ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ (ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ) Ο FDA ;; ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ (Εδώ η δημοσίευση στο ethnos.gr):
(Α, ναι. Μη το ξεχάσω. Εγώ παραπέμπομαι επειδή μεταξύ άλλων ισχυρίστηκα ότι τα εμβόλια έχουν παρενέργειες. Και ότι, ακόμα, οι παρενέργειες αυτές αποκρύπτονται. Τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο FDA αποδεικνύουν ΚΑΙ το ένα ΚΑΙ το άλλο, αφού αφενός μιλάμε για χιλιάδες παρενέργειες, μεγάλος αριθμός των οποίων είναι θανατηφόρες, αφετέρου μιλάμε για απόκρυψη, αφού ο FDA δημοσιοποίησε τα στοιχεία ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ).
-Έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) αποκαλύπτουν ότι η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer κατέγραψε σχεδόν 160.000 ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο για τον Covid-19 τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του!
-Τα έγγραφα παρελήφθησαν από ομάδα γιατρών, καθηγητών και δημοσιογράφων, που αποκαλούν τους εαυτούς τους Επαγγελματίες Δημόσιας Υγείας και Ιατρικής για τη Διαφάνεια, οι οποίοι υπέβαλαν αίτημα στον FDA για την δημοσιοποίησή των εγγράφων αυτών.
-Η πρώτη… δόση των εγγράφων αποκαλύπτει ότι, από τον Φεβρουάριο του 2021, όταν το εμβόλιο της Pfizer κυκλοφόρησε παγκοσμίως, υπό κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η φαρμακοβιομηχανία είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 42.000 αναφορές περιστατικών που περιγράφουν λεπτομερώς σχεδόν 160.000 ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον εμβολιασμό.
-Αυτές οι αντιδράσεις κυμαίνονταν από ήπιες έως σοβαρές, ενώ 1.223 ήταν ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ. Η πλειοψηφία αυτών των αναφορών αφορούσε άτομα ηλικίας από 31 έως 50 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες.
-Αναφέρθηκαν περισσότερες από 25.000 διαταραχές του νευρικού συστήματος, μαζί με 17.000 διαταραχές του μυοσκελετικού συστήματος και του συνδετικού ιστού και 14.000 γαστρεντερικές διαταραχές. Αναφέρθηκε επίσης μια σειρά διαφορετικών αυτοάνοσων καταστάσεων, μαζί με ορισμένες περίεργες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων 270 «αυθόρμητων αμβλώσεων» και περιστατικών έρπητα, επιληψίας, καρδιακής ανεπάρκειας και εγκεφαλικών, μεταξύ χιλιάδων άλλων.
-Αυτές οι παρενέργειες ήταν προηγουμένως γνωστές και όλες έχουν καταγραφεί στη βάση δεδομένων του Συστήματος Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ( VAERS ), η οποία μέχρι την Κυριακή έχει καταγράψει 3.300 θανάτους μετά τον εμβολιασμό με το σκεύασμα της Pfizer, αριθμός που σε γενικές γραμμές συμβαδίζει με τα στοιχεία της ίδιας της εταιρείας.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:
“Αυτές οι παρενέργειες ήταν προηγουμένως γνωστές”.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ !!
Πώς όμως να είναι γνωστός ο αριθμός τους όταν σήμερα δημοσίευσα ένα ακόμη κραυγαλέο παράδειγμα απόκρυψης παρενεργειών;
Όταν δηλαδή αρνούνται να συμπληρώσουν την κίτρινη κάρτα σε περίπτωση παρενέργειας που είναι …ήδη γνωστή ;;
Ώστε να μπορούν να μιλάνε οι “ειδικοί” και τα κανάλια για “εξαιρετικά σπάνιες παρενέργειες” ;;
Αυτά…
Και πού είστε ακόμα…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ LIVE ΑΠΟ ΤΟ … ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 22:30 !

Ούτε που να το σκεφτείτε…

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Παραμονές…

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ;

Scroll to top
x