Συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις… Το EgnatiaPress απέσυρε την αναφορά του στο πρόσωπό μου….

Χθες, στο live στο faceboοκ (το απόγευμα θα ανέβει το βίντεο στο site), ζήτησα από το EgnatiaPress να κατεβάσει την αναφορά του στο πρόσωπό μου στο άρθρο του για τα πέντε πρόσωπα που “ξεχώρισαν” το 2021. Μία κατ’ επίφαση “θετική” αναφορά με την οποία στην πραγματικότητα συναγωνίζονταν τους συστηματικούς διώκτες μου.

Γιατί είναι αδιανόητο μέσα σε πέντε μόλις σειρές να παρουσιάζεται τόσο διαστρεβλωμένη και υποβιβασμένη η δράση μου. Όπως είπα και στο live, εγώ δεν διεκδικώ θέσεις ούτε σε λίστες “προσώπων της χρονιάς”, όπως δεν διεκδικώ θέσεις στη σιχαμένη πολιτική, σε λέσχες, στοές, ομάδες ή συλλόγους. Δεν μπορώ να εμποδίσω βεβαίως κανέναν να κάνει όσες αναφορές στο πρόσωπό μου θέλει και να με βάζει σε όσες λίστες θέλει, αλλά δεν θα το εμποδίσω απλώς αλλά θα απαιτήσω να αποσύρει προσβλητικές αναφορές και αναφορές που αλλοιώνουν την πραγματικότητα. Αλλιώς υπάρχει η νομική οδός.

Δεν είναι δυνατόν να διαβάζω κατ’ αρχάς ότι εγώ “ξεχώρισα” στην “εκπνοή του 2021 που αφήνει μια Ελληνική κοινωνία σε τροχιά περιοριστικών μέτρων, υποχρεωτικοτήτων, αβεβαιότητας”, σε ” ένα κλίμα ανασφάλειας που κάποιοι προσπάθησαν να το συντηρήσουν” και “ένα κλίμα που ακόμη κυριεύει μία κοινωνία βαθιά πληγωμένη από μνημόνια, πολιτικές λιτότητας και ιδεοπολιτικά ψεύδη”. Δηλαδή όταν εξ αρχής μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι τα “μνημόνια”, οι “πολιτικές λιτότητας” και τα “ιδεοπολιτικά ψεύδη”, με τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους και τα πρωτόκολλα θανάτου και μαζικού εμβολιασμού.

“Μέσα από κάθε κρίση, είτε αυτή είναι οικονομική, είτε κοινωνική, είτε υγειονομική, είτε πολιτική, αναδύονται νέα πρόσωπα. Πρόσωπα που κατακλύζουν την επικαιρότητα με το έργο, τον λόγο, την δράση τους”.

Δεν είναι δυνατόν να έχω “ξεχωρίσει” μέσα από μία “κρίση”.

Αλλά κυρίως δεν είναι δυνατόν ο …”δαιμόνιος νομικός” να εμφανίζεται να μάχεται μόνος του ενάντια σε όλο το “νομικό σύστημα”.

Το νομικό σύστημα, ο βασικότερος από τους δύο πυλώνες στήριξης της εγκληματικής οργάνωσης (ο άλλος είναι τα Μ.Μ.Ε.), είναι το ένα κομμάτι του συστήματος ενάντια στο οποίο μάχομαι. Η μικρή ομάδα των εισαγγελέων που ελέγχει προς το παρόν τη Δικαιοσύνη, ένα μικρό απόστημα μέσα στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, και κάποιοι μεμονωμένοι δικηγόροι, όπως οι πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων Σερρών και Καλαμάτας, είναι το νομικό σύστημα που έχω απέναντί μου.

Επομένως δεν είναι ούτε “όλο το νομικό σύστημα”. Πόσες φορές έχω πει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δικαστών και των εισαγγελέων είναι και έντιμοι και ικανοί εκπρόσωποι της Θέμιδος; Και ότι τα χέρια τους είναι δεμένα αφού τα κλειδιά τα κρατά προς το παρόν η μικρή αυτή ομάδα που ελέγχει τη Δικαιοσύνη για λογαριασμό της εγκληματικής οργάνωσης; Αλλά που όταν προέκυψαν οι ευκαιρίες, τις οποίες εγώ προκάλεσα με τις ενέργειές μου, αναδύθηκε το συντριπτικά μεγαλύτερο αυτό κομμάτι της Δικαιοσύνης; Όπως με τα βουλεύματα των Συμβουλίων Εφετών Πατρών και Αθηνών, όπως με τις εντολές που δόθηκαν για νεκροψίες-νεκροτομές αμέσως μετά τις μηνύσεις και τα σχετικά αιτήματα (θυμηθείτε τον εξαίρετο εισαγγελέα στον Πύργο ή τη συνάδελφό του στο Ναύπλιο, αλλά και όλους τους εισαγγελείς στον Πειραιά ή την εισαγγελέας στην Βέροια), όπως με την ασκηθείσα ποινική δίωξη στη Θεσσαλονίκη για τις λίστες του ΕΚΑΒ.

Όμως δεν έχω μόνο αυτό το κομμάτι του νομικού συστήματος απέναντί μου, αλλά ολόκληρο το σύστημα.

Ούτε με τη μήνυσή μου στη Γ.Α.Δ.Α. (η οποία βεβαίως δεν υπήρχε στο …αφιέρωμα) στράφηκα εναντίον του “νομικού συστήματος” και αλλά εναντίον όλης της εγκληματικής οργάνωσης η οποία συγκροτείται από όλο το πολιτικό σύστημα, δεκάδες νοσοκομεία σε όλη τη χώρα, τις διοικήσεις τους και το εμπλεκόμενο στις καταμηνυθείσες περιπτώσεις εφαρμογής του πρωτοκόλλου του θανάτου ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, επιτροπές, Μ.Μ.Ε., τη Facebook και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς δήθεν των “fake news”, στην πραγματικότητα όμως της αλήθειας.

Ο Γιάννης Οικονόμου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος με στοχοποίησε τον Νοέμβριο για λογαριασμό της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, προφανώς και δεν εκπροσωπεί το νομικό σύστημα.

Τα συστημικά Μ.Μ.Ε., και μάλιστα όλα μηδενός εξαιρουμένου, κανάλια, sites και εφημερίδες, τα οποία επιδόθηκαν από τις αρχές Σεπτεμβρίου σε μία ασύλληπτου μεγέθους εκστρατεία στοχοποίησής μου και ηθικής και επαγγελματικής εξόντωσής μου, προφανώς και αυτά δεν εκπροσωπούν το νομικό σύστημα.

Τα δεκάδες νοσοκομεία σε όλη τη χώρα που καταγγέλλω επί είκοσι μήνες και πάντως σε όλο το 2021 που ήταν και το αντικείμενο της λίστας των “πέντε προσώπων που ξεχώρισαν” σε αυτό, προφανώς και αυτά δεν εκπροσωπούν το νομικό σύστημα της χώρας.

Ή μήπως το νομικό σύστημα εκπροσωπούν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος; Εναντίον του νομικού συστήματος αγωνίζομαι υπερασπιζόμενος τον Φαίδωνα Βόβολη στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών ή όταν επιτέθηκα σε όλο το διοικητικό συμβούλιό του, με δημόσιες καταγγελίες και μηνύσεις για τις ψευδείς σε βάρος μου αναφορές στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών;

Ούτε η τροποποίηση της νομοθεσίας (191 Π.Κ., σχολεία) και οι νομοθετικές προσπάθειες να προστατευθούν οι ιατροί στα νοσοκομεία έναντι των καταγγελιών μου για το πρωτόκολλο του θανάτου και οι επιτροπές λοιμωξιολόγων, έγιναν από το νομικό σύστημα.

Αλλά αυτό ήταν το λιγότερο.

Γιατί ήταν πραγματικά προκλητικό να υποβιβάζεται δράση μου στα νοσοκομεία σε “χιλιάδες καταγγελίες φοβισμένων και αγανακτισμένων πολιτών που αφορούν στο εθνικό σύστημα υγείας”, λες και εγώ είκοσι μήνες τώρα, από τον Ιούνιο του 2020, καταγγέλλω τις παθογένειες και τις ελλείψεις του Ε.Σ.Υ.

“Φοβισμένοι” και “αγανακτισμένοι” είναι απλά και μόνο οι εκατοντάδες αυτοί άνθρωποι, ασθενείς και συγγενείς ασθενών, που έχω βοηθήσει στα δεκάδες νοσοκομεία; Ελλείψεις του Ε.Σ.Υ. αποκάλυψα και απέδειξα όλους αυτούς τους μήνες ή το πρωτόκολλο του θανάτου, σώζοντας ανθρώπους είτε απευθείας είτε με την ενημέρωση για αυτά που συμβαίνουν στα νοσοκομεία, και βοηθώντας τους συγγενείς των νεκρών να μάθουν την αλήθεια για τον θάνατο των ανθρώπων τους, παλεύοντας και με το νομικό σύστημα αλλά και με τα νοσοκομεία και τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες για να γίνουν οι αναγκαίες για την αποκάλυψη της αλήθειας νεκροψίες-νεκροτομές αλλά και να καμφθεί η συστηματική άρνηση των νοσοκομείων να παραδίδουν τους ιατρικούς φακέλους;

Και ίσως ούτε αυτό ήταν το χειρότερο.

Γιατί όταν με εμφάνισαν να μάχομαι κατά των “υποχρεωτικοτήτων”, και μάλιστα ούτε καν μόνο αυτών για τα εμβόλια αλλά γενικά για όλες τις υποχρεωτικότητες, αυτό ξεπέρασε κάθε όριο.

Γιατί βεβαίως και δεν μάχομαι εναντίον των υποχρεωτικοτήτων, ούτε ειδικώς ούτε πολλώ μάλλον γενικώς. Άπειρες φορές έχω τονίσει ότι η μάχη κατά των υποχρεωτικοτήτων είναι μία νομικά χαμένη μάχη και έχω ουκ ολίγες φορές επιτεθεί σε όλους αυτούς που παρασύρουν τον απελπισμένο κόσμο να προσφεύγει στα διοικητικά δικαστήρια και στο ΣτΕ κατά των Κ.Υ.Α. που επιβάλλουν τις υποχρεωτικότητες αυτές, αφού η δική μου δράση στρέφεται κατά των θεμελίων των υποχρεωτικοτήτων, που είναι η παραδοχή περί πανδημίας και τα εμβόλια τα ίδια και όχι η υποχρεωτικότητά τους. Ο μηχανισμός, οι παρενέργειες και η συστηματική απόκρυψή τους, και η αναποτελεσματικότητά τους.

Εμφανίζοντάς με δε ως μαχόμενο ενάντια στις υποχρεωτικότητες γενικά και ούτε καν ειδικά, ελάχιστα με διαφοροποιεί αν δεν με ταυτίζει με τα 12ο του Συντάγματος, τους “θεματοφύλακες” και “τις ανακλήσεις πληρεξουσιότητας”.

Με τους πολέμιούς μου δηλαδή.

Αυτές είναι οι πιο “ύπουλες” αναφορές. Όταν γίνονται δήθεν με θετικό πρόσημα αλλά στην πραγματικότητα είναι βούτυρο στο ψωμί για αυτούς που έχω απέναντί μου.

Την εγκληματική οργάνωση.

Σήμερα ενημερώθηκα ότι μετά το χθεσινό live, στο οποίο προειδοποίησα το EgnatiaPresse ότι θα κινηθώ νομικά εναντίον του αν δεν κατεβάσει την αναφορά του στο πρόσωπό μου, η αναφορά αυτή αποσύρθηκε.

https://www.egnatiapress.gr/to-prosopo-tis-chronias-2021-einai-o-faidon-vovolis/?fbclid=IwAR3SZewY_RHURgFnPHiceO_tEAkmmeeICYMduCIW3qIZtoitt-jxVE8tErg

Τη θέση μου την πήρε το παλληκάρι αυτό:

Μια χαρά.

Άξιος.

Με εμένα μη διανοηθείτε να “παίξετε” ξανά…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΧ, ΘΕΕ ΜΟΥ…

Scroll to top
x