ΣΤΗ Μ Ι Α ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ ΣΤΗ Μ Ι Α ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΙΣ 16 ΝΟΕΜΡΙΟΥ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ “ΜΕ …ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ …15 ΕΩΣ 17-11-21” ΤΗ “ΔΙΑΣΠΟΡΑ” ;;; ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΜΙΛΟΥΣΑ ΣΤΗ ΜΙΑ ΑΥΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΙΣ …15 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΟΥΣΑ ΕΠΙ …ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ;;; ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΑΥΤΗ ;;;

Απίστευτο κατηγορητήριο.

Εγώ στην εκπομπή του Χίου μίλησα μετά τα μεσάνυχτα, στις 16 Νοεμβρίου. Μία φορά. Στη μία αυτή εκπομπή η οποία κράτησε κάπου 1,5 ώρα.

Και καταφέρνει ο εισαγγελέας εφετών να βάλει ΚΑΙ την 15η Νοεμβρίου που είχε ο Ελευθεριάνος, αλλά ΚΑΙ την …17η Νοεμβρίου, τη μέρα δηλαδή της σύλληψης, μία μέρα ΜΕΤΑ την εντολή του Ελευθεριάνου !!

Δηλαδή ο εισαγγελέας εφετών έβαλε στο κατηγορητήριο και ημερομηνία τέλεσης ΜΕΤΑ την εντολή για προκαταρκτική και σύλληψη του Ελευθεριάνου.

Αλλά ο ίδιος ακυρώνει τον εαυτό του και τινάζει το “κατ’ εξακολούθηση” στον αέρα αφού ξεκάθαρα αναφέρεται στη ΜΙΑ εμφάνισή μου στην “ιδιωτική παραγωγή καναλιού διαδικτυακής τηλεόρασης”.

Την οποία καταφέρνει κυριολεκτικώς να προσδιορίσει χρονικά στο διάστημα “από 15 έως 17-11-21” !! Ώστε εγώ μιλούσα στη μία αυτή εκπομπή επί …τρεις μέρες !!

Και όλος ο νομικός κόσμος τώρα διαβάζει αυτό το σκουπίδι και πραγματικά αναρωτιέται:

ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ;;;

Όχι, είναι η απάντησή μου. Είναι η αλαζονεία, είναι η έπαρση, είναι η ασφάλεια που νιώθει αυτή η ομαδούλα των επίορκων ότι δεν θα υποστεί συνέπειες. Γιατί έχει την κυβέρνηση που τη στηρίζει. Τους εντολείς τους δηλαδή.

Και είναι βεβαίως και αυτό που έλεγαν οι πρόγονοί μας.

Μωραίνει Κύριος…

Αυτά.

Συνεχίζουμε…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ

Scroll to top
x