Δικηγόρος Κωνσταντίνα Αναστασοπούλου… Απλά ημίτρελη και εμμονική;

Είναι φανερό ότι η γυναίκα έχει μεγάλο πρόβλημα. Το οποίο βεβαίως δεν ανάγεται στην επιστήμη που έχει σπουδάσει. Είναι γνωστό ότι έχει τεράστια εμμονή μαζί μου. Φυσικά και ψάχνει πελατεία. Κάθε φορά που εκδίδεται μία Κ.Υ.Α. πέφτει πάνω στον κόσμο σαν το κοράκι να τον “βοηθήσει” γιατί “όλα αυτά είναι αντισυνταγματικά” και αυτή πάντα έχει τη “λύση”. Με το αζημίωτο βεβαίως.

Και όπως όλοι αυτοί που τώρα τους ανακάλυψαν εισαγγελείς και κανάλια, κάτι θεματοφύλακες και γενικά όλοι αυτοί οι “πατριώτες” με τα “επαναστατικά λάβαρα”, τις “ιερές δηλώσεις”, τις “ανακλήσεις πληρεξουσιότητες” και όλες αυτές τις επικίνδυνες συμπεριφορές που έχουν παρασύρει κόσμο και κοσμάκη, οι οποίοι στην συντριπτική πλειοψηφία τους εκτός του κέρδους διεκδικούν μερίδιο από την πολιτική “πίτα” του κακοποιημένου “πατριωτικού χώρου”, έτσι και η ημίτρελη Αναστασοπούλου ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή απέναντί μου. Γιατί από την πρώτη στιγμή κατήγγειλα τη δράση τους και τις συνέπειες που αυτή είχε, αλλά βλέπετε την οργάνωση την εξυπηρετούσε ο πόλεμος που μου έκαναν αφού κάθε επίθεση εναντίον μου ήταν ευπρόσδεκτη. Μέχρι που “έπρεπε” να επέμβουν, επιχειρώντας βεβαίως στα μαγειρεία των καναλιών και των παρακρατικών ομάδων να συσχετίσουν ακόμα και αυτούς με …εμένα.

Η ημίτρελη όμως είναι μακράν “μπροστά”. Δεν την φτάνει κανείς. Αυτά που έχει γράψει και που εν αντιθέσει με όλους τους άλλους, κάποιοι από τους οποίους προφυλακίστηκαν πρόσφατα γιατί πρόσφατα τους “ανακάλυψαν” οι γραμματείς και οι φαρισαίοι της οργάνωσης, δεν σταμάτησε ποτέ να το κάνει με όλο και μεγαλύτερη εμμονή, ξεπερνάνε κάθε φαντασία. Είναι μόνη της ένα ολόκληρο αντικείμενο για τη ψυχιατρική επιστήμη, η οποία όμως θα δυσκολευτεί πολύ να βγάλει άκρη μαζί της. Το προφανές κίνητρο, που είναι η άγρα πελατείας, δεν αρκεί για να εξηγήσει τις δημοσιεύσεις και τα σχόλιά της στα οποία η πρώτη που βάζει θετική αντίδραση είναι η ίδια. Και όχι την όποια κι όποια αντίδραση, αλλά όπως θα δείτε παρακάτω στην τελευταία πράξη του ψυχικού δράματος της ημίτρελης, αυτή του “νοιάζομαι”. Νοιάζεται για τον εαυτό της η ημίτρελη και επικροτεί τις ασυναρτησίες που δημοσιεύει, και οι ψυχίτατροι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο θα είναι το έργο τους.

Δείτε την τελευταία ανάρτησή της σήμερα το πρωί. Όπως βλέπετε, η ημίτρελη πλησιάζει, αν δεν έχει φτάσει ήδη δηλαδή, στην απόλυτη τρέλα. Μπροστά της ο Ευαγγελάτος, η Μάνδρου και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές στη λάσπη των μέσων μαζικής εξαπάτησης εναντίον μου, ωχριούν. Γιατί αυτοί όσο ακραία και αν είναι τα “ρεπορτάζ” τους τουλάχιστον βασίζονται σε ένα πραγματικό γεγονός. Στο οποίο βεβαίως αλλάζουν τα φώτα, αλλά δεν παύει να υπάρχει μία πραγματική “βάση”. Αυτή εδώ η ημίτρελη (είπαμε, ελέγχεται πλέον αν έχει ξεπεράσει και αυτό το στάδιο) τους έχει αφήσει πίσω. Φαντασιώνεται “γεγονότα”, τηλεφωνικές “επικοινωνίες”  και “καταγγελίες” με αυτά τα “αχ Κωνσταντίνα μου τι πάθαμε που ακούσαμε τον Αντωνιάδη” που διαβάζετε παρακάτω και πάνω σε αυτές ξερνάει μία αρρωστημένη χολή που δεν έχει καμία σχέση με την οργανωμένη επίθεση που δέχομαι από εισαγγελείς και κανάλια κατ’ εντολή της κυβέρνησης. Πρόκειται για παραλήρημα που προφανώς παραπέμπει σε ψυχικά διαταραγμένη προσωπικότητα που χρήζει βοήθειας. Και άμεσης μάλιστα. Γιατί παρακολουθώντας την εμμονή της μαζί μου διαπιστώνω ότι η κατάστασή της όχι απλά δεν βελτιώνεται ούτε απλά μένει στάσιμη. Βαίνει ξεκάθαρα επί το χείρον.

 

Πιστεύω ότι είναι φανερό και στο πρόσωπό της. Ξέρω ότι πολλοί στη φάτσα αυτή θα αναγνωρίσουν στοιχεία που παραπέμπουν στις γυναίκες αυτές που έχουν συγκεκριμένη έλλειψη ή στις άλλες που δεν έχουν την έλλειψη αυτή αλλά ξέρετε. Αλλά τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά για να τα υποβιβάσουμε σε ένα απλό αγ@@τη ή κακο@@νη. Ούτε με ένα απλό “όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια”, “σε φθονεί”, “ψάχνει πελατεία” ή με αυτό που κάποιοι από εσάς χαριτολογώντας θα σχολιάσετε “ρε μπας και σε γουστάρει τέτοια εμμονή που έχει μαζί σου;”. Επαναλαμβάνω, τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά.

Δείτε μόνοι σας.

Ξέρω. Αντί να αρχίσει την εξιστόρηση με το “σήμερα θα σας διηγηθώ ένα περιστατικό που συνέβη στο γραφείο μου” θα έπρεπε να γράψει “σήμερα θα σας διηγηθώ ένα περιστατικό που ονειρεύτηκα στον ύπνο μου” ή έστω και “στο ξύπνιο μου”, αλλά για ημίτρελη μιλάμε, όχι για φυσιολογικό άνθρωπο. Ακόμα και ο Γιώργος Ιεροδιάκονος που είχε αφηγηθεί ένα παρόμοιο περιστατικό είχε διευκρινίσει ο άνθρωπος ότι το είχε βγάλει από το κεφάλι του. Αυτή όχι. Το έζησε. Ήταν πραγματικό. Αλλά να μωρέ, αυτή που της έλεγε αυτά τα “αχ Κωνσταντίνα μου” δεν θέλει να τα καταγγείλει επώνυμα γιατί με φοβάται…

Και αφού δημοσιοποίησε την αρρωστημένη φαντασίωσή της, τόσο πολύ της άρεσε αυτό που έγραψε που έβαλε “νοιάζομαι” στον εαυτό της.

Είναι μετά να μη σηκώνουν ψηλά τα χέρια οι ψυχίατροι; Χαμένη υπόθεση, σου λένε.

Μετά είχαμε και δύο σχόλια. Προς το παρόν. Όσα βρήκα πριν λίγη ώρα. Δεν πρόκειται φυσικά να ασχοληθώ άλλο. Την ημίτρελη θα την είχα παραδώσει στον Δικηγορικό Σύλλογο, στους εισαγγελείς και στα πολιτικά δικαστήρια πολύ καιρό τώρα, αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν είναι η μόνη περίπτωση που έχει πάει πίσω επειδή προείχαν άλλες πολύ σοβαρότερες εκκρεμότητες από τη στιγμή ειδικά που η οργάνωση αποφάσισε ήδη από τις αρχές Σεπτεμβρίου να παίξει τα ρέστα της μαζί μου και να γίνουν όλα αυτά που γνωρίζετε και παρακολουθείτε με κομμένη την ανάσα το τελευταίο διάστημα. Με την ημίτρελη αλλά κυρίως με τους “σοβαρούς” λασπολόγους θα αφιερώσω μέσα στις γιορτές ένα τριήμερο για αγωγές και για κάποιες και κάποιους και πειθαρχικές αναφορές.

Δείτε τα σχόλια δύο φιλενάδων της ημίτρελης και τις απαντήσεις που αυτή δίνει.

Προσέξτε τώρα. Το πρωτόκολλο του θανάτου της περιγράφει η φίλη της. Αυτό που μήνες τώρα η ημίτρελη γράφει ότι είναι ανύπαρκτο. Αλλά δεν θέλει να χάσει τη φίλη αυτή. Αύριο μπορεί να χρειαστεί να τη ξεζουμίσει με τίποτα προσφυγές για τα αντισυνταγματικά μέτρα που δυσκολεύουν τη ζωή της και που για όλα αυτά έχει τη λύση η ημίτρελη.

Ώστε:

Το ένστικτο τώρα που λέει της φίλης της ότι στα νοσοκομεία εφαρμόζουν πρωτόκολλο θανάτου. Αλλά εδώ δεν της απαντά “τι είναι αυτά που λες, δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα”. Όχι. Εδώ …follow your heart. Αυτό είναι! Λες να είναι το …Cutty Sark που φταίει;

 

Μπα. Τόσο απλό δεν νομίζω ότι είναι.

 

Το δεύτερο σχόλιο:

Δεύτερο σχόλιο, δεύτερη …ηλεκτροπληξία για την ημίτρελη. Πού να τη συνεφέρει όμως.

Βλέπετε την απάντηση. Αφού πρώτα αναπτύσσει τη …θεωρία της σχετικότητας, και αφού εκδηλώνει όλα τα συμπτώματα του ψυχωτικού επεισοδίου που έχει υποστεί κυριακάτικα, στο τέλος το κλασικό γκεμπελικό “έχει κάνει κι άλλα ” με τις επίσης κλασικές …τελίτσες για να αρχίσουν από κάτω να σκέφτονται “ποιος ξέρει τι άλλο να έχει κάνει”. Που όπως πάντα γενικά κάνουν όλα τα ερπετά, τα κρατάνε μυστικά. Έτσι, να πλανάται ένα μυστήριο…

Αυτά και τέλος με την ημίτρελη Αναστασοπούλου.

Τέλος θα δώσω όμως και στους κοινούς “φίλους” και “ακόλουθους”. Γιατί το πιο τρελό τελικά σε αυτή την ιστορία είναι ότι ναι, υπάρχουν κοινοί φίλοι.

Είναι όλοι αυτοί για τους οποίους γράφω μήνες τώρα και μίλησα και χθες στο live. Όλοι αυτοί που πατάνε σε εκατό βάρκες και τρέχουν σαν τις κατσαρίδες από το ένα “πατριωτικό” προφίλ στο άλλο ψάχνοντας λύσεις για τα προβλήματά τους. “Μπράβο κύριε Δημήτρη”, “μπράβο κύριε Νίκο”, “μπράβο κυρία Μαριάννα”, αλλά και “μπράβο κυρία Κωνσταντίνα”, “μπράβο κύριε Γάκη”. Γενικά “μπράβο” σε όλους και έτσι και τους πεις τίποτα θα στην “πουν” και από πάνω που δεν …ενωνόμαστε όλοι για τον …κοινό σκοπό. Που φυσικά για όλους αυτούς δεν είναι κοινός αλλά αποκλειστικά και μόνο η πάρτη τους. Όπως όλοι αυτοί που ξαφνικά ανακάλυψαν το έγκλημα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού επειδή απλά η φωτιά έφτασε και στο δικό τους σπίτι, αλλά όσο καιγόταν το σπίτι των υγειονομικών ήταν απασχολημένοι μοιράζοντας καρδούλες από εδώ και από εκεί.

Το απόγευμα θα γίνει το τελικό ξεκαθάρισμα.

Το έχουμε ξαναπεί. Ούτε εγώ ούτε ο Δημήτρης ούτε και η Μαριάννα πάμε για πολιτικοί και μας είναι αδιάφοροι οι “ακόλουθοι” αυτοί που πατάνε στις εκατό αυτές βάρκες και μοιράζουν παντού καρδούλες ψάχνοντας να βρουν ποιος θα τους βοηθήσει όσο αυτοί δεν κουνάνε ούτε το δαχτυλάκι τους. Άντε μέχρι να βγουν και για καμια πορεία και μέχρι εκεί.

Έξω από εδώ.

Τελευταίες Ειδήσεις

Scroll to top
x
Hide picture