NEEΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ – ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ PAYPAL – ΕΡΧΟΝΤΑΙ VIVA WALLET ΚΑΙ PAYSAFE

Το έχει ζητήσει πολύς κόσμος. Να μπορεί να κάνει πληρωμές και με άλλες δυνατότητες πέραν της τραπεζικής μεταφοράς στον λογαριασμό της Eurobank, η οποία δυνατότητα βεβαίως παραμένει.

Ήδη έχουμε προσθέσει την PayPal, ενώ άμεσα θα προστεθούν η Viva Wallet και η Paysafe.

Δεν μπορώ κάθε φορά που αναφέρομαι στις συνδρομές στο συνδρομητικό κανάλι να μην ευχαριστώ ξανά και ξανά όλο αυτό τον κόσμο που πρώτα βοηθάει και έπειτα ενδιαφέρεται για το περιεχόμενο του καναλιού. Όπως έγραψα και πριν λίγες μέρες στη δημοσίευση εκείνη με τίτλο “ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ” …

…”θέλω στις μοναδικές αυτές και πολύ δύσκολες στιγμές της κορύφωσης του δράματος και του τιτάνιου αγώνα που δίνω είκοσι και πλέον μήνες τώρα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους αυτούς που έχουν αντιληφθεί ότι βασίζομαι ολοκληρωτικά στις συνδρομές του διαδικτυακού καναλιού στην ιστοσελίδα μου για να καταφέρω να διατηρηθώ στα πόδια μου και να στηρίξω μέχρι το τέλος τον αγώνα αυτό αλλά και την ίδια την οικογένειά μου η επιβίωση της οποίας εξαρτάται αποκλειστικά από μένα. Κάποια στιγμή θα τους ευχαριστήσω έναν προς έναν προσωπικά. Και μη φανταστείτε. Πολλοί δεν είναι… Αυτά. Τίποτα άλλο…“.

Θέλω εδώ να προσθέσω ότι τεράστιο πόλεμο έχω φυσικά δεχθεί ΚΑΙ για το συνδρομητικό κανάλι, τόσο από τα Μ.Μ.Ε. όσο και από κράτος και παρακράτος. Πρέπει να είναι άλλωστε η μοναδική φορά στην ιστορία των φορολογικών μηχανισμών που ελέγχεται μία εταιρεία (η μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. NIKOSANTONIADISTV διαχειρίστρια της οποίας είναι αναγκαστικά η Μαριάννα αφού εγώ ως δικηγόρος δεν μπορώ να έχω διαχειριστική ιδιότητα), ελάχιστους μήνες μετά την ίδρυσή της και πριν καν την ολοκλήρωση του πρώτου της φορολογικού έτους. Βεβαίως για άλλο σκοπό ήρθαν, και με παρουσία εισαγγελέα παρακαλώ, μήπως δηλαδή βρουν κανένα επιλήψιμο υλικό στο κανάλι (όπως ήλπιζαν Μ.Μ.Ε. και παρακράτος). Για μία φορά ακόμα την πλήρωσε ο ταύρος.

Είναι μία Ι.Κ.Ε. τα έσοδα από συνδρομές και δωρεές της οποίας θα φορολογηθούν κανονικά, ενώ βεβαίως ούτε καν το ποσό των 15 ευρώ είναι το φορολογητέο αφού σε αυτό πρέπει να υπολογίσετε και τον Φ.Π.Α.

Αυτό που μένει είναι ό,τι συντηρεί τον αγώνα μου και βεβαίως και την οικογένειά μου. Πρέπει να σας πω, έτσι για να φέρω ένα παράδειγμα, ότι ούτε καν και από τους επιστήμονες που συνέταξαν το επιστημονικό κείμενο που επιδόθηκε στις 5 Αυγούστου δεν πήρα χρήματα. Και δεν μιλάω για αμοιβή, αυτό τους το ξέκοψα από την πρώτη στιγμή, αλλά και για αυτά ακόμα τα έξοδα των επιδόσεων. Όπως τόσες και τόσες φορές, και δεν μιλάω φυσικά για τα έξοδα των δικών μου ενεργειών, αφού αυτά είναι αυτονόητο ότι τα πληρώνω εγώ.

Πάντως, οι συνδρομητές θα αποζημιωθούν και για τη δυνατότητα πρόσβασης στο κανάλι, αφού αρχής γενομένης από την Κυριακή με το βίντεο που έχω προγραμματίσει της ασύλληπτης ιστορίας του θανάτου της Κωνσταντίνας Βατικιώτου , με μία οικογένεια που είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους Έλληνες, από Δευτέρα θα βάλω φωτιά κυριολεκτικά στα βίντεο.

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους…

Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτέλους… Φτύσαμε αίμα…

“ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ” !!! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ !!! “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!! ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ !!! ΔΗΛΑΔΗ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ” !!! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΣΕ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ 14η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ !!! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ …ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΠΛΕΥΡΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ “ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ” ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. !!! ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!! ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ… ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ …ΔΕΥΤΕΡΟΙ…; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ… ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΝΑ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…

Kαι θα τελειώσετε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Αρχίσατε με αυτούς…

Scroll to top
x