ΒΟΜΒΑ !!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΛΙΩΤΑ !!! “Δια της παρούσης σας καλώ όπως ΕΓΓΡΑΦΩΣ και ΑΜΕΣΑ μου απαντήσετε ΠΟΙΟ ΑΚΙΡΒΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΠΟΙΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ” !! ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ !! ΕΛΑ να ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ με τη σημερινή “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” της Μάνδρου… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ !!

Εκτός των άλλων, επίσης μείζονος σημασίας ερωτημάτων που τίθενται από την «πρωτοβουλία» σας αυτή επί εκκρεμούς ποινικής διαδικασίας, σας θυμίζω ότι έχετε μηνυθεί από εμένα με την επίσης γνωστή στο πανελλήνιο μήνυσή μου της 19ης Ιουλίου στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση“.

Έλα να τελειώνουμε και με τη σημερινή “Δικαιοσύνη” της Μάνδρου !

ΟΛΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ

*Στο τέλος παρατίθεται το link του επίμαχου αποσπάσματος.

 

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ   ΓΡΑΦΕΙΟ   ΝΙΚΟΥ  Ι.  ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ  &  ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ     

Πιπεροπούλου & Ματρώζου 2 – 14575 Σταμάτα Δήμου Διονύσου

Τηλ.Fax: 210 6210248 Κιν.: 6971540626 – E-mail: nikant2@yahoo.gr

 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με επιφύλαξη δικαιωμάτων

Νικολάου Αντωνιάδη, δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ.  Δ.Σ.Α.  17494, κατοίκου Σταμάτας Δήμου Διονύσου Αττικής, οδός Πιπεροπούλου & Ματρώζου αρ. 2.

ΠΡΟΣ

Βασίλειο Πλιώτα, Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κάτοικο Αθηνών, Λεωφόρος Αλεξάνδρας αρ. 121.

*************************

Κύριε Πλιώτα,

Στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της 14.1.2022 του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου, πολύ γνωστή για τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχει με το δικαστικό σύστημα, η ίδια άλλωστε έχει πολλές φορές επικαλεστεί ανώτερους και ανώτατους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς ως «πηγές» των ρεπορτάζ της, αναφερόμενη στην αναβολή της εκδίκασης της σε βάρος μου γνωστής στο πανελλήνιο ποινικής υπόθεσης για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων στο Β΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών την 14η Ιανουαρίου 2022, και απαντώντας σε σχετική ερώτηση της παρουσιάστριας του δελτίου Αναστασίας (Σίας) Κοσιώνη, η οποία εξέφρασε την «απορία» της για την αναβολή της εν λόγω δίκης, ισχυρίστηκε ότι στις «προσπάθειες των εισαγγελικών αρχών» κατά πρώτον να γίνει η εναντίον μου δίκη, δηλαδή να συλληφθώ, να διωχθώ, να παραπεμφθώ και να απορριφθεί και η σχετική προσφυγή μου, και κατά δεύτερον να γίνουν όλα αυτά με διαδικασίες εξπρές, εντελώς ασυνήθιστες για την Ελληνική Δικαιοσύνη, υπήρξε ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.

     Δια της παρούσης σας καλώ όπως ΕΓΓΡΑΦΩΣ και ΑΜΕΣΑ μου απαντήσετε ΠΟΙΟ ΑΚΙΡΒΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΠΟΙΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

     Εκτός των άλλων, επίσης μείζονος σημασίας ερωτημάτων που τίθενται από την «πρωτοβουλία» σας αυτή επί εκκρεμούς ποινικής διαδικασίας, σας θυμίζω ότι έχετε μηνυθεί από εμένα με την επίσης γνωστή στο πανελλήνιο μήνυσή μου της 19ης Ιουλίου στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Παραθέτω το link με το επίμαχο απόσπασμα στο Youtube, καθώς από την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ έχει αφαιρεθεί.

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα στον Βασίλειο Πλιώτα, Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κάτοικο Αθηνών, Λεωφόρος Αλεξάνδρας αρ. 121, και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής της.

 

Αθήνα, 19 Ιανουαρίου 2022

Ο Προσκαλών Δικηγόρος

 

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

 

 

 

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

32…

Οδηγός ο Αρχαίοι Έλληνες…

Περί βόθρων…

Με τη βοήθεια της Παναγίας…

Scroll to top
x
Hide picture