Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΥΡΚΟΣ, Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !! “ΥΠΑΡΧΕΙ;”, ΡΩΤΑΕΙ !! ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΕΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΥΧΤΑ-ΜΕΡΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ !! ΑΛΛΑΞΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ ;; ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ;; ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΤΕ ;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑ ;; ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΒΙΝΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ;;

Ο Στέλιος μου το ζήτησε.

“Σε παρακαλώ γράψτο. Ότι περιμένω τον εισαγγελέα. Πού είναι;”.

Και αυτό που μου ζήτησε το κάνω τώρα.

Εγώ έχω την απάντηση, αλλά αφού επιμένει το κάνω…

Την ίδια ώρα που ο 26χρονος γιος της Τριανταφυλλιάς απειλείται με αστυνομία αν δεν φύγει αύριο. “Το λέει ο νόμος”, τους είπε μία καλή κυρία εκεί.

Με άλλο νόμο τον αφήσατε να μείνει όταν η οικογένεια το απαίτησε διαπιστώνοντας το έγκλημα σε βάρος της Τριανταφυλλιάς;

Και με άλλο νόμο του ζητάτε να φύγει;

Ή άλλαξε στο μεταξύ;

Ή έχετε δικούς σας νόμους εκεί στο Αττικόν;

Εν τω μεταξύ η οικογένεια αναμένει δείγμα και δεδομένα του μοριακού.

Αυτού που βγήκε “θετικό” και η Τριανταφυλλιά μεταφέρθηκε στην κόβιντ όπου επί δύο 24ωρα παρέμεινε αφυδατωμένη και πεινασμένη. Ένα λίτρο νερό ήπιε μόλις της έδωσαν μετά τον εφιάλτη του Σαββατοκύριακου.

Του ίδιου “θετικού” όμως μίας Τριανταφυλλιάς που ήταν σε ένα δωμάτιο που δεν μπήκε σε καραντίνα και φιλοξενεί από τότε τέσσερις ασθενείς.

Σε ένα περιβάλλον ενός φονικού ιού στο οποίο όμως αυτοί που γνωρίζουν πόσο φονικός είναι κυκλοφορούν σε αυτό χωρίς μάσκες.

Μη με διαψεύσετε.

Το ξέρετε πια.

Τίποτα χωρίς μαρτυρίες και στοιχεία…

Έναν εισαγγελέα, λοιπόν, περιμένει ο Στέλιος.

Εσείς τι λέτε;

Να τον περιμένει…;

 

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ

Scroll to top
x