Α Υ Τ Ο ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΑΘΛΙΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ !!! ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΘΕΝ ΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ !!! ΑΘΛΙΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΣ !!! ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ !!!

ΕΔΩ και ΕΔΩ τα μέχρι τώρα δημοσιεύματα μαζί με το βόθρο του MEGA.

Ελάτε λοιπόν, επειδή δεν έχω όρεξη να περιμένω να πέσουν και άλλοι πάνω στον ταύρο, να δούμε όλοι μαζί ποιο ήταν το μοναδικό έγγραφο που έχω υπογράψει για λογαριασμό μητέρας μετά την ποινικοποίηση της μη φοίτησης των μαθητών στα σχολεία.

Και τώρα τους περιμένω…

******************

ΑΙΤΗΣΗ
Yahoo/Απεσταλμένα
Nikos Antoniadis <nikant2@yahoo.gr>
Προς:***@***.gr
Κοιν.:eisaggelia**@gmail.com,gram@areiospagos.gr,***
Πέμ, 16 Δεκ στις 3:11 π.μ.
ΑΠΟ: ***
 
ΑΙΤΗΣΗ
 
ΠΡΟΣ: ***, κοινωνική λειτουργό.
 
Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας Δήμου ***
 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
 
1. Εισαγγελία Πρωτοδικών ***
 
2. Εισαγγελία Αρείου Πάγου.
 
Όπως γνωρίζετε, με καλέσατε στην υπηρεσία σας στο Δήμο *** όπου επικαλούμενη εισαγγελική παραγγελία, την οποία απλά μου επιδείξατε από μακριά χωρίς να μου επιτρέψετε όχι απλά αντίγραφο αυτής να λάβω αλλά ούτε ακόμα και στα χέρια μου να κρατήσω, βάσει δε της εντολής αυτής μου αναφέρατε ότι θα επισκεπτόσασταν την οικία μου προκειμένου να ελέγξετε το χώρο στον οποίο μεγαλώνει ***, να μου υποβάλετε ερωτήσεις σχετικά με την οικονομική κατάστασή μου, ότι θα συντάξετε κάποια έκθεση, υπονοήσατε δε ακόμα και ψυχολογικό έλεγχο τ*** μου.
Την 13.12.2021, μου αναφέρατε ότι την επομένη, 14.12.2021, θα με καλούσατε μισή ώρα πριν την επίσκεψή σας στην οικία μου προκειμένου να γίνουν όλα αυτά που μου αναφέρατε προφορικά στην υπηρεσία σας, όταν δε εγώ επέμεινα και πάλι στο αυτονόητο αίτημά μου να λάβω αντίγραφο της εισαγγελικής παραγγελίας για να διαπιστώσω το πλαίσιο στο οποίο κινείστε και αν όλα αυτά που μου δηλώσατε ότι θα πράξετε αναφέρονται στην παραγγελία αυτή και το πραγματικό αντικείμενο αυτής, με παραπέμψατε στον Δήμο *** προκειμένου να υποβάλω εκεί σχετική αίτηση για να λάβω αντίγραφό της, προηγουμένως όμως είχατε την απαίτηση να σας δεχθώ στην οικία μου και να σας γνωστοποιήσω προσωπικά δεδομένα δικά μου και του υιού μου, σε μία διαδικασία άκρως προσβλητική της προσωπικότητάς μου αφού παραπέμπει σε έλεγχο κοινωνικών υπηρεσιών για τις συνθήκες διαβίωσης και ανατροφής τ*** μου σε επισφαλές για τη ψυχική ή ακόμα και τη σωματική υγεία τ*** περιβάλλον.
Είναι προφανές ότι η κίνηση της σχετικής διαδικασίας ως αφορμή και αντικείμενο έχει τη μη φοίτηση τ*** μου στο *** έως την αλλαγή την 8.12.2021 της ποινικής νομοθεσίας για την παράλειψη εγγραφής στα σχολεία και επίβλεψης από τους γονείς  της φοίτησης των ανήλικων τέκνων τους σε αυτά, όπου η φοίτηση αυτή είναι εκ του Συντάγματος και της σχετικής κείμενης νομοθεσίας υποχρεωτική, ήτοι μέχρι και το Γυμνάσιο. Ζήτημα ορθής ή μη διαπαιδαγώγησης των ανήλικων αυτών μαθητών δεν ετίθετο μέχρι την αλλαγή της νομοθεσίας, δια της οποίας πλέον προβλέπεται ποινή φυλάκισης έως δύο έτη και χρηματική ποινή, αφού η προηγούμενη διάταξη που ποινικοποιούσε τη σχετική συμπεριφορά των γονέων και προέβλεπε ποινικές κυρώσεις με πταισματικό έστω χαρακτήρα, ήτοι αυτή του άρθρου 458 του Ποινικού Κώδικα, είχε καταργηθεί με τον νόμο 4619/2019. Προ της αλλαγής αυτής της νομοθεσίας με σχετική τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή των Ελλήνων την 8.12.2021, είχα ενημερώσει εγγράφως τη διεύθυνση του *** για την απόφαση εμού και του πρώην συζύγου μου και πατέρα τ***να εγγράψουμε μεν στο σχολείο τ*** μας, πλην όμως για λόγους προστασίας της υγείας τ*** να μην φοιτήσει στο στάδιο αυτό στο νηπιαγωγείο.
Κατά το προηγούμενο της τροποποίησης χρονικό διάστημα, ο δικηγόρος μου Νίκος Αντωνιάδης είχε αναδείξει παράνομες συμπεριφορές εκπαιδευτικών λειτουργών, οι οποίοι προέβαιναν σε απειλές σε βάρος των γονέων που δεν έστελναν τα παιδιά τους στα σχολεία, για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους, για την επέμβαση των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας ή κινούσαν διαδικασίες αναζήτησης των παιδιών, καίτοι όπως προανέφερα η ποινική διάταξη είχε καταργηθεί, οπότε δεν ετίθετο και ζήτημα εμπλοκής των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας, ενώ διαδικασία αναζήτησης μαθητή μπορεί να κινηθεί μόνο στην περίπτωση που ο μαθητής είναι εξαφανισμένος και δεν υπάρχει επικοινωνία με τους γονείς του, πλην όμως στην περίπτωση των γονέων που δεν έστελναν τα παιδιά τους στα σχολεία τα παιδιά προφανώς και δεν ήταν εξαφανισμένα, αφού οι γονείς είχαν ενημερώσει σχετικώς τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων για την απουσία τους εξηγώντας και τους λόγους για τους οποίους έλαβαν την απόφαση αυτή.
Μετά από σειρά παρεμβάσεών του σε σχολικές μονάδες και διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για λογαριασμό γονέων που υφίσταντο τις ως άνω παράνομες συμπεριφορές, αποκαταστάθηκε σε μεγάλο βαθμό η έννομη τάξη, σε μία δε εκ των περιπτώσεων αυτών απέσπασε και έγγραφη παραδοχή περί της καταργήσεως της ως άνω ποινικής διάταξης καθώς και ότι οι διευθύνσεις των σχολείων δεν έχουν αρμοδιότητα στην απόφαση των γονέων να μη στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία. Επισυνάπτω τα σχετικά δημόσια έγγραφα.
Μετά την αλλαγή της σχετικής ποινικής νομοθεσίας απευθύνθηκα, όπως έπραξαν και πολλοί άλλοι γονείς, στον εν λόγω δικηγόρο προκειμένου να ενημερωθούμε και να κατανοήσουμε το νέο νομικό πλαίσιο και τις συνέπειες που ενδεχομένως θα υποστούμε αν επιμείνουμε στην απόφασή μας να μην στέλνουμε τα παιδιά μας στα σχολεία. Ο Νίκος Αντωνιάδης ήταν απολύτως ξεκάθαρος ότι πλέον πρέπει να στέλνουμε τα παιδιά στα σχολεία και ότι οι συνέπειες που είναι πολύ πιθανό να υποστούμε δεν θα περιοριστούν μόνο στην προβλεπόμενη με την ως άνω τροποποίηση ποινική διαδικασία που θα κινηθεί σε βάρος μας αλλά θα επεκταθούν και στην αμφισβήτησή μας ως ασκούντων τη γονική μέριμνα των παιδιών μας.
Μετά ταύτα ήδη από την 12.12.2021, όπως είχα ενημερώσει τόσο εσάς όσο και τη διεύθυνση του σχολείου, στέλνω κανονικά τ*** στο ***.
Δεν μπορώ λοιπόν παρά να εκφράσω την έκπληξή μου για την ταχύτατη εμπλοκή της υπηρεσίας κοινωνικής πρόνοιας στην φοίτηση τ*** μου πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι στο ΦΕΚ της τροποποίησης. Ιδία όταν διαβάζουμε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι στο πρώτο αυτό στάδιο οι αρχές θα περιοριστούν στην ενημέρωση των γονέων για το νέο νομικό πλαίσιο και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν από αυτό, και αυτό είναι και το ορθό και λογικό αφού προφανώς δεν είναι όλοι οι γονείς νομικοί ώστε να παρακολουθούν την εξέλιξη της νομοθεσίας ούτε παρακολουθούν όλοι δελτία ειδήσεων για να ενημερωθούν σχετικώς. Ώστε η εμπλοκή της υπηρεσίας κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου *** στη δική μου περίπτωση νόημα θα είχε μόνο αν μου είχε γίνει ήδη η ενημέρωση αυτή και εγώ είχα αγνοήσει τις συστάσεις της και επέμενα να μη στέλνω τ*** μου στο σχολείο.
Πολλώ μάλλον όταν εδώ φτάσαμε στο σημείο όχι απλά να καλούμαι στην υπηρεσία στο Δήμο, όχι απλά να μην περιορίζεστε στην ως άνω ενημέρωση αυτή, όχι απλά να μην αρκείστε στη διαβεβαίωσή μου ότι θα συμμορφωθώ στο νέο νομικό πλαίσιο και θα στείλω κανονικά το παιδί μου στο σχολείο, διαβεβαίωση η οποία άλλωστε έγινε και πράξη, αλλά να μου επιδεικνύετε μία εισαγγελική παραγγελία την οποία αρνηθήκατε όχι απλά να μου χορηγήσετε αντίγραφό της αλλά ακόμα και να την κρατήσω στα χέρια μου και να τη διαβάσω. Με βάση δε αυτή την παραγγελία να μου ζητάτε, χωρίς επαναλαμβάνω να γνωρίζω το περιεχόμενό της, να επισκεφτείτε την οικία μου, να ελέγξετε την περιουσιακή κατάστασή μου, ενδεχομένως να υποβάλετε τ*** σε ψυχολογικό έλεγχο και να συντάξετε σχετική έκθεση, προσβάλλοντας βάναυσα κατά τα άνω την προσωπικότητά μου εν γένει και ειδικότερα ως μητέρας ανήλικου τέκνου.
Δια της παρούσης, και επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματός μου, σας καλώ όπως μου χορηγήσετε α) αντίγραφο της ως άνω εισαγγελικής παραγγελίας και β) αντίγραφα όλων των εγγράφων του σχετικού φακέλου, ιδία δε αυτών βάσει των οποίων κινήθηκε από τουλάχιστον και επιεικώς υπερβάλλοντα ζήλο η διαδικασία του κοινωνικού ελέγχου.
***, 16 Δεκεμβρίου 2021,
Για την αιτούσα
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών
Υ.Γ. Στο έγγραφο αυτό αίτημα ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !
ΑΥΤΑ, Γκέμπελς !
Σας περιμένω λοιπόν όπως σας είπα…

Τελευταίες Ειδήσεις

Αφιερωμένο στην πατρίδα μου… (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ

ΦΟΥΛ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES !

Η ηρεμία πριν την καταιγίδα…

Ήταν απίστευτο…

ΕΛΕΟΣ ! ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ !

Μόνο ευγνωμοσύνη… 🙏

Eίστε όλοι ένοχοι…

Scroll to top
x