Η ώρα του Γεωργίου Νούλη…

…Είναι φανερό λοιπόν ότι ο μηνυόμενος «έπρεπε» να μου αποδώσει την «κατηγορία» αυτή εκτελώντας σχέδιο. Εκτελώντας εντολή. Εντολή ηθικής και επαγγελματικής εξόντωσης ενός δικηγόρου που τον βάφτισε «ύποπτο». Και λειτουργώντας ως βασιλικότερος του βασιλέως προσέθεσε και άλλα δύο αδικήματα για να φορτώσει το «κατηγορητήριο».

Και στην αρχή πρέπει να ήταν και ευχαριστημένος με αυτό που έκανε.

Μετά τις δημοσιεύσεις μου σίγουρα δεν είναι πια.

Θα το έχει μετανιώσει όπως μετάνιωσε που αποκάλεσε «υπανθρώπους» τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Ας πάει σε κανένα «απόλυτο οινοπωλείο» λοιπόν να πνίξει τον καημό του «μέχρι τελικής πτώσεως», όπως καμαρώνει στο facebook, στο οποίο άλλωστε στην εικόνα προφίλ του με αλκοόλ είναι πάλι. Με ένα μεγάλο ποτήρι μπύρα. Αν η εικόνα αυτή με τις δημοσιεύσεις με ανδροπαρέες σε «απόλυτα οινοπωλεία» όπου «τα πίνει» μέχρι «τελικής πτώσεως» συνάδει με την εικόνα που πρέπει να έχει ένας εισαγγελικός λειτουργός θα το κρίνουν τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα. Εκτός και αν μία τέτοια αναφορά περιμένουν για να τον …προαγάγουν αυτή τη φορά σε αντεισαγγελέα εφετών, αφού την προηγούμενη φορά, τρεις μήνες μετά την αναφορά του στους υπανθρώπους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, προήχθη σε εισαγγελέα…

 

Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά στη ζωή…

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ

Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου 

Μηνύω τον υπάλληλο κατά την έννοια του άρθρου 13 Π.Κ. εισαγγελέα πρωτοδικών Γεώργιο Νούλη για το έγκλημα της κακουργηματικής κατάχρησης εξουσίας που αυτός κατά τα άνω αναλυτικά εκτιθέμενα ετέλεσε σε βάρος μου στην Αθήνα την 20.11.2021 και δηλώνω ότι παρίσταμαι προς υποστήριξη της κατηγορίας.

*Από τη μήνυση των 91 σελίδων που κατατίθεται κατά του Γεωργίου Νούλη.

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΜΕΤΡΑΕΙ ΩΡΕΣ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΤΙΔΗ !! 😂😂😂

ΣΚΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ

ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…

BΡΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ…

Scroll to top
x