ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ… ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ, ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΧΕ ΧΡΕΩΘΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΘΕΣΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ 19ης ΙΟΥΛΙΟΥ… ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ !! ΤΟ “ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ” ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !! ΑΒΜ ΑΑ21-964 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ !! Σας το έχω πει… Το 2022 θα τελειώσω ό,τι άρχισα το 2020 και το 2021…

Είναι το τελευταίο προπύργιο της εγκληματικής οργάνωσης. Τα κανάλια εγκατάλειψαν τη μάχη μετά τα απανωτά χτυπήματα, τα οποία βεβαίως υπέστησαν εξαιτίας αυτών ακριβώς των έμμισθων πρακτόρων που παρέσυραν στον όλεθρο εισαγγελείς και Μ.Μ.Ε.), και τρεις μέρες πριν τη δίκη δεν έχουν βγάλει κιχ.

Ώστε εκεί, μεταξύ τους. Και μεταξύ αυτών και κάτι γιατροί, οι οποίοι έχουν φτάσει σε τέτοιο έσχατο σημείο στην προσπάθειά του να βρουν σωσίβιο, που ανταλλάσσουν, επιστήμονες γιατροί τώρα, με τα πλήρη στοιχεία τους, σχολιάκια με χρήστες όπως …”Αρτεμις Ώρας”, “Ιωσηφίνα Βοναπάρτη”, “Raspoutin Smith”, “Markela Komninou” (που είναι άντρας πράκτορας βεβαίως), ο οποίος για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και για να συντηρήσει τις ελπίδες των υπολοίπων πρακτόρων και των γιατρών, και να δικαιολογήσει βεβαίως και την καλά αμειβόμενη εργολαβία, φαντασιώνεται …επίλεκτα στελέχη της ομάδας τους, τα οποία εκλήθησαν, λέει, σε κορυφαία ποινική υπόθεση (εννοείται ότι …δεν αποκαλύπτει τη φοβερή αυτή υπόθεση, αλλά προετοιμάζει τους αφελείς από κάτω με το …βαρύγδουπο “σοκ και δέος”, με κόκκινα χείλη δίπλα για να πείσει ότι είναι γυναίκα), όπου θα πάει λέει ο ..επίλεκτος να υποδείξει στους εισαγγελείς αυτά που αυτοί …δεν έχουν βρει για μένα γιατί αυτός, ο ανήκων στο …επίλεκτο σώμα των πρακτόρων, τα ξέρει καλύτερα. Γιατί τώρα εγώ, λέει, έχω καταφέρει να …θολώσω τα νερά.

Δηλαδή, οι εισαγγελείς είτε είναι άχρηστοι κατά τους πράκτορες, και δεν μπορούν να διακρίνουν πόσο μεγάλος απατεώνας είμαι, είτε (για να μην τους προσβάλει και εντελώς, αφού άλλωστε από την ομάδα αυτή έφυγε το email από τον αποστολέα “xihave3197@protonmail.com, αλλά και όλο το υλικό με το οποίο τροφοδοτούνται σταθερά Μ.Μ.Ε., εισαγγελίες και διώξεις από τον Σεπτέμβριο του 2021, οδηγώντας με την απέραντη ηλιθιότητά τους το σύστημα συνολικά σε συνεχές ομαδικό χαρακίρι), δεν είχε πάει μέχρι τώρα σε αυτούς ο σούπερ ντούπερ …επίλεκτος, ο οποίος ξέρει πολλά για μένα, αλλά και αυτός τόσους μήνες τα κρατούσε μυστικά…

Και από κάτω δώστου κανονικά τα likes και οι καρδούλες από τους …ίδιους και κάποιους γιατρούς ή τις συνήθεις υπόπτους, κάτι σούργελα που διψάνε για λίγη αναγνώριση μέσα στην αφόρητη ανυπαρξία τους, άντε και για καμία θεσούλα. Μία από αυτές έχει πιο πλούσιο βιογραφικό και από τον …Τσιόδρα και πιστεύει ότι με τις συνεχείς βρωμιές της για μένα θα της δώσουν σημασία και ίσως …μισή θεσούλα από αυτές που φαντασιώνεται στο κατεβατό του προφίλ της.

Στην ώρα τους έχουμε πει αυτές.

Όπως και κάτι γιατροί με πραγματικά στοιχεία οι οποίοι, το βλέπω, ότι έτοιμοι είναι…

Μάλιστα, κάποιοι γιατροί πήραν και θάρρος και άρχισαν να δημοσιεύουν προσκλήσεις να κάνουν μηνύσεις οι γιατροί γιατί τους προσβάλλω λέει που τους λέω δολοφόνους… Άργησαν λίγο βεβαίως, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Κοίτα να δεις δηλαδή που αυτοί οι απερίγραπτοι τύποι πάνε να πιάσουν ετεροχρονισμένα τον ταύρο…

Έχουν δε τόσο ξεφύγει, που άρχισαν να μιλάνε για μετονομασία της ομάδας των πρακτόρων, σε κάτι …”καθαροί”, απίστευτα πράγματα δηλαδή που παραπέμπουν στη ναζιστική Γερμανία.

Η στενή αυτή ομάδα των πρακτόρων λοιπόν κατά καιρούς πετάει και άλλα φούμαρα στους ακολούθους τους, τους οποίους αντιμετωπίζουν σαν χάπατα (κάποιοι βεβαίως τους δίνουν κανονικότατα αυτό το δικαίωμα), ένα δε από τα “χοντρά” ήταν βεβαίως ότι η μήνυση της 19ης Ιουλίου έχει μπει δήθεν στο αρχείο και εγώ το κρύβω αφού είμαι απατεώνας κ.λπ κ.λπ

Από σήμερα ετοιμαστείτε να αλλάξουν τροπάρι βεβαίως, κάτι θα βρουν, αλλά αφού βρίσκουν και κάνουν, τι να λέμε τώρα.

Η μεγάλη μήνυση λοιπόν είχε χρεωθεί σε εισαγγελέα, ο οποίος για κάποιο λόγο έφυγε από την υπόθεση.

Δυσκολίες…;;

Όλα θα τα μάθουμε.

Και έτσι, στις 8 Νοεμβρίου είχαμε τη Β΄ ανάθεση και η δικογραφία έλαβε τα στοιχεία ΑΒΜ (Αριθμός Βιβλίου Μηνύσεων) ΑΑ21-964.

8 Νοεμβρίου, επαναλαμβάνω.

Να θυμίσω τι έχει γίνει από τις 16 Νοεμβρίου και μετά;

Το αντίπαλο δέος στη μήνυση !

Η προσπάθεια να “ακυρωθεί” αυτή με διώξεις και καταδίκες !

Τη συνέχεια τη γνωρίζετε.

Και πού βρισκόμαστε σήμερα.

Και έχω πολλές ανακοινώσεις να κάνω τις επόμενες μέρες.

Ετοιμαστείτε.

Σας το έχω πει.

Το 2022 θα τελειώσω αυτό που άρχισα το 2020 και το 2021.

Ό,τι και να κάνουν…

Υ.Γ. Μην αρχίσετε να μου στέλνετε τις πανικόβλητες και ασυνάρτητες “απαντήσεις” του πράκτορα “Komninou” και των υπολοίπων.

Η αναφορά στην παρακρατική ομάδα αυτή έγινε για το λόγο και μόνο ότι τα ανόητα ψέματα προήλθαν από αυτή.

Τέλος.

Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ

H KATAΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ…

Scroll to top
x