ΘΑΝΟ ΠΛΕΥΡΗ ΦΕΡΕ ΟΣΕΣ ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΘΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΑΣΥΛΙΑ ΣΕ ΟΣΕΣ “ΚΟΒΙΝΤΟΑΜΕΛΕΙΕΣ” ΘΕΣ !! ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΑΜΕΛΕΙΕΣ” !! ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΑΠΟ …ΑΜΕΛΕΙΑ !!! ΣΤΟ ΔΟΛΟ ΑΣΥΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ !!!

Έλεγαν ότι απαγορεύονται οι νεκροψίες-νεκροτομές.

Τους έλεγα ότι δεν απαγορεύονται και ότι εκτός από ψεύτες ήταν και υποκριτές αφού με τις νεκροψίες-νεκροτομές θα γνώριζε η ιατρική κοινότητα και τον “άγνωστο” όπως έλεγαν ιό.

Όταν άρχισα να πετυχαίνω τη μία μετά την άλλη τις νεκροψίες-νεκροτομές τότε μόνο παραδέχθηκαν ότι έλεγαν ψέματα και βγήκαν και οι ιατροδικαστικές ενώσεις και είπαν ότι εκτός του ότι δεν απαγορεύονται, πρέπει να γίνονται για να γνωρίσει η ιατρική κοινότητα τον “άγνωστο” ιό, ασχέτως αν για τον “άγνωστο” αυτό ιό ήταν ήδη σχεδόν έτοιμα όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία, όχι τέσσερα, όχι πέντε, αλλά έξι εμβόλια…

Οι εισαγγελείς διέτασσαν προκαταρκτικές εξετάσεις, ασκούσαν διώξεις και παρέπεμπαν στα δικαστήρια πολίτες για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων με αντικείμενο τον ιό και τα εμβόλια.

Τους έλεγα ότι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό γιατί η δημόσια υγεία δεν ήταν στα αντικείμενα του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα. Όταν το είπα στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών μου είχε πει “γνώμη σας”. Της απάντησα ότι δεν ήταν “γνώμη μου” αλλά ότι το έλεγε ο Ποινικός Κώδικας…

Τον Νοέμβριο άλλαξαν τον Ποινικό Κώδικα και προσέθεσαν τη δημόσια υγεία στο άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα, ομολογώντας ότι είχα δίκιο.

Διευθυντές σχολείων, πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων διευθύνσεων απειλούσαν τους γονείς που δεν έστελναν τα παιδιά τους στα σχολεία με εισαγγελείς, ποινικές διώξεις και πρόνοιες.

Τους έλεγα ότι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό γιατί έχει καταργηθεί η ποινική διάταξη που προέβλεπε κυρώσεις ώστε ούτε οι πρόνοιες είχαν καμία δουλειά.

Τον Δεκέμβριο επανέφεραν την ποινική πρόβλεψη και δη επί το πολύ αυστηρότερο, ομολογώντας ότι είχα δίκιο.

Έκανα τη μία μετά την άλλη τις μηνύσεις κατά των μελών των εθνικών επιτροπών για αυταπόδεικτα αδικήματα. Έλεγαν ότι είμαι απλά ένας αρνητής δικηγόρος, μετά έγινα ο ηγέτης των αρνητών και αρχηγός των αντιεμβολιαστών και ότι οι μηνύσεις μου είναι “αβάσιμες”.

Πέρσι τον Δεκέμβριο έφεραν το “ακαταδίωκτο” για τις επιτροπές για να τις προστατεύουν από τις “αβάσιμες” μηνύσεις μου. Μία τρύπα στο νερό έκαναν γιατί εγώ δεν τους έχω μηνύσει για “γνώμη” ή “ψήφο” για τις οποίες και μόνο τους προστατεύει το “ακαταδίωκτο”, και με το οποίο  το μόνο που πέτυχαν ήταν να αποδείξουν σε όλο τον κόσμο πόσο τελικά βάσιμες ήταν οι μηνύσεις μου και πόσο με φοβούνται.

Επί είκοσι μήνες αποδεικνύω την εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου σε δεκάδες νοσοκομεία, με μαρτυρίες, έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία και οπτικοακουστικό υλικό, ιατρικούς φακέλους και νεκροψίες-νεκροτομές.

Έλεγαν ότι λέω ψέματα και ότι τα βγάζω από το κεφάλι μου, κανένα όμως νοσοκομείο δεν αντέδρασε, κανένας εισαγγελέας δεν με “μάζεψε”, ενώ ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος έκανε την πρώτη απόπειρα για το “ακαταδίωκτο” για τους γιατρούς στα νοσοκομεία που κατά τα λοιπά δεν έχουν τίποτα να φοβούνται αφού τα κάνουν όλα καλά, αγωνίζονται και αυτοθυσιάζονται.

Από τον Σεπτέμβριο έχουν κάνει δέκα απόπειρες να με “βγάλουν από τη μέση”, σπάνε όμως σταθερά τα μούτρα τους, εγώ αποκρούω και συντρίβω τη μία δημοσιογραφική και εισαγγελική σκευωρία μετά την άλλη και συνεχίζω απτόητος να καταγγέλλω τα εγκλήματα, ώστε χθες έφερε τελικά στη Βουλή ο Θάνος Πλεύρης τροπολογία για ασυλία στους γιατρούς στις περιπτώσεις “κοβιντοαμέλειας”.

Μία τρύπα στο νερό κάνουν και πάλι γιατί το πρωτόκολλο του θανάτου δεν εφαρμόζεται από …αμέλεια. Απέδειξαν ξανά πόσο γυμνοί είναι απέναντί μου και πόσο με φοβούνται. Ότι δεν μπορούν να με νικήσουν και να με “βγάλουν από τη μέση”, όση λάσπη και να ρίξουν τα κανάλια, όσες προσπάθειες και να κάνει η ομάδα των επίορκων εισαγγελέων.

Δεν έχω διαβάσει την τροπολογία, μόνο ό,τι έχει δημοσιευτεί έως τώρα στα Μ.Μ.Ε. Όταν την πάρω στα χέρια μου θα γράψω αυτά που πρέπει. Και θα κάνω εκπομπή.

Και θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή.

Γιατί θα έχω πολύ “Πλεύρη”.

Και όταν λέω “πολύ” εννοώ πολύ.

Γιατί δεν θα μιλήσω μόνο για την τροπολογία.

Θα μιλήσω και για το βιβλίο του κ. Πλεύρη “από καρδιάς”.

Περιγράφει την εμπειρία του στα νοσοκομεία τότε που είχε διασωληνωθεί και κινδύνευσε να πεθάνει.

Είναι μία περιγραφή πολύ διδακτική.

Για πολλούς λόγους…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτέλους… Φτύσαμε αίμα…

“ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ” !!! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ !!! “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!! ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ !!! ΔΗΛΑΔΗ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ” !!! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΣΕ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ 14η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ !!! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ …ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΠΛΕΥΡΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ “ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ” ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. !!! ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!! ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ… ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ …ΔΕΥΤΕΡΟΙ…; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ… ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΝΑ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…

Kαι θα τελειώσετε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Αρχίσατε με αυτούς…

Scroll to top
x