ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΡΥΦΩΣΗ !!! Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ !! Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ !!! ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ” ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΛΕΞΕΙΣ !!! “Οπότε και έλαβε γνώση του παραπάνω αναφερόμενου από 16-11-2021 ηλεκτρονικού μηνύματος … από τον αποστολέα με διεύθυνση xihave3197@protonmail.com, στο οποίο αναφέρεται ότι ο προσφεύγων προβαίνει σε διασπορά ψευδών ειδήσεων” !!! “Δυνάμει του οποίου διατάχθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών η με ΑΒΜ ΑΑ21-1511/16-11-2021 προκαταρκτική εξέταση” !! “Συνεπώς ο προσφεύγων δεν στερήθηκε κανένα υπερασπιστικό του δικαίωμα” !! Με δύο λόγια ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ “hihave3197@protonmail.com” ;; ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ” !! – ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΩΤΗ – ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ !! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ !!

Αρχίζω με μία αναδρομή των δημοσιεύσεων για το βούλευμα ΜΗΔΕΝ του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, του εισηγητή Γιώργου Ακτύπη, της προέδρου Αικατερίνης Παπαβασιλείου και του μέλους Αλεξάνδρας Παπαπέτρου. 

Άξιοι !

Και Αρεοπαγίτες σύντομα !

Και ποιος ξέρει.

Και με μία υψηλή θέση αργότερα στο Δημόσιο.

ΕΔΩ αναδημοσιεύσω ολόκληρο το κείμενο της προσφυγής μου.

ΕΔΩ το live στο facebook με την αποδόμηση του βουλεύματος ΜΗΔΕΝ.

ΕΔΩ ο προάγγελος της αποδόμησης στο διαδίκτυο (nikosantoniadis.tv, makeleio.gr, facebook, Together Greece).

EΔΩ η προαναγγελία για το αίτημα που θα υποβάλω για την τηλεοπτική μετάδοση της δίκης.

-Αν το απορρίψουν, η απόρριψη αυτή θα συνιστά παραδοχή ότι είναι μία κοινή δίκη και όχι δημοσίου συμφέροντος και ενδιαφέροντος και τα όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο περί “εξαιρετικά επικίνδυνου” για τη δημόσια ασφάλεια και υγεία είναι εξαιρετικά φούμαρα.

-Αν το απορρίψουν, η απόρριψη αυτή θα συνιστά παραδοχή της απόλυτης γύμνιας του κατηγορητηρίου και του φόβου και την απόλυτης αδυναμίας της σημερινής “Δικαιοσύνης” να με αντιμετωπίσει ουσιαστικά.

-Αν το αποδεχθούν, η αποδοχή αυτή θα “διασπείρει” την ΑΛΗΘΕΙΑ και στο τελευταίο χωριό της πολύπαθης πατρίδας μας.

Μονά ζυγά δικά μου.

ΕΔΩ τα πρώτα φύλλα του βουλεύματος ΜΗΔΕΝ. Αρχίζουν τα αποκαλυπτήρια.

ΕΔΩ το πρώτο ΣΟΚ για τον σοβαρό νομικό κόσμο της χώρας και φυσικά για τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς πραγματικά με οδηγούν σε στημένη δίκη.

Τα “πασίδηλα γεγονότα” α, β, γ και δ…

Κάτι σαν το “η γη δεν είναι επίπεδη”…

ΕΔΩ απευθύνομαι στη σημερινή “Δικαιοσύνη”…

ΕΔΩ απευθύνομαι στους εφέτες του βουλεύματος ΜΗΔΕΝ και τους ρωτώ από ποιο από τα  “πασίδηλα γεγονότα” α, β, γ και δ, καταρρίπτεται το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ των λιστών του ΕΚΑΒ και του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ της μεταφοράς ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, από τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΣΘΕΝΟΥΣ από τα οποία αγνοήθηκαν από τα ΤΕΠ και μετά στα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ οι προηγούμενοι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ των ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ αυτών ασθενών !!

Για τις λίστες του ΕΚΑΒ για τις οποίες ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, αλλά οι τρεις εφέτες ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΑΥΤΗ !!

Και ΦΥΣΙΚΑ την καταπίνουν.

Γιατί αν δεν την κατάπιναν, έπρεπε να αναστείλουν τη σε βάρος μου ποινική διαδικασία κατά το άρθρο 59 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας !!

Έτσι δεν είναι, άξιοι εφέτες ;;

Οπότε ;;

Κιχ για τη δίωξη αυτή.

Την πήρε και αυτή η “μπάλα” των “πασίδηλων”…

Τις επόμενες ώρες θα τους απευθύνω και ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ !

Όπως π.χ., από ποιο από τα “πασίδηλα γεγονότα” αντικρούονται οι άλλες λίστες…

Αυτές των Υγειονομικών Περιφερειών με τους τρομακτικούς αριθμούς των εμβολιασμένων συνανθρώπων μας που νοσηλεύονται στις κλινικές και στις ΜΕΘ Covid-19, και αυτούς των θανάτων από κορωνοϊό εμβολιασμένων ανθρώπων.

Οι αριθμοί αυτοί δηλαδή οι οποίοι ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ότι η “ψευδής” είδηση περί “αναποτελεσματικών” εμβολίων είναι πέρα ως πέρα ΑΛΗΘΗΣ !!

Ξέρω.

Οι ΕΠΙΣΗΜΟΙ αυτοί αριθμοί, όπως και η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΥ ότι τα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά “όπως τα περιμέναμε”, όπως και η διαρκής μείωση του χρόνου “ανοσίας”, από 12 και 13 (Μαρία Θεοδωρίδου) σε 6 και μετά σε 3, όπως και τα στοιχεία της φρίκης που υπέβαλα στο συμβούλιο (να θυμηθούμε, έτσι για παράδειγμα, τον 43χρονο Θεόφιλο και την κόλαση που πέρασε μετά τον εμβολιασμό του με το Pfizer και την αντιμετώπιση που είχε από το νοσοκομείο Κορίνθου ή την τρομακτική περιγραφή της Μαρίας Ζαούτσου στο εμβολιαστικό κέντρο Βύρωνα και στο “Σωτηρία”;) καταρρίπτονται από το “πασίδηλο γεγονός” ότι ο ΕΜΑ έδωσε άδεια τον Νοέμβριο του 2020…

Έτσι, εφέτες ;;

Απορία έχω επίσης και θα ζητήσω να μου …λυθεί, και ποιο από τα τέσσερα “πασίδηλα γεγονότα” καταρρίπτει το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ της αδυναμίας των γιατρών να διακρίνουν σε μία απλή ακτινογραφία αν μία λοίμωξη είναι ιογενής ή μικροβιακή…

Στο πρωτόκολλο του θανάτου και την ακόμη τρομακτικότερη γύμνια του βουλεύματος ΜΗΔΕΝ αναφέρομαι σε επόμενη δημοσίευση.

Πρώτα το 191…:

ΕΔΩ ο Μεσαίωνας, η Ιερά Εξέταση και η πυρά του νέου 191 του Ποινικού Κώδικα…

-Και ΕΔΩ η ανατριχιαστική ΓΥΜΝΙΑ του βουλεύματος ΜΗΔΕΝ στα συντριπτικά στοιχεία για το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

 

Και τώρα συνεχίζουμε πλησιάζοντας στην κορύφωση του ΤΕΛΟΥΣ της σημερινής “Δικαιοσύνης”.

Δείτε εδώ:

 

Να αρχίσω από τα “πταίσματα”;

Εγώ δεν αμφισβητώ τον ψηφιακό δίσκο;

Σε ποιο χρόνο αναφέρονται οι εφέτες;

Στο χρόνο της σύλληψης.

Είναι λοιπόν απολύτως ψευδές ότι εγώ δεν αμφισβήτησα το περιεχόμενο του ψηφιακού δίσκου !

Ούτε τον αμφισβήτησα ούτε τον αποδέχθηκα !

Πού να ήξερα τι είχε μέσα το στικάκι που μου παραδόθηκε ;;

Την έλλειψη ΑΠΟΜΑΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ κατήγγειλα, και για το λόγο αυτό άλλωστε μετά τη σύντομη “απολογία” μου ΜΗΝΥΣΑ τον εισαγγελέα που διέταξε τη σύλληψή μου !

Γιατί εκτός του ότι ζήτησε την απολογία μου επί μίας τηλεοπτικής εκπομπής χωρίς την εκ των ουκ άνευ αναγκαία απομαγνητοφώνηση αυτής, διέταξε τη σύλληψή μου ενώ αυτή δεν είχε κανένα απολύτως νόημα, αφού αμέσως μόλις επιβεβαιωνόταν η δικηγορική ιδιότητά μου θα επέστρεφα στο σπίτι μου.

Σύλληψη για τη σύλληψη.

Και ελάτε να δείτε τώρα πώς είναι το ΤΕΛΟΣ της σημερινής “Δικαιοσύνης”.

“Δεν στερήθηκα κανένα υπερασπιστικό δικαίωμά μου” ούτε κατά τη σύλληψη ούτε και τώρα, αφού ο αποστολέας της ηλεκτρονικής διεύθυνσης αναφέρει ότι εγώ διέσπειρα ψευδείς ειδήσεις !!!

Καταλαβαίνετε για τι πάτο μιλάμε ;;;

Και προσέξτε τώρα !

Οι εφέτες προσδίδουν στο παρακρατικό email απόλυτη αξιοπιστία, τέτοια που δεν απαιτείται απομαγνητοφώνηση (αφού τα λέει ο “xihave3197@protonmail.com !!), αλλά ούτε λέξη δεν λένε για το γεγονός ότι ο Αντώνης Ελευθεριάνος με βάση το παρακρατικό αυτό email με κάλεσε να απολογηθώ και για ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ !!

Με βάση την παρακάτω “αναφορά” μου η οποία και αυτή “μνημονεύεται” στο email του xihave3197@protonmail.com, ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ EMAIL Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ !!

ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ !!

ΤΙ ΠΑΤΟΣ !!

Δυνάμει του οποίου όμως διέταξε προκαταρκτική ΚΑΙ για διέγερση σε ανυπακοή !!

 

Τι έγινε, εφέτες ;;

Το κατάπιαμε ΚΑΙ αυτό ;;;

Πού πήγε η διέγερση σε ανυπακοή ;;;

Εξαφανίστηκε ;;;

Μα ο xihave3197@protonmail.com σας το “μνημόνευσε” αυτό το απόσπασμα και ΥΠΕΔΕΙΞΕ στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ  Κ Α Ι  ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ !!

Επομένως ;;

Στη διασπορά αξιόπιστος, στη διέγερση αναξιόπιστος ;;;

Και εγώ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΜΑΙ χωρίς να χρειάζεται απομαγνητοφώνηση αφού ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ EMAIL ;;;

Αφού συμμετείχα, ε;

Επειδή συμμετείχα λοιπόν, και γιατί επίσης ΞΕΡΩ τι λέω, αποκαλύπτω, καταγγέλλω και ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ είκοσι μήνες τώρα, ΑΠΑΞ την 16η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ τα είπα στην εκπομπή, ώστε το ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ που ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΤΕ είναι μία ακόμα ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι το βούλευμα αυτό ήταν ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ !!

Άλλωστε, ολοφάνερα σας υπέδειξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τι να κάνετε !!

ΣΩΣΤΑ ;;;

Δεν βγήκε ο …γεωπόνος Γιάννης Οικονόμου και είπε τις μέρες εκείνες της σύλληψης, της δίωξης και της παραπομπής, εκεί που η “Δικαιοσύνη” ενήργησε με αστρονομικές ταχύτητες εφαρμόζοντας σε βάρος μου την μόλις και ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ τροποποιηθείσα διάταξη του 191 Π.Κ., ότι η “πράξη” μου είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ;;

Το “κατ’ εξακολούθηση” που πρώτος επινόησε ο Αντώνης Ελευθεριάνος, προσθέτοντας στην 16η Νοεμβρίου και την 15η, για να έρθει να το “τερματίσει” ο συνάδελφός του στην Λουκάρεως, ο Γιώργος Οικονόμου, προσθέτοντας και την …17η Νοεμβρίου, ΜΕΤΑ δηλαδή την εκπομπή και το παρακρατικό email του xixave3197@protonmail.com…

Αλλά πώς να το αγγίξετε και να το αλλάξετε το “κατ’ εξακολούθηση” ;;

Η εντολή ήταν “κατ’ εξακολούθηση”, είναι πιο “βαρύ”, ενώ για να ασχοληθείτε με το “κατ’ εξακολούθηση” έπρεπε να διατάξετε απομαγνητοφώνηση, έτσι δεν είναι;

Ώστε είπατε ΨΕΜΑΤΑ ότι εγώ δεν αμφισβητώ τίποτα !!

Έτσι δεν είναι ;;

Όπως αμφισβητώ την “ψευδή είδηση” ότι ο ιός ΔΗΘΕΝ “δεν σκοτώνει”, έτσι αφοριστικά και απόλυτα !!

Αλλά πού να το αγγίξετε και αυτό.

Ενώ διαβάσετε το πρώτο στοιχείο του πρωτοκόλλου του θανάτου που είναι η ΣΚΟΠΙΜΗ ΕΚΘΕΣΗ των ασθενών στον ιό που ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ, όπως σκότωνε και η γρίπη ασθενείς με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα αν τους εξέθετες σε αυτή.

Γιατί για να αγγίξετε και αυτό ξέρετε πολύ καλά τι έπρεπε να κάνετε, έτσι δεν είναι ;;

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ !!

Οπότε, τι;

Αντί απομαγνητοφώνησης ΨΕΜΑΤΑ !!!

Ότι εγώ δήθεν δεν αμφισβητώ τίποτα…

Καλά, εδώ γράφετε ότι εγώ “άλλωστε” εξακολουθώ να “υπερασπίζομαι την αλήθεια των αναφορών μου” λες και θα μπορούσα να προσφύγω στο συμβούλιο υποστηρίζοντας την …αναλήθεια των αναφορών μου!!

Όμως, υπερασπίστηκα την αλήθεια και της “αναφοράς” ότι ο ιός “δεν σκοτώνει” ;;

Αλήθεια ;;

Τι ντροπή…

Ξέρετε τι λέω;

Ότι όπως έγινε και με τις “εισηγήσεις”  των “ειδικών” προς την κυβέρνηση, όπου η κυβέρνηση υποδείκνυε στους “ειδικούς” τι θα “εισηγηθούν”, έτσι έγινε και εδώ.

Η “Δικαιοσύνη” υπέδειξε στο παρακράτος τι θα “καταγγείλει”.

Κοινός παρονομαστής ένας.

Η κυβέρνηση..

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

Scroll to top
x