O AOYΡΕΛ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ !! ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ” ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ “ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ… ΤΟ “ΘΕΤΙΚΟ” ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ “ΥΓΕΙΑ” ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΖΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ !! ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ “ΥΓΕΙΑ”, ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ Ο ΑΟΥΡΕΛ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ…

Είναι η δεύτερη φορά που στο “Σωτηρία” προσπαθούν να βοηθήσουν πραγματικά έναν ασθενή που μεταφέρεται εκεί από άλλο νοσοκομείο. Τουλάχιστον από τις περιπτώσεις που γνωρίζω εγώ και έχω δημοσιοποιήσει/καταγγείλει.

Στην πρώτη δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Ήταν ο Κώστας Αβραμίδης που  μεταφέρθηκε στο “Σωτηρία” από το “Τζάνειο”, αλλά ήταν ήδη αργά. Είχε ήδη δολοφονηθεί στον Πειραιά. Με το υπερμεγέθες εσωτερικό τραύμα που βρήκαν στο “Σωτηρία” αλλά στο “Τζάνειο” βεβαιώθηκε ως “επιφανειακό ούτε εκατοστού”, και το Acinetobacter που είχαν βρει εκεί αλλά απέκρυψαν από το “Σωτηρία”.

Εδώ, μετά την παρέμβασή μου, το “Σωτηρία” είχε προφανώς τα περιθώρια να τον σώσει. Και αυτό έγινε αφού εγώ ζήτησα από το “Υγεία” δείγμα και δεδομένα του υποτιθέμενου θετικού μοριακού τεστ.

Τα στοιχεία δεν τα έχουμε πάρει ακόμα, αλλά ο Αουρέλ έγινε καλά.

Και αύριο επιστρέφει στο σπίτι του.

Το είχα γράψει άλλωστε.

Ας γίνει καλά ο Αουρέλ και ας μην πάρω ποτέ τα στοιχεία αυτά…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

Scroll to top
x