Ξεχάστε την 14η Ιανουαρίου…

Αν κάνεις μία γύρα στα παρακρατικά στέκια στο διαδίκτυο διακρίνεις ακόμα τη μεγάλη …προσμονή για το δικαστήριο της 14ης Ιανουαρίου. Τι “τικ-τοκ”, τι “ντιν-νταν”, τι …ό,τι να ‘ναι για τη δίκη που έρχεται και την …καταδίκη του αρνητή δικηγόρου. Στα μεγάλα συστημικά Μ.Μ.Ε. όμως δεν διαβάζεις τίποτα πια μετά το τελευταίο χαρακίρι στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου που είχε πιστέψει ότι θα …ρεφάρει για το Βατερλό του άντρα της με την “καταγγελία” της γιατρού ξαδέρφης της “68χρονης”, βγάζοντας αυτή τη φορά δικηγόρο να με “καταγγείλει” για να γελάνε ακόμα και στη φυλή των Ζουλού με τη μαμά του παππού και την εκπομπή της Τατιάνας να μετατρέπεται σε εκπομπή της Αννίτας.

Είχα πει ότι τη δίκη αυτή γρήγορα συνειδητοποίησε η οργάνωση ότι η ίδια δεν τη θέλει. Βρισκόμενη σε πανικό μαζί μου βλέποντας τα μπουκωμένα από το χρήμα της λίστα Πέτσα μέσα μαζικής εξαπάτησης να σπάνε το ένα μετά το άλλο τα μούτρα τους στη μία μετά την άλλη τις απέλπιδες προσπάθειές τους να με πλήξουν και να την απαλλάξουν από τον τρόμο μου, και διαπιστώνοντας ότι η επιστράτευση της ομάδας των επίορκων της Ευελπίδων, η οποία ήταν φανερό ότι ούτως ή άλλως ήρθε με πολλούς μήνες καθυστέρηση, όχι απλά έπεφτε στο κενό αλλά μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε ένα ακόμα όπλο μου εναντίον της, κατάλαβε ότι αυτή η δίκη ήταν πράγματι η δίκη του αιώνα εναντίον της.

Έτσι, μετά τον τελευταίο βρυχηθμό του πληγωμένου θηρίου με την πρόταση Οικονόμου, κάπου εκεί η οργάνωση πάτησε φρένο. Ενώ όλα είχαν γίνει με αστρονομικές ταχύτητες από μία Δικαιοσύνη που κατά τα λοιπά φημίζεται για τους απελπιστικά αργούς ρυθμούς της, με τον Ελευθεριάνο μετά τη σύλληψη της 17ης Νοεμβρίου να ασκεί στο άψε σβήσε ποινική δίωξη, την ίδια μέρα να στέλνει τη δικογραφία στην Εισαγγελία Εφετών, εκεί να χρεώνεται σε εισαγγελέα και να συντάσσεται το “κατηγορητήριο”  της ντροπής πριν καλά καλά φτάσει η δικογραφία στην Κυρίλλου Λουκάρεως, εγώ να προσφεύγω κατά του κλητηρίου θεσπίσματος και η προσφυγή να χρεώνεται στον Οικονόμου πριν καλά καλά προλάβω να την καταθέσω, αυτός μέσα σε πέντε μέρες να καταφέρνει να διαβάσει τις 151 σελίδες της και να υποβάλλει προς το Συμβούλιο Εφετών την πρόταση των 31 σειρών που εξέθεσε την Εισαγγελία Εφετών στο πανελλήνιο, με τα συστημικά Μ.Μ.Ε. και τις παρακρατικές ομάδες στο διαδίκτυο να παραληρούν για την …πρόταση-καταπέλτη, την οποία μάλιστα κάποιος φρόντισε να τη στείλει στα Μ.Μ.Ε. πριν καλά καλά προλάβω να τη διαβάσω εγώ.. ,

…κάπου εκεί η οργάνωση …κουράστηκε από τον αγώνα δρόμου στον οποίο πίστευε ότι κυνηγούσε τον ταύρο και ότι είχε καταφέρει αυτή τη φορά να τον πιάσει από τα κέρατα, αλλά φευ, και έχοντας φάει εν τω μεταξύ τα δύο χαστούκια με την “καταγγέlλουσα” γιατρό και την “καταγγέλλουσα” δικηγόρο που κατάφεραν να γελοιοποιήσουν τελικά τους μισθοφόρους “εκτελεστές” μου σε ΜEGA και ALPHA, ήρθε το στοπ.

Και η πρόταση Οικονόμου παρέμεινε στο γραφείο του 40υ ορόφου για να ανέβει στον 5ο και στο Συμβούλιο Εφετών στις 27 Δεκεμβρίου οπότε και θα υποβάλω το υπόμνημα που έχω ετοιμάσει με το οποίο ζητώ από το δικαστικό συμβούλιο και την αυτοπρόσωπη εμφάνισή μου.

Ώστε η δίκη της 14ης Ιανουαρίου παραμένει όνειρο θερινής νυκτός για Μ.Μ.Ε. και παρακράτος, αφού σύμφωνα με το άρθρο 323 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας η δίκη αυτή θα γινόταν μόνο εφόσον μου επιδίδετο απορριπτικό βούλευμα τουλάχιστον στη μισή προθεσμία από αυτή που ορίστηκε με την κλήτευσή μου.

Το κλητήριο θέσπισμα μου επιδόθηκε στις 29 Νοεμβρίου, 46 μέρες πριν την ορισθείσα δικάσιμο, οπότε έπρεπε να μου επιδοθεί απορριπτικό βούλευμα μέσα σε 23 μέρες, δηλαδή μέχρι την 22α Δεκμεβρίου. Ήδη όμως σήμερα ευχόμαστε ο ένας στον άλλο γιατί είναι παραμονή Χριστουγέννων…

Το πόσο δε “απορριπτικό” θα είναι το βούλευμα το έχουμε πει…

Οι εφέτες δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα των επίορκων εισαγγελέων. Τίποτα δεν αποκλείεται στη ζωή, ειδικά την σκοτεινή αυτή περίοδο της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους, αλλά κάποια πράγματα έχουν τα όριά τους.

Αυτά…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

Scroll to top
x