ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ – ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ ΓΙΑ 25η ΜΕΡΑ, ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

Η λίστα των θυμάτων της ομάδας των επίορκων της Ευελπίδων είναι μεγάλη. Μήνες τώρα ελληνικές οικογένειας αντιμετωπίζουν η μία μετά την άλλη μία ασύλληπτου μεγέθους παράνομη συμπεριφορά των εισαγγελέων της Ευελπίδων υπό την προϊσταμένη τους Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, η οποία για εννέα ακόμη μήνες θα κρατά στα χέρια της τα κλειδιά της.

Οικογένειες που παρακολουθούν τους εισαγγελείς είτε να μην κάνουν τίποτα είτε να παριστάνουν ότι χειρίζονται κοινές καθημερινές δικογραφίες και όχι δικογραφίες για ανθρωποκτονίες με εκκρεμή αιτήματα για νεκροψίες-νεκροτομές και με τους νεκρούς τους να παραμένουν άταφοι στα νεκροτομεία, από ένα μήνα μέχρι και 175 μέρες, μέχρι τελικά να δίδονται οι εντολές αλλά κρίσιμα στοιχεία να έχουν εν τω μεταξύ μετά βεβαιότητας εν γνώσει των εισαγγελέων χαθεί από τις μεγάλες αυτές και σκόπιμες καθυστερήσεις.

Είναι μία συμπεριφορά η οποία πάνω απ’ όλα αντιτίθεται στη λογική. Γιατί το αφήγημα της εγκληματικής οργάνωσης είναι ότι οι μικρές αυτές ομάδες στα νοσοκομεία που διαχειρίζονται τις νοσηλείες Covid-19 είναι ομάδες αγωνιστών και ηρώων γιατρών οι οποίοι με αυτοθυσία παλεύουν να σώσουν τους ασθενείς και όταν τους χάνουν, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, όπως σε κάτι ΜΕΘ  σαν και αυτή του Αγρινίου, τους χάνουν όλους (…), δεν φταίνε ποτέ αυτοί αλλά ο φονικός ιός και δεν εφαρμόζουν βεβαίως κανένα πρωτόκολλο θανάτου. Και ότι το πρωτόκολλο αυτό το έχω μάλλον επινοήσει εγώ συνεπικουρούμενος προφανώς από εκατοντάδες οικογένειες σε όλη τη χώρα, δεκάδες ασθενείς και τις οικογένειές τους. Αυτά δεν γράφει ο εισαγγελέας Οικονόμου στην πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών; Ότι όλα όσα γράφω, όχι μόνο για το πρωτόκολλο του θανάτου, δεν συνέβησαν ποτέ και είναι φανταστικά γεγονότα; Το ότι δεν αντικρούει ούτε ένα από αυτά τα “φανταστικά” γεγονότα μικρή σημασία έχει.

Όταν όμως έρχεται εκείνη η ώρα για την ανακριτική αυτή πράξη που θα αποδείξει την αθωότητα των ηρώων, σε συνδυασμό με τα στοιχεία του ιατρικού φακέλου, και ότι ο ιός φταίει πάντα και για όλα, και που κανονικά τις νεκροψίες-νεκροτομές θα έπρεπε τα ίδια τα νοσοκομεία να τις επιδιώκουν και οι εισαγγελείς να σπεύδουν να ικανοποιήσουν τα σχετικά αιτήματα, κανένας από αυτούς δεν θέλει να γίνει…

Πιο φανερά δεν θα μπορούσαν να το δείχνουν.

Εδώ τους ιατρικούς φακέλους και δεν ήθελαν με τίποτα να παραδίδουν στους συγγενείς των νεκρών, απαιτώντας από τους συγγενείς έως και …διαθήκες την ίδια ώρα που στους ίδιους συγγενείς παρέδιδαν τα προσωπικά αντικείμενα των νεκρών χωρίς να ζητάνε ούτε ταυτότητα. Αφήστε το άλλο που τους έλεγαν ότι οι φάκελοι είναι …μολυσμένοι. Αλλά τα κινητά, τα πορτοφόλια και τα ρούχα αυτών που στη συνέχεια τους τύλιγαν σε σακούλες, τους σφράγιζαν τα φέρετρα και έντυναν αστροναύτες αυτούς που τα κουβαλούσαν μην τυχόν και κολλήσουν τον εξωγήινο ιό ο οποίος μπορούσε ανά πάσα στιγμή να ξεφύγει από το πτώμα, να τρυπήσει νάυλον και ξύλο, να τους μολύνει και να τους στείλει να κάνουν παρέα στον νεκρό, τους τα έδιναν κανονικά και με γυμνά χέρια. Και τα βλέπει αυτά ο κόσμος αλλά δεν τα καταλαβαίνει. Και οδηγεί το αυτοκίνητό του φορώντας μάσκα μην τυχόν και τον κολλήσει κορωνοϊό το τιμόνι.

Να, κάπως έτσι έγινε και με τον οδηγό που οδηγούσε το αυτοκίνητό του και εκτοξεύτηκε στο χωράφι. Καθώς η είδηση εδώ δεν ήταν η εκτόξευση του αυτοκινήτου αλλά ότι ο οδηγός ήταν θετικός.

https://nikosantoniadis.tv/2021/12/20/%ce%b5-%ce%bf%cf%84%ce%b9-%ce%b8%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b2%ce%b1%ce%b6%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%bf%ce%be%ce%b5%cf%85/

Ή αφήστε τους ιατροδικαστές που συντηρούσαν το αφήγημα των νεκροτομών που δήθεν απαγορευόταν να γίνονται ενώ ο ΕΟΔΥ ποτέ δεν τις είχε απαγορεύσει, μέχρι που άρχισα εγώ να προκαλώ τη μία νεκροτομή μετά την άλλη, οπότε αναγκάστηκαν να βγουν και να ομολογήσουν ότι δεν απαγορεύονται και ότι μάλιστα πρέπει να γίνονται για να γνωρίσει η ιατρική κοινότητα τον ιό, ό,τι ακριβώς δηλαδή έλεγα εγώ μήνες πριν.

Μετά λοιπόν την οικογένεια Χειμαριού, μετά την οικογένεια Αντωνίου, μετά την οικογένεια  Ψυχογυιού, μετά την οικογένεια Βραχάλη, μετά την οικογένεια Σταύρου, ήρθε και η σειρά της οικογένειας της Κωνσταντίνας Βατικιώτου να ζήσει τον απόλυτο παραλογισμό της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, και ενώ το ούτως ή άλλως ξεκάθαρο αυτό ζήτημα έχει μεταξύ άλλων κριθεί και με το υπ’ αριθμ. 77/2021 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Πατρών. Το “μεταξύ άλλων” αναφέρεται στις νεκροτομές που έχουν στο ίδιο διάστημα γίνει με εντολές που δόθηκαν χωρίς καθυστερήσεις από εισαγγελείς στον Πειραιά, στη Λάρισα, στη Θεσσαλονίκη, στην Κατερίνη, στην Πάτρα, στο Αίγιο. Αλλά ακόμα και από εισαγγελείς στην Αθήνα (όπως στις περιπτώσεις του Γιάννη Γεωργακόπουλου και του Φίλιππου Καλλιγέρη), ενισχύοντας τον παραλογισμό αυτό.

Να θυμηθούμε όλοι το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Πατρών;

77-2021 ΒΟΥΛΕΥΜΑ

Διαβάστε το κείμενο του εξωδίκου που επιδίδεται από ώρα σε ώρα στην Ευελπίδων και κρατήστε ότι δεν έχω γράψει σχεδόν τίποτα ακόμα για αυτά που έγιναν στο νοσοκομείο του Άργους ούτε αυτά που έζησε η οικογένεια της Κωνσταντίνας Βατικιώτου στο κτίριο 16 της Εισαγγελίας, όπως αυτά που τους είπε κάποιος καλός εισαγγελέας εκεί όταν του έλεγαν τα αυτονόητα για τη νεκροτομή και αυτός τους είπε “εδώ δεν είναι μπακάλικο να απαιτούμε ένα κιλό ελιές” (!!) και να “προσέξουν καλά τι τους λέει” (!!), με την Γεωργία, την κόρη, να μου γράφει:

“Καταλάβατε; Η μάνα μας στη ζυγαριά του μπακάλη” !!

Ο όμορφος κόσμος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών είναι αυτός…

**************

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ   ΓΡΑΦΕΙΟ   ΝΙΚΟΥ  Ι.  ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ  &  ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ     

Πιπεροπούλου & Ματρώζου 2 – 14575 Σταμάτα Δήμου Διονύσου

Τηλ.Fax: 210 6210248 Κιν.: 6971540626 – E-mail: nikant2@yahoo.gr

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚO AITHMA

Γεωργίας Κοτρώτσου του Μιχαήλ, κατοίκου Τρίπολης Αρκαδίας, οδός …

ΠΡΟΣ

Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, Προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κάτοικο Αθηνών, πρώην Σχολή Ευελπίδων – Κτίριο 16.

******************************************

     Δια της παρούσης ζητώ να τελειώσει πια η ασύλληπτου μεγέθους ταλαιπωρία που υφιστάμεθα εγώ και η οικογένεια της μητέρας μου Κωνσταντίνας Βατικιώτου η οποία απεβίωσε την 26.11.2021 σε ηλικία 74 ετών στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο» στο οποίο είχε μεταφερθεί διασωληνωμένη από το νοσοκομείο του Άργους.

Ενώ την 29.11.2021 κατέθεσα μήνυση στο Α.Τ. Αμαρουσίου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια ζητώντας την πλήρη διερεύνηση των συνθηκών της νοσηλείας της μητέρας μου σε αμφότερα τα νοσοκομεία και του θανάτου της τελικά στο δεύτερο από αυτά, υποβάλλοντας παράλληλα αίτημα για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, της εκ των ουκ άνευ αναγκαίας δηλαδή ανακριτικής πράξης για τη διερεύνηση του συγκεκριμένου αδικήματος, όπως έκρινε και το Συμβούλιο Εφετών Πατρών με το υπ’ αριθ,. 77/2021 βούλευμά του σε παρόμοια περίπτωση, αρχικά η δικογραφία αντιμετωπίστηκε ως προανακριτικό υλικό με τον εισαγγελέα κ. Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο να μη δίνει εντολή στην αξιωματικό υπηρεσίας του ανωτέρω αστυνομικού τμήματος να προχωρήσει τη διαδικασία για τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής. Εν συνεχεία η δικογραφία διαβιβάστηκε με αριθμό πρωτοκόλλου 1047/1580/29.11.2021  στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στην οποία κατέληξε κυριολεκτικώς στα αζήτητα ως μία κοινή δικογραφία και όχι ως δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια με αίτημα για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής με τη σορό να βρίσκεται στο νεκροτομείο του «Σισμανογλείου». Μόνο μετά από την έντονη πίεση που άσκησε η οικογένειά μου με την αυτοπρόσωπη εμφάνισή της στα γραφεία της Εισαγγελίας ανασύρθηκε η δικογραφία από το σωρό και δόθηκε ΑΒΜ.

Και ενώ αναμέναμε επιτέλους την εντολή για τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής, με μεγάλη έκπληξη και εύλογη αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε τη διαβίβαση της δικογραφίας στην Εισαγγελία Ναυπλίου και τη νέα καθυστέρηση στην τραγική για εμάς, αλλά και το κύρος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, αυτή υπόθεση.

Η Εισαγγελία Ναυπλίου διαχώρισε τη δικογραφία και την επέστρεψε ως προς το σκέλος του εκκρεμούς αιτήματος για νεκροψία-νεκροτομή στην Εισαγγελία Αθηνών.

Ένα απίστευτο πήγαινε – έλα δηλαδή μίας δικογραφίας για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα με τη σορό της μητέρας μου να παραμένει στο νεκροτομείο του «Σισμανογλείου» για 21η μέρα σήμερα.

Όπως ενημερώθηκα την προηγούμενη Παρασκευή, 17.12.2021, από το αρμόδιο γραφείο της Εισαγγελίας, η δικογραφία με το αίτημα για νεκροψία-νεκροτομή έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 39720/17.12.2021, ενώ χθες 20.12.2021 έλαβε νέο ΑΒΜ και συγκεκριμένα ΑΒΜ ΔΗ21-12989.

Μετά ταύτα ζητώ να δοθεί τέλος στο θέατρο αυτό του παραλόγου το οποίο βιώνουμε οικογενειακώς, με τη μητέρα μου Κωνσταντίνα Βατικιώτου να παραμένει άταφη επί τρεις εβδομάδες, και να εκδοθεί άμεσα η εντολή για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό της.

Με τη στάση της αυτή η Εισαγγελία Αθηνών, από τη μέρα κατάθεσης της μήνυσής μου στο Α.Τ. Αμαρουσίου μέχρι και σήμερα, δείχνει να μη θέλει και να εμποδίζει τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, στην επιεικέστερη περίπτωση να την καθυστερεί, γεγονός που εγείρει πολλά και σοβαρά ερωτηματικά.

 

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα στην Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, Προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κάτοικο Αθηνών, πρώην Σχολή Ευελπίδων – Κτίριο 16, προς γνώση της και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής της.

 

Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2021

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

Scroll to top
x