ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ! ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ !

Η ώρα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών. Αύριο διαβιβάζεται η δικογραφία στον 5ο όροφο της Κυρίλλου Λουκάρεως.

Και μαζί με τη δικογραφία με την πρόταση Οικονόμου και την προσφυγή μου, θα διαβιβαστεί και το ακόλουθο υπόμνημα-αίτημά μου:

 

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ   ΓΡΑΦΕΙΟ   ΝΙΚΟΥ  Ι.  ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ  &  ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ     

Πιπεροπούλου & Ματρώζου 2 – 14575 Σταμάτα Δήμου Διονύσου

Τηλ.Fax: 210 6210248 Κιν.: 6971540626 – E-mail: nikant2@yahoo.gr

 

ΕΝΩΠΙΟΝ

ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΥΠΟΜΝΗΜΑ –

ΑΙΤΗΜΑ  ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

 

Νικολάου Αντωνιάδη, δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ.  Δ.Σ.Α.  17494, κατοίκου Σταμάτας Δήμου Διονύσου Αττικής, οδός Ματρώζου αρ. 2 & Λεωφόρος Πιπεροπούλου.

ΕΠΙ

ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 1808/15.12.2021 ΠΡΟΤΑΣΗΣ

ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΜΟΥ

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 21-1599 / 23.11.2021 ΚΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΠΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

****************************************************************

     Επί της εισαγγελικής προτάσεως πολλά δεν έχω να γράψω. Τη διαβάζετε. Και διαπιστώνετε πως διαβάζετε ένα μνημείο αοριστίας, επαναλήψεων και βεβαίως ψευδών παραδοχών όπως η εξόφθαλμα ψευδής αναφορά του εισαγγελέα στις λίστες του ΕΚΑΒ, τις οποίες έχω υποβάλει στο Συμβούλιό σας και τις είχε στα χέρια του, ως «παράδειγμα» περιστατικών «τα οποία ουδέποτε έχουν συμβεί». Μία πρόταση η οποία βρίθει επαναλήψεων περί «ψευδών», «αβασίμων», «ανύπαρκτων», «φανταστικών» και το …«κυριότερο» περί …«αναληθών» ειδήσεων. Όταν το «κυριότερο» είναι η επανάληψη με άλλα λόγια των προηγηθέντων. Μόνο και μόνο για να κρυφτεί η απόλυτη γύμνια της πρότασης.

Μία πρόταση στην οποία αναμένατε να διαβάσετε τι έχει να γράψει ο εισαγγελέας για έναν προς έναν τους ισχυρισμούς που αποδεικνύω καταρρίπτοντας το προσβαλλόμενο κατηγορητήριο, τι έχει να γράψει για τη μη απoμαγνητοφώνηση της τηλεοπτικής εκπομπής το περιεχόμενο της οποίας είναι αντικείμενο της «κατηγορίας», τι έχει να γράψει για τις απόλυτες ακυρότητες που προέβαλα, τι έχει να γράψει για την αντισυνταγματικότητα της τροποποιηθείσης διάταξης του 191 Π.Κ. και τις σχετικές παρατηρήσεις της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων η οποία έκανε λόγο για πυρά, Ιερά Εξέταση και Μεσαίωνα.

Ούτε λέξη.

Είναι ντροπή. Είναι ο ορισμός της μεροληψίας. Όταν μάλιστα αρχίζει την υποτιθέμενη «αντίκρουση» της προσφυγής μου με την αναφορά του στην «εξαιρετικά επικίνδυνη συμπεριφορά μου», ένα συμπέρασμα που θα μπορούσε να «δικαιολογηθεί» μόνο αν είχε προηγηθεί η αποδόμηση της προσφυγής μου και η τεκμηρίωση του κατηγορητηρίου. Οι οποίες όμως αποδόμηση και τεκμηρίωση ούτε προηγήθηκαν ούτε έστω ακολούθησαν.

Το απόλυτο τίποτα.

Και σε όλα αυτά ήρθε σαν το «κερασάκι στην τούρτα» η διαρροή του περιεχομένου της εισαγγελικής πρότασης στα συστημικά Μ.Μ.Ε., αυτά που από τις αρχές Σεπτεμβρίου έχουν επιδοθεί σε ένα όργιο λάσπης και στοχοποίησής μου. Υποβάλλω συνημμένα την από 21.12.2021 σχετική εξώδικη καταγγελία-αίτημά μου προς την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών (Συνημμένο υπ’ αριθμ. 1).

Είχε προηγηθεί η υπόδειξη προς το Εφετείο Αθηνών του κυβερνητικού εκπροσώπου και συνεπώνυμου του εισαγγελέα, Γιάννη Οικονόμου, ότι η σε βάρος μου κατηγορία «συνιστά τον ορισμό της διασποράς ψευδών ειδήσεων». Ωμή δηλαδή παρέμβαση της κυβέρνησης στην ενώπιόν σας διαδικασία.

Δεν σας προσβάλλει αυτή η πρόταση που υποβλήθηκε στο Συμβούλιό σας;

Δεν προσβάλλει βάναυσα τη Δικαιοσύνη εν γένει;

Αυτά περιμένατε μετά την προσφυγή μου των 151 σελίδων που κρατάτε στα χέρια σας;

Συνημμένα, και όλως ενδεικτικώς για τη σωρεία των στοιχείων που αποκαλύπτω καθημερινά και αφορούν βεβαίως και στις «ψευδείς ειδήσεις» του προβαλλομένου κλητηρίου θεσπίσματος, υποβάλλω στο Συμβούλιό σας την υπ’ αριθμ. 223/16.9.2021 ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας-νεκροτομής του ιατροδικαστή ***. Αφορά σε νεκροψία-νεκροτομή στη σορό εμβολιασθέντος με το εμβόλιο της Pfizer συνανθρώπου μας έντεκα μέρες πριν το θάνατό του. Αιτία θανάτου η «ισχαιμία του μυοκαρδίου». Μία ακόμη περίπτωση που δεν συμπληρώθηκε η κίτρινη κάρτα (Συνημμένο υπ’ αριθμ. 2).

Όλα τα στοιχεία που έχω συγκεντρώσει για τα εμβόλια θα τα υποβάλω στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής αμέσως μετά τις εορτές ως συμπληρωματική μήνυση στην από 19.7.2021 μήνυση. Ώστε με το ενιαίο πλέον κείμενο της μήνυσης και για τα τρία πρωτόκολλα, της απάτης, του θανάτου και του μαζικού εμβολιασμού και μείωσης του πληθυσμού, να προχωρήσει η δικαστική διερεύνηση της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Εν τω μεταξύ οι επί μέρους ποινικές δικογραφίες προχωράνε με ταχείς ρυθμούς, όπως όλως ενδεικτικώς αυτή για το έγκλημα της παράνομης κατακράτησης της Θεοδώρας Αγριδιώτη στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» της Αθήνας. Υπενθυμίζω ότι η εν λόγω ασθενής τότε στην Β΄ Παθολογική Κλινική (Covid-19) του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» κατάφερε να φύγει από το νοσοκομείο μόνο μετά από την από 15.3.2021 μήνυσή μου κατά του διοικητή του, του διευθυντή της ανωτέρω κλινικής και του εισαγγελέα υπηρεσίας τότε, ο οποίος είχε διατηρήσει την παράνομη κατακράτηση της Θεοδώρας Αγριδιώτη, τελώντας το αδίκημα δια παραλείψεως, σε μία από τις πολλές περιπτώσεις της πρωτοφανούς στα νοσοκομειακά χρονικά της χώρας πρακτικής αυτής των νοσοκομείων αναφοράς να κρατάνε σε αυτά τους ασθενείς που θέλουν να λάβουν εξιτήριο και να επιστρέψουν στο σπίτι τους με δική τους ευθύνη, με κίνητρο της παράνομης αυτής πρακτικής τη διατήρηση του αφηγήματος των γεμάτων κλινικών Covid-19, όπως αναλυτικά εκθέτω στο κείμενο της προσφυγής μου.

Tην 22.12.2021 κατέθεσε η Θεοδώρα Αγριδιώτη στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης-Ελληνικού, δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας υποβάλλοντας σχετικό υπόμνημα, ενώ ένορκες καταθέσεις επίσης δώσαμε εγώ ως μηνυτής και ο σύντροφος της Θεοδώρας Αγριδιώτη, Σταύρος Καρδάσης. Ξεχωριστή δικογραφία έχει σχηματιστεί κατά του εισαγγελέα υπηρεσίας προκειμένου να εξεταστεί η μήνυσή μου ως προς αυτόν από εισαγγελική αρχή εκτός Αθηνών.

Μετά ταύτα και κατά τα λοιπά αναφέρομαι στο κείμενο της προσφυγής μου και στα εκεί εκτιθέμενα και αιτούμενα, και επιπλέον δια του παρόντος αιτούμαι την αυτοπρόσωπη εμφάνισή μου ενώπιόν σας.

 

Αθήνα, 27 Δεκεμβρίου 2021

Ο Αιτών Δικηγόρος

 

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Scroll to top
x