ΠΡΟΣ ΝΤΑΧΑΟΥ “ΑΤΤΙΚΟΝ” !! ΟΙ ΣΠΑΡΑΧΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ 53ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΟΥΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ, THΣ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΟΒΙΝΤ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ, ΘΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ – ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ !! ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΦΑΡΜΟΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ COVID ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ !!!

Η 53χρονη Τριανταφυλλιά, και φυσικά η ανεμβολίαστη Τριανταφυλλιά, είναι ένα ακόμα θύμα των κολαστηρίων. Μετά από μία ακόμα εισαγωγή για τον καρκίνο που δεν της έχει αφήσει πολύ χρόνο ακόμα ζωής, χωρίς να έχει κολλήσει ποτέ κορωνοϊό όλους αυτούς τους ατελείωτους μήνες συνεχών εισαγωγών στα νοσοκομεία και αφόρητων πόνων, ήταν να εγχειρισθεί επειγόντως. Στην αναμονή βρισκόταν σε ένα δωμάτιο με άλλους τρεις ασθενείς. Η γιαγιά στη γωνία ήταν κατακίτρινη.

Ξαφνικά εξαφανίστηκε η γιαγιά. Κόλλησε κορωνοϊό, τους είπαν. Σε καραντίνα το δωμάτιο. Οι άλλοι δύο ασθενείς παίρνουν εξιτήριο, μένει μόνη της η Τριανταφυλλιά. Ώσπου της φέρνουν έναν ασθενή ως ύποπτο κρούσμα !! Ναι !! Έφεραν δίπλα στην καρκινοπαθή Τριανταφυλλιά ύποπτο κρούσμα !!

Παίρνει εξιτήριο και ο ασθενής αυτός. Ξανά μόνη της η Τριανταφυλλιά.

Τη μέρα που θα τελείωνε η καραντίνα και θα πήγαινε για την εγχείρηση, τι άλλο;

Τη βγάζουν θετική !!

Καμία εγχείρηση, κατευθείαν στην κλινική κόβιντ.

Από Παρασκευή μέχρι Κυριακή ο απόλυτος εφιάλτης για την Τριανταφυλλιά. Καλεί τον άντρα της και τα δύο της παιδιά, δίπλα της όλους αυτούς τους μήνες του πόνου, και βγάζει κραυγές απόγνωσης. Χωρίς νερό, χωρίς φαγητό. Την τελείωναν. Αλλά την τελείωναν όχι πλέον ως καρκινοπαθή αλλά ως ανεμβολίαστη ασθενή κόβιντ…

Εκτός από τις καταγεγραμμένες σπαραχτικές κραυγές της Τριανταφυλλιάς, αδιάψευστος μάρτυρας του πρωτοκόλλου του θανάτου οι φωτογραφίες της πριν την μεταφέρουν στην κόβιντ και μετά το εφιαλτικό Σαββατοκύριακο.

Η οικογένειά της πήγε στο “Αττικόν” και ζητούσε εξηγήσεις.

“Γιατί δεν έγινε η εγχείρηση”, ρωτούσαν έναν γιατρό εκεί.

Όλα τα ονόματα είναι στη διάθεσή μου και στο χρόνο που πρέπει και στη διάθεση των εισαγγελέων, όχι αυτών αλλά των επόμενων. Όπως και το οπτικοακουστικό υλικό της φρίκης.

“Πάει αυτό, πέρασε”, ήταν η απάντηση του γιατρού.

“Γιατί δεν της κάνατε άλλο τεστ;”, ήταν η επόμενη ερώτηση.

“Δεν έχει νόημα”, ήταν η απάντηση. “Δεν έχει σημασία”.

Εννοείται…

“Αν πεθάνει τι θα γράψετε;”, η κρίσιμη ερώτηση.

“Λοίμωξη κόβιντ”, η αναμενόμενη απάντηση.

Ο άντρας της Τριανταφυλλιάς και τα παιδιά της ένα πράγμα μου ζητάνε.

Ο άνθρωπός τους θα καταλήξει. Δεν έχει πολύ χρόνο.

Αλλά δεν δέχονται τόσους μήνες μετά από τη φρίκη που έχουν ζήσει με τον καρκίνο να τους την παραδώσουν τελικά σε σακούλα ως δήθεν θύμα του κορωνοϊού.

Ώστε αυτό που θα κάνω, για αρχή, είναι να ζητήσω το μοριακό τεστ από το εργαστήριο του καθηγητή Πουρνάρα.

Μήπως πάρω μία απάντηση σαν και αυτή που πήρα όταν ζήτησα τα ίδια για τον Κώστα Αβραμίδη.

 

Θα σταθώ δίπλα τους.

Όπως και σε τόσους άλλους…

Y.Γ. Να μη το ξεχάσω.

Όταν βγήκε “θετική” η Τριανταφυλλιά, το δωμάτιό της δεν μπήκε σε καραντίνα.

Είχε μετά άλλους τέσσερις ασθενείς.

Για να καταλαβαίνουμε όλοι…

Όλα με αποδείξεις αυτά.

Όπως πάντα..

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτέλους… Φτύσαμε αίμα…

“ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ” !!! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ !!! “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!! ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ !!! ΔΗΛΑΔΗ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ” !!! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΣΕ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ 14η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ !!! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ …ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΠΛΕΥΡΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ “ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ” ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. !!! ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!! ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ… ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ …ΔΕΥΤΕΡΟΙ…; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ… ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΝΑ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…

Kαι θα τελειώσετε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Αρχίσατε με αυτούς…

Scroll to top
x