ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΟN ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ “Νίκος Αντωνιάδης” – ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – POST -17 / 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 – 1:09 π.μ. / “ΑΡΝΟΥΜΑΙ”…

Συνεχίζουμε. 17ο post.

ΕΔΩ τα προηγούμενα 16.

Το αίσχος της “τηλεκατάρτισης”

***********

21 Απρ 2020, 1:09 π.μ.

ΑΡΝΟΥΜΑΙ!!!

Είχα γράψει ότι η ιστορία με την τηλεκατάρτιση των επιστημόνων είναι επιθεώρηση.

Ότι είναι κωμωδία.

Ότι είναι φαρσοκωμωδία.

Ιλαροτραγωδία.

Δεν είναι τίποτα απ’ όλα αυτά:

Είναι σκέτη τραγωδία. Είναι ένα έγκλημα.

Ένα έγκλημα ηθικό.

Ένα έγκλημα ποινικό.

Είναι κακούργημα.

ΑΡΝΟΥΜΑΙ!

Αρνούμαι πλέον να γελάσω με ένα πρόγραμμα που μαθαίνει σε έναν επαγγελματία δικηγόρο ή μηχανικό πώς ανοίγει και πώς κλείνει ο υπολογιστής ή πώς χωράει ένα έγγραφο μέσα σε έναν φάκελο, σε έναν γιατρό ότι το AIDS εμφανίστηκε το 2003 ενώ είχε ξεσπάσει ταυτόχρονα χολέρα, πανώλη και ελονοσία, και σε έναν εκπαιδευτικό ποιοι τρόποι αλληλογραφίας υπάρχουν και τι κάνει ο καθένας.

Αρνούμαι να γελάσω με τις εικόνες ντροπής στους υπολογιστές μας και τα ακατάληπτα κείμενα των λαμόγιων που πήραν τη χρυσή δουλειά της τηλεκατάρτισης των επιστημόνων, απαξιώνοντας το σύνολό τους στον έσχατο βαθμό.

Κείμενα όπως το “Σκοιλ Ελικικου Προσθέσεις και Ελέγχου Λοιμώχθηκαν”, με το οποίο γελάει όλος ο κόσμος (αντί να κλαίει) και το facebook έχει καταρρεύσει, δεν με διασκεδάζουν καθόλου. Με εξοργίζουν.

Αρνούμαι να γελάσω όταν τα 800 ευρώ επιδόματος θα κόστιζαν 144.000.000 € από το ΕΣΠΑ, και τα 600 ευρώ της αθλιότητας της τηλεκατάρτισης κόστισαν 192.000.000 €, που θα μοιραστούν οι επιστήμονες με τα λαμόγια, και τα οποία ΔΥΝΑΝΤΑΙ να συγχρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ.

Λαμόγια, που στήσανε σε μία νύχτα τη μπίζνα και που το χειρότερο είναι ότι όχι απλώς τη στήσανε πρόχειρα (αναπόφευκτη νομοτελειακά προχειρότητα στις αρπαχτές), αλλά δεν φαίνεται και πως τα νοιάζει και καθόλου για την απίστευτη ξεφτίλα.

Όπως αναφέρει ευθαρσώς το υπουργείο Εργασίας στην πρόσκληση, η «δράση» χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους και «δύναται να συγχρηματοδοτηθεί» από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, και μάλιστα από τον «Άξονα Προτεραιότητας 2», υπό τον ειρωνικό τίτλο «Προσαρμογή εργαζομένων, επιχειρήσεων και επιχειρηματικού περιβάλλοντος στις νέες αναπτυξιακές απαιτήσεις».

100 ώρες απαξίωσης των επιστημόνων πίσω από τους υπολογιστές τους για να καταρτιστούν πώς;

Πάρτε μία ιδέα και οργιστείτε:

Περιβαλλοντικός σχεδιασμός μηχανικών διαδικασιών με ειδικά εργαλεία, προβλέψεις για τις εκπομπές ρύπων του 2008, διακρίσεις αλληλογραφίας ως προς τον τρόπο αποστολής, συμβουλές εγκατάστασης και κατάργησης εγκατάστασης εφαρμογών, παραγγελία υλικών αρχειοθέτησης που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων με τον οποίο κάποια πράγματα αλλάζουν αλλά όχι όλα, έννοια της λήψης και της μεταμόρφωσης, μαθήματα για την εκκίνηση, την επανεκκίνηση και τον τερματισμό του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Διαφάνειες με αναχρονιστικό αλλά και επικίνδυνο επιστημονικό περιεχόμενο που ακόμα και η ύλη του Λυκείου το έχει ξεπεράσει, άλλες -πολλές- αποτέλεσμα μετάφρασης στο google translate, αποτελέσματα συρραφής άσχετων κειμένων χωρίς τη στοιχειώδη επιμέλεια, κείμενα που καταπίνουν στην κυριολεξία το ένα το άλλο, πλήθος παράλογων προτάσεων και ερωτημάτων, λέξεις αγνώστου σημασίας και προέλευσης.

Αρνούμαι!

Αρνούμαι να γελάσω.

Αρνούμαι να κλάψω.

Η υπόθεση απαιτεί δράση.

Εγώ θα πάω αύριο το βίντεο στο δημοσίευμα που κοινοποιώ (και που αξίζει να δείτε) στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Και αν η Δικαιοσύνη κάνει τα στραβά μάτια (δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά), μήνυση σε όσους εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς επιχειρήσουν να το θάψουν.

Δεν θα είναι η πρώτη μου φορά.

Μέχρι να τελειώσουν οι εισαγγελείς και οι δικαστές και να προσλάβουν άλλους.

Και την ίδια ώρα που ο κ. Βρούτσης μοιράζει τα εκατομμύριά μας στα λαμόγια, η Ολομέλεια του ΣτΕ (ξέρετε, σ’ αυτό που Πρόεδρος μέχρι πρότινος ήταν η νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εκλεκτή της κυβέρνησης), ανέτρεψε την απόφασή του και έκανε δεκτή την αίτηση του ίδιου αυτού του κ. Βρούτση, με την οποία ζητούσε να μη δοθούν τα αναδρομικά στους συνταξιούχους.

Για τους συνταξιούχους δεν έχουμε.

Για τα λαμόγια έχουμε.

Ε, όχι!!!

ΩΣ ΕΔΩ!!!

Ενημερώθηκε 21 Απρ 2020, 1:08 μ.μ.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτέλους… Φτύσαμε αίμα…

“ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ” !!! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ !!! “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!! ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ !!! ΔΗΛΑΔΗ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ” !!! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΣΕ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ 14η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ !!! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ …ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΠΛΕΥΡΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ “ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ” ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. !!! ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!! ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ… ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ …ΔΕΥΤΕΡΟΙ…; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ… ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΝΑ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…

Kαι θα τελειώσετε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Αρχίσατε με αυτούς…

Scroll to top
x