ΩΣΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΘΛΙΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ;; ΩΣΤΕ ΕΓΙΝΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ;; ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ ;; ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ Δ.Σ.Α. ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ;;; ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ;;; ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ ;;

Μου έστειλαν αυτό το βίντεο της 22.11.2021 με τους “Αταίριαστους” του ΣΚΑΪ. Ήταν καλεσμένος ο συνάδελφός μου και υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Αναστασόπουλος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που με πιάνει στο στόμα του ο συγκεκριμένος δικηγόρος. Το είχε κάνει ξανά στις αρχές Αυγούστου. Είχε συμφωνήσει με τη λάσπη του Παναγιώτη Καρίπογλου, του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών.

https://nikosantoniadis.tv/2021/08/01/%ce%b7-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%80%ce%bf%ce%b3%ce%bb%ce%bf%cf%85-%ce%b5%cf%87%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b9/

Και επανήλθε δριμύτερος στις 22 Νοεμβρίου ΜΕΤΑ τη σύλληψή μου, την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος μου και την παραπομπή μου, τα οποία όλα αυτά του φάνηκαν απολύτως σύννομα, και τσαλαπατώντας το τεκμήριο της αθωότητας του κατηγορουμένου συναδέλφου του, είπε αυτά που είπε [Από το 27:45]

https://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/atairiastoi/2021-11-22-10

Φυσικά, όπως τότε έτσι και τώρα δεν εξηγεί ο εκλεκτός συνάδελφος γιατί τόσους μήνες αντί να πετάει που και που και τη δική του λάσπη για μένα, δεν έκανε αυτό που όφειλε ως αυτόκλητος θεματοφύλακας του κύρους και της τιμής των δικηγόρων, η “μεγάλη πλειοψηφία” των οποίων “προσβάλλεται από τέτοιες συμπεριφορές”, εννοώντας τις δικές μου “συμπεριφορές” με τις “ψευδείς ειδήσεις που διασπείρω” και που “εξαιτίας μου κινδυνεύουν άνθρωποι”, και δεν με μήνυσε στην αρμόδια εισαγγελία για διασπορά ψευδών ειδήσεων και για έκθεση, υποβάλλοντας και μία αναφορά στον σύλλογό του, για την οποία να φρόντιζε να μην “συγκαλυφθεί” όπως ανερυθρίαστα και αναπόδεικτα ισχυρίστηκε ότι έγινε με την αναφορά εναντίον μου από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών πέρσι τον Δεκέμβριο. Δεν μας είπε όμως τι έλεγε αυτή η αναφορά, που στην πραγματικότητα ήταν δύο συνεχόμενες με διαφορετικά αντικείμενα, και γιατί κατά την …αντικειμενική κρίση του δεν έπρεπε να αρχειοθετηθούν και έγινε συγκάλυψη;

Θα έχει την ευκαιρία ο καλός συνάδελφος να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις. Για όλα. Να αποδείξει ποιες ακριβώς είναι οι ψευδείς ειδήσεις που έχω διασπείρει και πότε, και να κατονομάσει και αυτός όπως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τον οποίο συναγωνίστηκε στη λάσπη εναντίον μου, όχι πολλούς αλλά ΕΝΑΝ άνθρωπο που εγώ έχω θέσει σε κίνδυνο ή και πέθανε εξαιτίας μου.

Ως δικηγόρος που μάλιστα διεκδικεί και την προεδρία του μεγαλύτερου δικηγορικού συλλόγου της χώρας, θα γνωρίζει πιστεύω ότι όταν καταγγέλλεις έναν άνθρωπο για συγκεκριμένες παράνομες συμπεριφορές πρέπει να είσαι και σε θέση να αποδεικνύεις τις καταγγελίες σου.

Πολύ σύντομα λοιπόν θα μάθουμε αν ο συγκεκριμένος δικηγόρος είναι σε θέση να αποδείξει αυτά που έχει πει για μένα ή αν πετάει απλώς λάσπη γιατί αυτό εξυπηρετεί το σχέδιο του συστήματος το οποίο σύστημα (αλλά και σχέδιο) προφανέστατα και αυτός υπηρετεί.

Έχω πει ότι από τον Σεπτέμβριο, όταν τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο ηθικής και επαγγελματικής εξόντωσής μου, στην εκτέλεση του οποίου εσχάτως η οργάνωση χρησιμοποιεί τη μικρή αυτή ομάδα των εισαγγελέων που ελέγχει προς το παρόν τη Δικαιοσύνη, οι προτεραιότητές μου είναι συγκεκριμένες και η νομική απάντησή μου σε όλους αυτούς, δημοσιογράφους και μη, που συμμετείχαν στο όργιο κανιβαλισμού μου όλο αυτό το διάστημα, έχει μετατεθεί για μετά το τέλος της αντεπίθεσής μου στην ομάδα αυτή των εισαγγελέων.

Δεν αργεί όμως η ώρα που θα υπάρξει και η απάντηση αυτή. Και τότε θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.

Έτσι δεν έχω ασχοληθεί ακόμα ούτε με τον Καρίπογλου ούτε με τον Αναστασόπουλο. Άλλωστε και εντός του Δ.Σ.Α. υπάρχουν και εκεί άλλες προς το παρόν προτεραιότητες. Είναι οι δύο εισηγήτριες που διέπραξαν σωρεία εγκλημάτων σε βάρος μου στις δύο πειθαρχικές διαδικασίες που έχω δημοσιοποιήσει και που εκεί βεβαίως τίποτα δεν του έχει φανεί περίεργο του “ευαίσθητου” για το κύρος των δικηγόρων Αναστασόπουλου.

θα έρθει η ώρα για όλους…

Τελευταίες Ειδήσεις

Μία φανταστική ιστορία…

Όταν θα έρθει η ώρα…

Scroll to top
x