ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ !!! Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ !!! ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 42ΧΡΟΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ !!! ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ;;; ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ…

Τραγικές καταστάσεις και απίστευτες ανατροπές. Ενώ η Εισαγγελία Βέροιας είχε δώσει εντολή για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό του Κωνσταντίνου Μαυρομιχάλη ενώ εγώ ακόμα δεν είχα εμφανιστεί, μόλις τελικά έκανα γνωστή τη συμμετοχή μου στην ποινική αυτή διαδικασία και άλλαξα και τον τεχνικό σύμβουλο που είχε ορίσει η οικογένεια και διορίστηκε η Κατερίνα Αποστολίδου που ήταν και η τεχνική σύμβουλος στη νεκροτομή της Κατερίνης όπου απεδείχθη ότι αιτία θανάτου δεν ήταν βεβαίως η λοίμωξη Covid-19 αλλά το τραύμα στην τραχεία κατά τη διασωλήνωση, όλα άλλαξαν.

Σήμερα το πρωί με ενημέρωσε η Κατερίνα Αποστολίδου ότι σε επικοινωνία που είχε με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε ότι η Εισαγγελία Βέροιας έθεσε “κάποιους όρους” και ζήτησε να μην ανοιχθεί η σορός αλλά να ληφθούν μόνο δείγματα για ιστολογικές εξετάσεις.

Δείτε εδώ την προηγούμενη δημοσίευση.

Μετά την εξέλιξη αυτή μπορώ πλέον να πω ανοιχτά αυτό που έχει περάσει από το μυαλό μου. Αν δεν έχει συμβεί κάτι άλλο εξίσου δραματικό, αυτό που δείχνουν να φοβούνται να αποκαλυφθεί είναι ότι έχει γίνει διασωλήνωση στον Κωνσταντίνο Μαυρομιχάλη και η οποία προφανώς δεν πήγε και πολύ καλά…

Είναι αδιανόητη η αλλαγή αυτή στη στάση της Εισαγγελία; Βέροιας και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι συνδέεται με τη γνωστοποίηση της συμμετοχής μου στη διαδικασία αυτή.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει εμπλοκή και δεύτερου εισαγγελέα. Αν ισχύει αυτό πιθανότατα να είμαστε αντιμέτωποι με μία ακόμα περίπτωση ανάκλησης εντολής όπως τότε στην Εισαγγελία Ηλείας, όταν η προϊσταμένη της ανακάλεσε την εντολή για νεκροψία-νεκροτομή που είχε διατάξει ο εισαγγελέας Μιχαήλος. Για να καταλήξουμε τελικά στην έκδοση του 77/2021 βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Πατρών που αποτέλεσε κόλαφο για την οργάνωση και για όλους όσοι αρνούνται και εμποδίζουν τις νεκροτομές.

Κατά τα λοιπά πάω εγώ κατηγορούμενος γιατί διασπείρω ψευδείς ειδήσεις…

Εννοείται ότι δεν θα το αφήσουμε έτσι αυτό και θα επιμείνουμε μέχρι το τέλος.

Όλος ο κόσμος όμως πια καταλαβαίνει…

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

ΕΤΟΙΜΗ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ…

Scroll to top
x