ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΡΚΟΥΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΑΔΑ “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ” – ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ !! ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΘΕΙΤΕ ;; ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ !!

Δεν χρειάζεται να συμπληρώσω τίποτα. Παραθέτω την καταγγελία:

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΡΚΟΥΡΑΚΗ
Yahoo/Απεσταλμένα
Nikos Antoniadis <nikant2@yahoo.gr>
Προς:a_plevris@hotmail.com,thanosplevris@parliament.gr
Σάβ, 15 Ιαν στις 6:17 μ.μ.
Προς κ. Αθανάσιο Πλεύρη, Υπουργό Υγείας.
Κύριε Υπουργέ,
 
Στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης “facebook” δραστηριοποιείται η ομάδα “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ”, η οποία οργανώνεται και κατευθύνεται από συγκεκριμένα άτομα που κάνουν χρήση ψεύτικων στοιχείων ταυτότητας, και με την κάλυψη που τους παρέχει η ανωνυμία τους αυτή, πρωτίστως όμως η κάλυψη που τους παρέχει το ίδιο το μέσο,  προβαίνουν εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στη διάπραξη σωρείας βαρύτατων εγκληματικών πράξεων σε βάρος μου, δια των οποίων εκτός της διαρκούς ακραίας προσβολής της προσωπικότητάς μου έχουν ως συνέπεια την σοβαρή έκθεση της υγείας και της ζωής μου σε κίνδυνο.
 
Οι προσβολές που δέχομαι με συνεχείς καθημερινές δημοσιεύσεις τους και αμέτρητα σχόλια σε αυτές ξεπερνούν κάθε λογική και χυδαιότητα. Ο ξεκάθαρος δε συστηματικός χαρακτήρας της δράσης της εν λόγω  ομάδας παραπέμπει σαφώς σε συνθήκες εκτέλεσης εργολαβίας. Παρακολουθούν κάθε δραστηριότητά μου σε όλα τα μέσα στα οποία κάνω δημοσιεύσεις και καταγράφουν κυριολεκτικά τα πάντα. Ρόλο αρχηγού κατέχει ο χρήστης με τα στοιχεία “Δημήτρης Παπαντωνίου”, ο οποίος πλαισιώνεται κυρίως από δύο συγκεκριμένα άτομα που χρησιμοποιούν πολλαπλούς λογαριασμούς με ψεύτικα πάντα στοιχεία, όπως “Markela Komninou”, “Rasputin Smith”, “Jasmin Jes”, “Άρτεμις Ώρρας”, “Sofia Mavrou”, “Ιωσηφίνα Βοναπάρτη”, “Εγώ” κ.ά. Δημιουργούν προσωρινούς λογαριασμούς με χυδαία ονόματα χρήστη και σχολιάζουν κατά τη διάρκεια ζωντανών μεταδόσεών μου στο facebook, τα ίδια άτομα παράλληλα με τη δραστηριότητά τους στην εν λόγω ομάδα στο facebook παρακολουθούν σταθερά όλες τις δημοσιεύσεις που με αφορούν σε όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά sites και σχολιάζουν υβριστικά εναντίον μου στους λογαριασμούς των μέσων αυτών στο facebook, έχουν δημιουργήσει μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών διευθύνσεων στο ProtonMail, τις οποίες χρησιμοποιούν είτε για να κατακλύζουν την ηλεκτρονική διεύθυνση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με ψευδείς σε βάρος μου “καταγγελίες”, είτε για να σχολιάζουν πάλι με χυδαία usernames απευθείας στις ιστοσελίδες.
Η ομάδα αυτή δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα 3.500 μέλη παρά τη …διαφήμιση που της έχω κάνει δημοσιοποιώντας κατά διαστήματα τις αδιανόητες συκοφαντίες και τις χυδαίες αναρτήσεις της, οι αντιδράσεις στις οποίες κινούνται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Η βρώμα όμως και η δυσωδία από τη δράση της έχει εξαπλωθεί σε όλο το διαδίκτυο. 
 
Σε αυτή έχουν βρει στέγη και κάποια άτομα που κάνουν χρήση λογαριασμών στους οποίους έχουν καταχωρήσει τα πραγματικά στοιχεία της ταυτότητάς τους. Με διαφορετικά κίνητρα το κάθε ένα από αυτά αλλά με κοινό στόχο εμένα, συμμετέχουν στο καθημερινό όργιο χυδαιότητας σε βάρος μου, είτε επιβραβεύοντας τις δημοσιεύσεις του πυρήνα της ομάδας, είτε σχολιάζοντας σε αυτές, είτε κάνοντας δικές τους δημοσιεύσεις στο χρονολόγιο της σελίδας.
 
Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η συνταξιούχος δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη, Παναγιώτα Σπεντζάρη, και η πρώην αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου Θήβας, Αικατερίνη Λιακοπούλου.
 
Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν θα με έκανε ούτε θα μπορούσε να με κάνει να απευθυνθώ σε εσάς, αφού προφανώς δεν άπτονται του αντικειμένου του υπουργείου σας. Ούτε το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα διαπιστώσαμε ότι στην άθλια αυτή ομάδα έχουν παρεισφρήσει υγειονομικοί υπάλληλοι που εργάζονται σε δημόσια νοσοκομεία αναφοράς.
 
Ο λόγος που όχι απλά δικαιολογεί αλλά και επιβάλλει την αποστολή σε εσάς της καταγγελίας αυτής, είναι αυτός:
 

 
Πρόκειται για τον υγειονομικό υπάλληλο Παναγιώτη Μερκουράκη, ο οποίος προέβη στο ανατριχιαστικό σχόλιο που διαβάζετε. Αντικείμενο έχει τη θετική διάγνωσή μου στον SARS-CoV-2 μετά από μοριακό έλεγχο στο πιστοποιημένο διαγνωστικό ιατρείο “ΑΙΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ”.
Δεν γνωρίζω σε ποιο δημόσιο νοσοκομείο εργάζεται ούτε αν είναι ιατρός ή νοσηλευτής. Από την επισκόπηση των δημοσίων στοιχείων στο λογαριασμό του στο facebook, προκύπτει ότι συνδέεται με κάποιο τρόπο με το νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς” στην Αθήνα.
 
Αυτός είναι ο λογαριασμός του στο facebook:
 
Στον λογαριασμό του βρίσκουμε και την κάτωθι φωτογραφία που ανήρτησε σε αυτόν:
Μετά την προαναγγελία μου χθες σε δημοσίευσή μου στο site μου nikosantoniadis.tv των ενεργειών μου εναντίον του, ο Παναγιώτης Μερκουράκης αφαίρεσε όλες τις δημοσιεύσεις και τις φωτογραφίες του, είχα προλάβει όμως και κράτησα το αναγκαίο αρχείο.
Αυτός είναι:
Αντιλαμβάνεστε ότι το σχόλιό του παραπέμπει σε έναν  επικίνδυνο άνθρωπο και προφανώς ακατάλληλο για τη θέση στην οποία εργάζεται. Είναι αδιανόητο να γράφει ότι με περιμένει στο νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται για να με “προσέξει όπως πρέπει“. Το ότι σχεδόν εύχεται να χρειαστώ νοσηλεία είναι προφανώς το λιγότερο εδώ. Παραπέμπει δε το σχόλιό του σε στοιχεία προσωπικότητας ενός ανθρώπου που είναι ικανός να προκαλέσει κακό με την ιδιότητά του σε οποιονδήποτε άνθρωπο του είναι αντιπαθής. Σήμερα είμαι εγώ, αύριο θα είναι άλλος.
Είναι δε σαφές και το μήνυμα που στέλνει με το τρομακτικό σχόλιό του προς τους συναδέλφους του για το πώς θα πρέπει να με αντιμετωπίσουν αν χρειαστεί να νοηλευτώ.
Ακόμα και αν στην απολογία του ισχυριστεί ότι αστειευόταν, μπορεί να εμπιστευτεί πλέον το Εθνικό Σύστημα Υγείας έναν τέτοιο άνθρωπο;
Και δεν σταμάτησε εκεί.
Ευχαριστημένος φαίνεται από την αποδοχή που είχε το σχόλιό του, προχώρησε σε προσωπική δημοσίευση στη σελίδα της ομάδας:
Απίστευτα πράγματα! Εμπλέκεται ακόμα και σε δημοσίευση κατασκευασμένων στοιχείων του δικηγορικού γραφείου μου στη Σταμάτα (“Αντωνιάδης Νίκος” αντί Νίκος Ι. Αντωνιάδης”, ΜατρΟζου αντί ΜατρΩζου”, η φωτογραφία είναι άσχετη, το “οριστικά κλειστό” είναι γελοίο). 
 
Το θέμα είναι ότι ο υγειονομικός αυτός, η συμπεριφορά του οποίου αντανακλά στο ίδιο το ΕΣΥ και το υπουργείο Υγείας, τη χρησιμοποιεί αφενός για να με χλευάσειαφετέρου για να προκαλέσει βλάβη στην επαγγελματική δραστηριότητά μου, καθώς είναι βέβαιον ότι πολύς κόσμος που θα τη διαβάσει θα πιστέψει ότι εγώ πράγματι έκλεισα το γραφείο μου ή μου το έκλεισαν (“πάει το μαγαζί”)!
 
Και μάλιστα δεν αρκέστηκε στη δημοσίευση αλλά συμμετείχε στο διάλογο που ακολούθησε και στον οποίο πρωτοστάτησε αναμένοντας με πολύ χαχανητό να φτάσουν οι αντιδράσεις γέλιου στο κατόρθωμά του, τις 100…
 

Το ότι αποκαλεί ένα δικηγορικό γραφείο 28 ετών “μαγαζί” είναι και εδώ το λιγότερο, όπως προηγουμένως ήταν το λιγότερο η ευχή του να χρειαστώ νοσηλεία.
 
Δια της παρούσης σας καλώ να διατάξετε έρευνα για τον ανωτέρω υγειονομικό και να με ενημερώσετε σχετικώς, καθώς και να μου γνωστοποιήσετε τα αναγκαία στοιχεία της ταυτότητάς του προκειμένου να ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου εναντίον του στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια. Για την κατασκευασμένη δημοσίευση για το δικηγορικό γραφείο μου θα προβώ στις αναγκαίες ενέργειες στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ώστε από τη σχετική έρευνα θα προκύψει αν ο ρόλος του Παναγιώτη Μερκουράκη περιορίζεται στην ανωτέρω ανάρτησή του ή αν εμπλέκεται και στην κατασκευή των στοιχείων.
 
Τέλος, εις ό,τι αφορά στον χρήστη του ψεύτικου λογαριασμού “Οκακός Σκώληξ”, ο οποίος από το περιεχόμενο του σχολίου του προκύπτει ότι είναι συνάδελφος του Παναγιώτη Μερκουράκη, με τον οποίο φαίνεται επίσης ότι υπάρχει πραγματική γνωριμία και επικοινωνία, επειδή το πλέον βέβαιον είναι ότι θα αρνηθεί στην έρευνα που θα διενεργηθεί ότι τον γνωρίζει, θα τον συμπεριλάβω στην καταγγελία μου στη Δ.Η.Ε. ώστε να αναζητηθούν τα πραγματικά στοιχεία του. Θα σας ενημερώσω σχετικώς.
 
Αθήνα, 15 Ιανουαρίου 2022
Ο Καταγγέλλων Δικηγόρος
 
Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών
 

Τελευταίες Ειδήσεις

32…

Οδηγός ο Αρχαίοι Έλληνες…

Περί βόθρων…

Με τη βοήθεια της Παναγίας…

Scroll to top
x