ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ !!! ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΨΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΣΤΗ ΣΟΡΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΟΥ !!! ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ !!!

Και ενώ πίστευα ότι με την ιστορία της Άννας Ψυχογυιού το είχε τερματίσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με τις 175 μέρες καθυστέρησης και τη ψευδή βεβαίωση Χρυσικού στην εντολή, ήρθε η ιστορία της Κωνσταντίνας Βατικιώτου να φτάσει τον διασυρμό της στο έσχατο επίπεδο.

Στις 21 Δεκεμβρίου είχε επιδοθεί στην Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου αυτό το εξώδικο αίτημα (εδώ η σχετική δημοσίευση τη μέρα της επίδοσης):

Τι έκανε η κυρία Παπαγεωργακοπούλου;

Έστειλε την εντολή ΞΑΝΑ πίσω στο Ναύπλιο !!!

Με την Κωνσταντίνα Βατικιώτου να έχει πεθάνει στο Σισμανόγλειο στην Αθήνα και τη σορό της να βρίσκεται στο νεκροτομείο του νοσοκομείου, θεώρησε ότι τοπικά αρμόδια ήταν η Εισαγγελία …Ναυπλίου, η οποία όμως είχε στείλει πίσω την εντολή κρίνοντας ορθά ότι αρμόδια ήταν βεβαίως η Αθήνα !!

Αλλά που να δώσει την εντολή η Αθήνα. Νέα “φάει” νέα ήττα;

Οπότε, ξανά πίσω στο Ναύπλιο !!!

Απίστευτες καταστάσεις δηλαδή που αν δεν είχαμε ένα πτώμα στο νεκροτομείο θα προσφέρονταν για επιθεώρηση στο θέατρο ή σκετσάκια για τον Λάκη Λαζόπουλο.

Η εισαγγελέας Ναυπλίου μόλις έλαβε για …μία ακόμα φορά τη δικογραφία έδωσε αμέσως εντολή για τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής. Αυτή διαβιβάστηκε στην Πταισματοδίκη Ναυπλίου, η οποία όπως με ενημέρωσε πριν λίγη ώρα ετοίμασε αμέσως το διαβιβαστικό προς την Ασφάλεια …Αμαρουσίου !!

Καταλαβαίνετε για τι διασυρμό της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών μιλάμε ;;

Η νεκροψία-νεκροτομή θα γίνει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, αφού βεβαίως η σορός είναι στην Αθήνα, αλλά όχι με εντολή της Εισαγγελίας Αθηνών αλλά αυτής του …Ναυπλίου, η οποία εντολή θα διαβιβαστεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών από την Ασφάλεια Αμαρουσίου μέσω Πταισματοδικείου Ναυπλίου, με μία δικογραφία να διεκδικεί πλέον τα πρωτεία της πιο …ταξιδιάρικης δικογραφίας που υπήρξε ποτέ, αφού θα έχει κάνει τη διαδρομή Αθήνα-Ναύπλιο και Ναύπλιο-Αθήνα …τέσσερις φορές !!

Κατά τα λοιπά οι γιατροί τα κάνουν όλα καλά.

Είναι να μην φέρνει μετά τροπολογία ο Πλεύρης στη Βουλή μπας και τους προστατεύσει;

Αμ δε, όμως…

Αμ δε…

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

Scroll to top
x