“Από την πολλή Coka που έχεις ρουφήξει έχεις κάψει τα εγκεφαλικά σου κύτταρα”… ΑΡΧΙΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ” ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΑΣΙΑΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ 5ης ΥΠΕ ;; ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ !! ΕΛΑ ΝΤΕ !! ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ !! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΤΑΚΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ !!

Ε; Τι λες αρχιπράκτορα;

Και μόλις αρχίσαμε. Μέχρι την κατάθεση της αγωγής θα δει όλη η Ελλάδα το ασύλληπτο υβρεολόγιο και τη λάσπη της διοικητικής υπαλλήλου του ΤΟΜΥ Λάρισας της 5ης ΥΠΕ, Κατερίνας Λιακοπούλου, στο πρόσωπό μου. Μήνες τώρα υποθάλπεις αυτή την απίστευτη υβρίστρια και συκοφάντρια στην εγκληματική παρακρατική ομάδα σου.

Κάνε ένα κάλεσμα και για αυτή. Καθώς βλέπεις αυτή μπορεί επί μήνες να δημοσιεύει όλες αυτές τις γνωστές σε εσάς χυδαιότητες για μένα, αλλά όταν εγώ αποφάσισα να αντιδράσω (κάτι για το οποίο με προκαλούσε άλλωστε), άρχισε τα κλαψουρίσματα. Ότι τη βρίζω, άρχισε να δημοσιεύει ηλίθια ερωτήματα “πόση αποζημίωση να μου ζητήσει” (αυτή από εμένα !), ότι τη στοχοποιώ, όταν μήνες τώρα έχει πάρεργο τη δική μου συνεχή στοχοποίηση με απίστευτα χυδαίο λεξιλόγιο και ισχυρισμούς έως ακόμα και για χρήση κοκαΐνης !!!

Το αν αυτή η συμπεριφορά συνάδει με την ιδιότητα της δημοσίας λειτουργού στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια, αυτό είναι κάτι που θα το κρίνει ο Θάνος Πλεύρης.

Τις ασύλληπτου μεγέθους ύβρεις και συκοφαντίες της σε βάρος μου, θα τις κρίνουν τα πολιτικά δικαστήρια.

Αν και δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα αρχίσω και με μία μήνυση για τον ισχυρισμό της ότι το τεστ ήταν “μούφα”. Να φέρει αυτές τις αποδείξεις που λέει στον εισαγγελέα να δούμε αν θα τον πείσει…

 

 

Απολαύστε την …στοχοποιημένη…

Λεξιλόγιο, ε;

Κρατικής λειτουργού…

Πάμε και γι άλλα…;

 

Η γυναίκα ούτε με έχει αναφέρει ποτέ, χίλια δίκια έχει να διαμαρτύρεται που εγώ τη …στοχοποίησα και την …υβρίζω, λέει…

 

Προς Θεού, η Λιακοπούλου;

Νερό πίνει στο όνομά μου…

 

Έτσι, εγώ απλά μία μέρα σκέφτηκα, δεν στοχοποιώ την Κατερίνα Λιακοπούλου που δεν μου έχει κάνει τίποτα;

 

Ούτε που ασχολείται μαζί μου…

 

Τίποτα σας λέω…

 

 

Ούτε που ασχολείται σας λέω, μην επιμένετε…

 

 

 

Γενικά έχει να δώσει πολλές εξηγήσεις και αποδείξεις.

Όπως για την coκa που έχω ρουφήξει και έχω κάψει τα εγκεφαλικά μου κύτταρα !!!

Από τις ΑΙΣΧΡΟΤΕΡΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ που έχει εκτοξεύσει εναντίον μου !!!

Η …στοχοποιημένη από μένα Λιακοπούλου.

 

Και δεν ήταν η πρώτη φορά…

Έχει πολύ θράσος;

Όχι.

Είναι η αλαζονία.

Και η αίσθηση της ατιμωρησίας επειδή η εγκληματική σε βάρος μου δράση της έχει την εντύπωση ότι καλύπτεται από το πέπλο προστασίας που απολαμβάνει ο πυρήνας των παρακρατικών σκουπιδιών της εγκληματικής οργάνωσης “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ”.

Όταν θα έρθει η ώρα όμως να δώσει λόγο στη Δικαιοσύνη, δεν θα τη σώσουν ούτε οι παρακρατικοί, οι οποίοι ήδη τρέχουν να σώσουν το δικό τους τομάρι απευθύνοντας “καλέσματα” στους εργοδότες τους να μην τους εγκαταλείψουν, ούτε τα σχολιάκια και τα ελάχιστα likes μέσα στην ομάδα αυτή από τους ίδιους και τους ίδιους.

Το θέμα είναι αν ο Θάνος Πλεύρης είναι ευχαριστημένος να έχει σε θέση ευθύνης στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια μία κλακαδόρο του Γιωργάκη Παπανδρέου στις τελευταίες εκλογές του ΚΙΝΑΛ με αυτή την χυδαία δημόσια συμπεριφορά στο facebook.

Α, ναι.

Μήπως χρησιμοποιώ χωρίς δικαίωμα τις φωτογραφίες της από το facebook;

Ναι μωρέ. Ακριβώς αυτό κάνω. Καθώς αυτή δεν κάνει τίποτα. Μόνο μονταρισμένες φωτογραφίες από …τοπία ανεβάζει…

Έτσι…;

Ο κ. Πλεύρης, λοιπόν.

Εκτός και αν επειδή η συμπεριφορά αυτή στρέφεται εναντίον του Νίκου Αντωνιάδη, είναι όλα εντάξει, νόμιμα και ηθικά.

Δεν το νομίζω όμως.

Μένει να φανεί…

Υ.Γ. Τα screenshots που δημοσιεύσω είναι ένα ελάχιστο μέρος του όγκου των στοιχείων για τη χυδαία σε βάρος μου συμπεριφορά της Κατερίνας Λιακοπούλου και την ασύλληπτου μεγέθους συνεχή στοχοποίησή μου από το πρόσωπο αυτό.

Τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη.

Τελευταίες Ειδήσεις

32…

Οδηγός ο Αρχαίοι Έλληνες…

Περί βόθρων…

Με τη βοήθεια της Παναγίας…

Scroll to top
x