ΟΙ 43 ΑΠΟ ΤΟΥΣ …44 ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ Ή ΝΟΣΟΥΝ !! ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΑΚΤΥΠΗ, ΕΙΣΗΓΗΤΑ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΜΗΔΕΝ ;; ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ… Ο Ε.Μ.Α. ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ… ΑΡΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ 43 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ …ΠΟΛΟΙ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ !! ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΒΡΑΧΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ – ΕΣΤΑΛΗ ΜΟΛΙΣ

Διαβάστε το έγγραφο που εστάλη μόλις στο Τμήμα Ιστοπαθολογικών της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών.

ΕΔΩ το έγγραφο στο νοσοκομείο “ΑΤΤΙΚΟΝ” που προηγήθηκε στις 3 Ιανουαρίου.

Και το σημερινό:

ΑΙΤΗΜΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΒΡΑΧΑΛΗ – ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Εν ολίγοις, ο εμπαιγμός της οικογένειάς μου από την υπηρεσία σας έχει ως εξής. Ενώ την 22.10.2021 ήταν υποτίθεται έτοιμα και τα δύο πορίσματα, των τοξικολογικών και των ιστοπαθολογικών εξετάσεων των δειγμάτων που ελήφθησαν από τη σορό του πατέρα μου κατά τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής, όταν γνωστοποίησα στο τμήμα σας ότι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα ζητήσω αρμοδίως το εξετασθέν υλικό προκειμένου να εξεταστεί αυτό και από ανεξάρτητο ιδιωτικό εργαστήριο δικής μου επιλογής, έκτοτε και με διάφορα προσχήματα και δικαιολογίες, ήτοι αρχικά αναμενόταν μετά την αργία της 28ης Οκτωβρίου ο ιατροδικαστής που θα αξιολογούσε αμφότερα τα πορίσματα για την αποστολή τους στην κεντρική υπηρεσία με την υπογραφή του στο τελικό ενιαίο, μετά ήρθε μεν αλλά έστειλε πίσω τις ιστοπαθολογικές για …επανέλεγχο, μετά επέστρεψαν αυτές και αναμενόταν εκ …νέου ο ιατροδικαστής να τα δει, να τα υπογράψει και να στείλει στην κεντρική υπηρεσία, και άλλα διάφορα ευτράπελα ενδιαμέσως, τα αποτελέσματα ακόμη δεν έχουν αποσταλεί από το τμήμα σας στην κεντρική υπηρεσία ώστε να αποσταλούν περαιτέρω εν συνεχεία από αυτή στο Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου για την ενσωμάτωσή τους στην οικεία δικογραφία και την πρόοδο της καρκινοβατούσας προκαταρκτικής εξέτασης.

Η τελευταία δικαιολογία είναι και η πλέον προκλητική. Με ενημερώσατε ότι ο υπάλληλος που θα έπαιρνε τα αποτελέσματα από το τμήμα σας για να τα παραδώσει στην κεντρική υπηρεσία είναι …θετικός στον κορωνοϊό. Στην ερώτησή μου πώς είναι δυνατόν μία ολόκληρη υπηρεσία σαν τη δική σας να εξαρτάται από …έναν υπάλληλο για μία απλή παράδοση φακέλου από τη μία υπηρεσία στην άλλη, η απάντηση ήταν αφενός ότι έτσι είναι τα πράγματα και ότι πρέπει να κάνει τον …κύκλο του ο ιός για να είναι σε θέση και πάλι ο …ένας και μοναδικός αυτός υπάλληλος να πάει τον φάκελο από το …ένα κτίριο στο άλλο, αφετέρου πως ούτως ή άλλως η μία υπάλληλος με την οποία μίλησα στο τηλέφωνο είναι και η μοναδική που δεν είναι θετική ή δεν νοσεί με κορωνοϊό, από τους 44 συνολικά κατά τεκμήριο εμβολιασμένους (μιλάμε για την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών) υπαλλήλους !

Δια του παρόντος σας καλώ όπως άμεσα βρεθεί λύση για να παραδοθεί ο ανωτέρω φάκελος με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστοπαθολογικών εξετάσεων στην κεντρική υπηρεσία. Δεν είναι δυνατόν σε αυτή την ιστορία για κάθε αυτονόητη ανακριτική πράξη να απαιτούνται κάθε φορά τουλάχιστον …ογδόντα μέρες και να καθυστερεί ανεπίτρεπτα μία προκαταρκτική εξέταση για το αδίκημα της (κατ’ αρχήν) ανθρωποκτονίας από αμέλεια !

 

Αθήνα, 8 Ιανουαρίου 2022

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

 

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Scroll to top
x