Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΕ ΡΟΛΟ TROLL ΤΟΥ FACEBOOK !! ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΥΡΟΤΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ 191 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ – ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ, Η ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΉ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ -ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ

Είχα πει ότι αν ο εισαγγελέας, που μου είναι και παντελώς αδιάφορος καθώς οι τρεις εφέτες έχουν τον απόλυτο λόγο στην υπόθεση, υποβάλει απορριπτική πρόταση θα πρέπει να την αιτιολογήσει και τέτοια αιτιολογία δεν υπάρχει. Και ότι στην εσχάτη θα έβρισκε διέξοδο στην απόλυτη αναγκαιότητα της απομαγνητοφώνησης της τηλεοπτικής εκπομπής και θα πρότεινε να διαταχθεί προανάκριση για να γίνει η πραγματογνωμοσύνη σημειώνοντας ότι στη φάση αυτή παρέλκει η αξιολόγηση των υπολοίπων στοιχείων της υπόθεσης, δηλαδή η ουσία της με τους έναν προς έναν τους ισχυρισμούς-“ψευδείς ειδήσεις”, τις ακυρότητες της προδικασίας και του κλητηρίου θεσπίσματος, ακόμα και το ζήτημα της συνταγματικότητας της τροποποιηθείσης διάταξης του άρθρου 191 Π.Κ.

Και ο άνθρωπος αυτός, ο εισαγγελέας εφετών, Ο Γιώργος Οικονόμου, υπέβαλε τελικά την πέμπτη μέρα από την κατάθεση της προσφυγής των 154 σελίδων μία …5σέλιδη πρόταση απορριπτική της προσφυγής. Και μου πει κανείς ότι με βάση το άρθρο 323 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας  το δικαστικό συμβούλιο πρέπει να αποφασίσει μέσα σε δέκα μέρες, γιατί και για την προκαταρκτική εξέταση προβλέπεται τετράμηνη διάρκεια αυτής αλλά έχουμε δει κάτι προκαταρκτικές να κρατάνε και δύο και τρία χρόνια, όχι μήνες…

Και όταν λέμε πέντε σελίδες, μη φανταστείτε ότι και στις πέντε αυτές σελίδες “επιχειρηματολογεί” ο Οικονόμου επί της απόρριψης της προσφυγής. Η “αιτιολογία” είναι μία όλη κι όλη σελίδα. 31 σειρές.

Πιθανώς να σκέφτηκε ότι στις 32 καιγόταν. Να το μπέρδεψε με το παιχνίδι της τράπουλας που παίζουμε παραμονές Πρωτοχρονιάς…

Και θαυμάστε τώρα “αιτιολογία”. Σε κανονικό ρόλο troll του facebook, ο Οικονόμου αντιμετωπίζει το περιεχόμενο της προσφυγής και εμένα προσωπικά αφοριστικά και με αδιανόητη για εισαγγελικό λειτουργό φρασεολογία και πολλά,  βεβαίως, μα πάρα πολλά ψέματα., και πολλές επαναλήψεις στο ίδιο πάντα πλαίσιο της απολύτου αοριστίας στο οποίο κινείται.

 

 

Δεν περίμενα βέβαια σοβαρή αιτιολογία σε μία εξ ολοκλήρου απορριπτική πρόταση. Αλλά εδώ ο εισαγγελέας εφετών έβγαλε και μία τσαντίλα. Για το ξεμπρόστιασμα των συναδέλφων του. Της ομάδας των επίορκων. Έχει δηλαδή και εκδικητικό χαρακτήρα το κείμενο.

Και είναι κυρίως ντροπιαστική για τη Δικαιοσύνη η πρόταση αυτή. Δεν είναι ότι απαντά με μόλις 31 σειρές σε μία προσφυγή 154 σελίδων που συντρίβει το κατηγορητήριο των επίορκων και τινάζει στον αέρα το σχέδιο εξόντωσής μου, αλλά είναι ο τρόπος που απαντά και οι λέξεις που χρησιμοποιεί.

Γιατί να αρχίζει την “επιχειρηματολογία” του στην “αντίκρουση” της προσφυγής μου αναφέροντας ότι “η παραπάνω αξιόποινη συμπεριφορά του κατηγορουμένου παρουσιάζεται εξαιρετικά επικίνδυνη” είναι όπως και να το κάνεις εξωφρενικό. Και προδίδει τις προθέσεις του. Τα κίνητρά του. Θα περίμενε δηλαδή να διαβάσει έστω αυτή τη φοβερή ¨διαπίστωση” για μένα στο τέλος της “επιχειρηματολογίας” με την οποία θα είχε αποδομήσει την προσφυγή μου και θα είχε παραθέσει τους λόγους και τα αποδεικτικά στοιχεία που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς μου. Όχι το ανάποδο. Δείχνει μένος. Δεν αντέχει. Του ξεφεύγει. Προδίδεται όπως είπα.

Καταφέρνει ξεπερνώντας κατά πολύ ακόμα και αυτόν τον Ελευθεριάνο αλλά και τον συνάδελφό του στην Εισαγγελία Εφετών που συνέταξε το κατηγορητήριο, να αναφερθεί σε περιστατικά “τα οποία ουδέποτε έχουν συμβεί” επιλέγοντας να επικαλεστεί ως μόνο συγκεκριμένο στοιχείο στην πρότασή του τις λίστες του ΕΚΑΒ !! Τις οποίες έχω προσκομίσει, για τις οποίες διεξήγαγε έρευνα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και άσκησε ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου !! Ώστε η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης ασχολήθηκε με “περιστατικά τα οποία ουδέποτε έχουν συμβεί” !!

Παράκρουση.

Και όχι απλώς δεν έχουν συμβεί, το τερματίζει γράφοντας για “φανταστικά περιστατικά” και για …”ακατανόητες προσωπικές απόψεις”, γιατί έτσι τον βόλευε να χαρακτηρίσει τα πραγματικά γεγονότα και τα αποδεικτικά στοιχεία που τα τεκμηριώνουν. Απόψεις…

Τη μήνυσή μου των 4.311 σελίδων στη Γ.Α.Δ.Α. για το βασικό έγκλημα της συγκρότησης και  ένταξης σε εγκληματική οργάνωση την αντιμετώπισε ως …”εκφράσεις” και μάλιστα …”ανεπίδεκτες δικαστικής εκτίμησης.

Αλλά το κυριότερο:

“…και παντελώς ανακόλουθες και άσχετες με την πραγματικότητα της πανδημίας στη Χώρα μας”…

Του “θίξαμε” το αφήγημα του εισαγγελέα, του είχαμε “θίξει” και τους συναδέλφους του, ώστε αυτός όχι απλώς έθιξε, αλλά κατακρεούργησε τη Δικαιοσύνη με μία πρόταση μνημείο αοριστίας και ασύλληπτης μεροληψίας.

Για να έρθει ως κερασάκι στην τούρτα της ντροπής η διαρροή της πρότασης και η ενημέρωση της Ιωάννας Μάνδρου όχι απλά για το ότι η πρόταση είναι απορριπτική αλλά της παραδόθηκε ολόκληρο το κείμενό της, μέρος του οποίου δημοσίευσε αυτούσιο στο skai.gr !!

https://www.skai.gr/news/greece/kolafos-gia-ton-antiemvoliasti-dikigoro-i-eisaggelia

Ώστε αύριο υποβάλλω υπόμνημα στο Συμβούλιο Εφετών με το οποίο απλά ρωτάω τους εφέτες αν δεν τους προσβάλλει μία τέτοια πρόταση και ζητώ την αυτοπρόσωπη εμφάνισή μου.

Και υποβάλλω καταγγελία στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών για την παράνομη διαρροή του περιεχομένου της πρότασης του Γιώργου Οικονόμου, την πλήρη διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες έλαβε χώρα η διαρροή αυτή και η απόδοση των σχετικών πειθαρχικών και ποινικών ευθυνών.

Πλησιάζει η ώρα που θα τελειώσουμε με τους επίορκους.

Τελευταίες Ειδήσεις

Μία φανταστική ιστορία…

Όταν θα έρθει η ώρα…

Scroll to top
x