ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ ;;; ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ;;; ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΑΥΤΑ ;;; ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ …ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ ;;; Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!

Όχι !

Δεν έχει κανένα προηγούμενο αυτό το κατηγορητήριο !

Γιατί να δεχθώ ότι ο ισχυρισμός ότι ο κόβιντ δεν σκοτώνει (που και οι πέτρες γνωρίζουν ότι ποτέ δεν έχω πει αυτό -το αντίθετο) ή ότι τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά ή ότι έχουν παρενέργειες  ή το άλλο τραγικό ότι οι γιατροί δεν μπορούν να διακρίνουν την ιογενή λοίμωξη σε μία απλή ακτινογραφία, μπορεί να αντίκειται σε διεθνείς ιατρικές παραδοχές.

Αλλά θέλω πραγματικά να μου πει κάποιος πώς και με ποια στην ευχή έννοια μπορεί να καταρριφθεί ο ισχυρισμός για το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι εκατοντάδες ασθενείς μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και από τα ΤΕΠ και μετά εξαφανίστηκε από το ιστορικό των ασθενών αυτών ο προηγούμενος εμβολιασμός τους, από …διεθνείς ιατρικές παραδοχές !!!

Θέλω πραγματικά να μου πει κάποιος πώς και με ποια στην ευχή έννοια μπορεί να καταρριφθεί ο ισχυρισμός για το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι στα νοσοκομεία εφαρμόζουν πρωτόκολλο θανάτου, από …διεθνείς ιατρικές παραδοχές !!!

Θέλω πραγματικά να μου πει κάποιος πώς και με ποια στην ευχή έννοια μπορεί να καταρριφθεί ο ισχυρισμός για το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι στα νοσοκομεία βασανίζουν και σκοτώνουν κόσμο για να ανεβάσουν τη λίστα των θανάτων από κορωνοϊό, από …διεθνείς ιατρικές παραδοχές !!!

Το λιγότερο δηλαδή εδώ είναι η προφανής ΑΟΡΙΣΤΙΑ του κατηγορητηρίου.

Το χειρότερο είναι ότι αντίκεται στη στοιχειώδη λογική αυτό που γράφει ο εισαγγελέας εφετών. Γιατί δεν χρειάζεται να διαθέτεις εξειδικευμένες νομικές ή ιατρικές γνώσεις για να καταλάβεις ότι η “επιχειρηματολογία” για την αναλήθεια των “ειδήσεων” είναι εντελώς ΠΑΡΑΛΟΓΗ.

Οι λίστες του ΕΚΑΒ είναι είτε υπαρκτές είτε ανύπαρκτες. Το πρωτόκολλο του θανάτου είτε υπάρχει και εφαρμόζεται είτε όχι.

Ποια …ιατρική παραδοχή, ποια …μελέτη μπορεί να έχει την παραμικρή σχέση με την απόδειξη του ενός ή του άλλου;

Είναι πραγματικά Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!

Α Δ Ι Α Ν Ο Η Τ Ο !!

Κι όμως, όπως βλέπετε, απολύτως και πέρα ως πέρα αληθινό.

Δυστυχώς.

Τα βλέπετε, συνάδελφοί του;

Είστε ευχαριστημένοι…;

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

ΕΤΟΙΜΗ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ…

Scroll to top
x