ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΤΡΟΜΟΣ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ !!! ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ TOGETHER GREECE TOΣΟ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΤΗΣ FACEBOOK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ CONTROL ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ !!! ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ FACEBOOK ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ !!!

Οι τυφλοπόντικες των υπογείων της Facebook στην Ελλάδα έχουν πλέον παρανοήσει πλήρως!

Αφού μπλόκαραν τον λογαριασμό του Δημήτρη για έξι μέρες (άλλες τέσσερις ακόμα) ήρθε η σειρά του control να “φάει” αποκλεισμό. Βλέποντας την κατάρρευση της οργάνωσης να δημοσιοποιείται μέσα από τον λογαριασμό της Μαριάννας έψαχναν πρόσχημα για να τον “τιμωρήσουν”.

Εντάξει, δεν θέλει και πολύ, δικό τους είναι το “μαγαζί”, οπότε “ανακάλυψαν” στη δημοσίευση με την επίδοση της εξωδίκου καταγγελίας-αιτήματός μου προς την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών για τη διαρροή της πρότασης Οικονόμου στα Μ.Μ.Ε.  “παραβίαση του απορρήτου και των προσωπικών πληροφοριών των χρηστών” !!

 

 

Καταλαβαίνω ότι έχουν πάρει εντολή να περιορίσουν το κακό και να ψάχνουν προσχήματα να κατεβάζουν αναρτήσεις και να μπλοκάρουν τους λογαριασμούς του Δημήτρη και του Control, αλλά πρέπει να είσαι πολύ απελπισμένος και μάλλον και αρκετά …πιωμένος για να βρεις “απόρρητο” και “προσωπικές πληροφορίες” που παραβιάστηκαν με αυτή τη δημοσίευση.

Εκτός και αν πλην του αλκοόλ τα παιδιά το έχουν ρίξει και στα σκληρά ναρκωτικά και έκριναν ότι οι “προσωπικές πληροφορίες” ΄ήταν οι …δικές μου και τις παραβίασε η …Μαριάννα (αφού ο λογαριασμός είναι δικός της).

Πόσο πολύ πια;

Πόσο πολύ με τρέμετε…;

Πόσο πολύ ΜΑΣ τρέμετε…;

Υ.Γ. Εννοείται ότι την ίδια ώρα ο Μόσιαλος μπορεί να κοροϊδεύει κανονικά και ανενόχλητα την χριστιανική θρησκεία. Για να μη μιλήσουμε για τις παρακρατικές ομάδες.

Εννοείται ότι έπαιξε το ρόλο της και στην απόφαση του αποκλεισμού η δημοσίευση του Control για τον καλό μας Ηλία από τις Αγγλίες…

Γιατί δεν είμαι μόνο εγώ που με τρέμουν. Αλλά και η Μαριάννα που έχει καταφέρει με τον δικό της μοναδικό τρόπο που σχολιάζει τα πράγματα να εκτοξεύσει τη διάδοση της αλήθειας και να διευρύνει το κοινό που παρακολουθεί και ενημερώνεται.

 

Όλα καλά εδώ και οι “όροι της κοινότητας” ακόμα καλύτερα…

Αυτά…

Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτέλους… Φτύσαμε αίμα…

“ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ” !!! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ !!! “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!! ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ !!! ΔΗΛΑΔΗ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ” !!! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΣΕ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ 14η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ !!! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ …ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΠΛΕΥΡΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ “ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ” ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. !!! ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!! ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ… ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ …ΔΕΥΤΕΡΟΙ…; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ… ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΝΑ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…

Kαι θα τελειώσετε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Αρχίσατε με αυτούς…

Scroll to top
x