπουν τι κάνετε.

Και όπως το 2011, έτσι και το 2021, δέκα χρόνια μετά την ομόφωνη αθώωσή μου από την τότε σκευωρία, θα με στηρίξει !!

Και εσάς θα σας ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ !!

*************

Υ.Γ. Μήνυμα προς την ομάδα:

Η ταφόπλακα στα σχέδιά σας δεν θα είναι ούτε αυτή η τρομακτική σκευωρία με τις στημένες συλλήψεις, τις διώξεις και τα κατηγορητήρια-σκουπίδια.

θα είναι αυτή που έρχεται.

Ξέρετε για τι μιλάω.

Εκεί το τερματίσατε. Εκεί έχετε κάνει το απονενοημένο διάβημα.

Την τελική αυτοχειρία.

Εκεί θα τελειώσετε οριστικά.

Γιατί θα σας τραβήξω από τα γραφεία, τους σκοτεινούς διαδρόμους και τα τηλέφωνα που έχετε μάθει, και θα σας φέρω όλους και όλα στο φως.

Όλος ο πλανήτης θα μάθει τι έχετε σχεδιάσει.

Τα ΠΑΝΤΑ με ΟΛΑ τα ονοματεπώνυμα, ΟΛΑ τα στοιχεία, μέχρι και τα ΕΞΩΦΥΛΛΑ, θα φτάσουν μέχρι το τελευταίο σπίτι.

Μέσα και έξω από τη χώρα.

Αυτό που σχεδιάζετε, που ανοίγει τον δρόμο στην εγκληματική οργάνωση και για την φυσική εξόντωσή μου εκτός της επαγγελματικής και ηθικής, ΔΕΝ θα γίνει.

Και κάπου εκεί θα έρθει το ΤΕΛΟΣ σας.

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

ΕΤΟΙΜΗ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ…

Scroll to top
x