ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ – ΚΑΘΑΡΗ Η ΤΡΑΧΕΙΑ – ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ: ΜΑΖΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΕΜΒΟΛΗ ΣΕ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ – ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ – ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ Ο ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ – ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ – ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΜΑΖΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΕΜΒΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ – ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΙΛΟΥΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ 1ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ

Σήμερα το πρωί ανατράπηκαν όλα για μία ακόμα φορά. Ανατροπή στην ανατροπή.

Μετά τη χθεσινή δημοσίευση και το live στον λογαριασμό του Φαίδωνα Βόβολη στο facebook, άλλαξαν ξανά τα δεδομένα, επιβεβαιώθηκε ότι τίποτα δεν είχε αλλάξει εγγράφως, …τελικά  δεν υπήρχε εντολή από τον δεύτερο εισαγγελέα να ληφθούν μόνο δείγματα για ιστολογικές. Και ότι ισχύει η αρχική έγγραφη εντολή για κανονική νεκροψία-νεκροτομή.

Και η νεκροψία-νεκροτομή έγινε και ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα.

Είχα γράψει στην πρώτη δημοσίευση που είχα κάνει για τον 42χρονο Κώστα Μαυρομιχάλη που είχε πάει με το αυτοκίνητό του στο νοσοκομείο της Βέροιας και μπήκε περπατώντας μέσα και που το βράδυ της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου μιλούσε κανονικά με την οικογένειά του στο τηλέφωνο, είχε οξυγόνο 95 και ονειρευόταν εξιτήρια αλλά το πρωί της Πέμπτης πέθανε, τα εξής:

Με τα ψέματα όμως διοίκησης και ιατρών, η αστυνομία που κάλεσαν και καλά για να στηθεί σκηνικό επεισοδίων, τα εμπόδια στην νεκροτομή, ο ξαφνικός θάνατος και οι συνθήκες υπό τις οποίες έγιναν οι δύο ενημερώσεις, εμένα κάπου πάει το μυαλό μου για την αιτία θανάτου“.

https://nikosantoniadis.tv/2021/12/03/%ce%b7-%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%b7/

Xθες, μετά την ανατροπή, έγραψα:

Μετά την εξέλιξη αυτή μπορώ πλέον να πω ανοιχτά αυτό που έχει περάσει από το μυαλό μου. Αν δεν έχει συμβεί κάτι άλλο εξίσου δραματικό, αυτό που δείχνουν να φοβούνται να αποκαλυφθεί είναι ότι έχει γίνει διασωλήνωση στον Κωνσταντίνο Μαυρομιχάλη και η οποία προφανώς δεν πήγε και πολύ καλά…“.

https://nikosantoniadis.tv/2021/12/06/%ce%b1%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b9/

Εν τω μεταξύ υπήρξε μία τρομερή μαρτυρία. Ότι κάποια στιγμή το πρωί της Πέμπτης μπήκαν τρεις από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό μέσα στο δωμάτιο που νοσηλευόταν ο Κώστας, υπεδείχθησαν ο Κώστας και άλλος ένας ασθενής ως υποψήφιοι για διασωλήνωση και άρχισε η σχετική διαδικασία. Ότι αναισθητοποιήθηκε ο άλλος ασθενής και έγινε η διασωλήνωση και μετά ήρθε η σειρά του Κώστα. Ενός Κώστα ο οποίος μόλις είχε πάει μόνος του στην τουαλέτα, περπάτησε στο δωμάτιο κανονικά. Και ότι η απόφαση για τη διασωλήνωσή του προκάλεσε απορίες…

Ότι του έδωσαν οδηγίες στις οποίες ανταποκρίθηκε πλήρως, ποια θέση δηλαδή να πάρει για τη διασωλήνωση, έγινε η αναισθησία και ότι την ώρα της διαδικασίας της διασωλήνωσης αμέσως μετά την αναισθησία, άρχισαν να καταρρέουν τα πάντα, το οξυγόνο έπεσε στο 30, ότι του έγινε ΚΑΡΠΑ (καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση), πλην όμως ο Κώστας πέθανε. Όλα δηλαδή σε ελάχιστα λεπτά ο δε θάνατος σε ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την αναισθησία. Και έναν γιατρό εκεί να βγάζει την μπλούζα του να την πετάει κάτω, να την πατάει και να ωρύεται.

Το σκηνικό που ακολούθησε, με το νοσοκομείο να καλεί την αστυνομία πολλή ώρα μετά την εμφάνιση της οικογένειας και την εύλογη απαίτηση για ενημέρωση για τον αιφνίδιο θάνατο του ανθρώπου τους αλλά που κανένας δεν κατέβαινε να τους ενημερώσει, μία αστυνομία που την κάλεσε η οικογένεια αλλά πριν καλά καλά κλείσει το τηλέφωνο εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί οι οποίοι προς μεγάλη έκπληξη της οικογένειας της είπαν ότι εκλήθησαν από το …νοσοκομείο, τον διευθυντή εν συνεχεία της κλινικής Covid-19 να μην είναι σε θέση να δώσει καμία απάντηση στις ερωτήσεις της οικογένειας, και τον διοικητή αρχικά να βεβαιώνει την οικογένεια ότι θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή αλλά μετά από λίγη ώρα να καλεί τη χήρα και να της λέει ότι δεν θα γίνει γιατί αρνείται η ιατροδικαστής, με την εισαγγελέα να δίνει αμέσως εντολή μετά την κατάθεση στην αστυνομία του Γιώργου Μαυρομιχάλη, αδελφού του Κώστα, και να ζητάει εξηγήσεις από την ιατροδικαστή για την άρνησή της και αυτή να εμφανίζεται έκπληκτη βεβαιώνοντας ότι δεν είχε καμία ενημέρωση, και την εν συνεχεία χθεσινή ανατροπή με την ενημέρωση της τεχνικής συμβούλου Κατερίνας Αποστολίδου από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης ότι ένας άλλος εισαγγελέας έθεσε κάποιους όρους και κάποια ερωτήματα και ότι μετά τις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά άλλαξε την εντολή και να ζητά μόνο ιστολογικές, προκάλεσαν τη νέα δημοσίευσή μου.

Τελικά φαίνεται πως επιβεβαιώνεται το “κάτι άλλο εξίσου δραματικό”. Μαζική πνευμονική εμβολή. Μελανιασμένο το πρόσωπο του Κώστα. Ασφυκτικός θάνατος. Και όλα αυτά σε δευτερόλεπτα.

Αποκλείστηκε η διασωλήνωση ως αιτία θανάτου καθώς η τραχεία ήταν καθαρή, διαπιστώθηκε η μαζική πνευμονική εμβολή και τώρα πλέον πολύ κρίσιμο είναι το περιεχόμενο του ιατρικού φακέλου και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών υπό το πρίσμα και της πολύ σημαντικής παραπάνω μαρτυρίας σε συνδυασμό με την εικόνα που έχει σχηματίσει η οικογένεια του Κώστα από την επικοινωνία της με το νοσοκομείο και τον ίδιο τον Κώστα.

Μιλάμε για έναν αιφνίδιο θάνατο υπό τις παραπάνω συνθήκες, και μιλάμε για έναν άνθρωπο 42 ετών, κανονικό θηρίο χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Ένας άνθρωπος που έσφυζε από ζωή και πέθανε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα μαθαίναμε ποτέ τη βασική αιτία θανάτου αν δεν επιμέναμε στη διενέργεια της νεκροτομής.

Θυμίζω ότι μέσα στο απίστευτο σκηνικό του πρωινού της 1ης Δεκεμβρίου το νοσοκομείο είχε αναφέρει ως αιτία θανάτου την μυοκαρδίτιδα.

Καμία σχέση ώστε και αυτό προστίθεται στο μυστήριο.

Έχουμε όμως δρόμο μπροστά μας.

Σε μία ακόμα ποινική διαδικασία.

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

Scroll to top
x