ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ “ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ”; ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΤΑΣ ΤΗΝ “ΞΕΧΑΣΕ”… ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΔΙΩΞΕΩΝ, ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΓΩΣΕ… ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΝΟΥΛΗ, ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΙΚΟΥ, ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΜΑΪΟ… ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ… ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ…

Θυμίζω το ιστορικό:

ΠΡΩΤΗ δημοσίευση.

ΔΕΥΤΕΡΗ  δημοσίευση.

ΤΡΙΤΗ δημοσίευση.

Kαι πάμε και στη σημερινή…

Kαθώς ρωτάει και το παρακράτος στην ομάδα του αρχιπράκτορα που έχει το θράσος να απευθύνεται δημόσια και στον υπουργό Υγείας της Ελλάδας με φάτσα Ασιάτη ηθοποιού. Ο γελοίος. Περιστοιχισμένος από τον πυρήνα των συναδέλφων του παρακρατικών, δύο-τρεις άντρες δηλαδή με γυναικεία …ταυτοποιημένα από την Facebook  και την Teleperfomance προφίλ, “Ιωσηφίνα Βοναπάρτη”, “Markela Komninou”, “Sofia Mavrou” (που είναι το ίδιο άπλυτο ανθρωποειδές), “Rasputin Smith”, “Εγώ” & ΣΙΑ. Και γύρω από αυτούς κάτι τύποι και τύπισσες με πραγματικά στοιχεία, τύπου ματάκια Μαρασλή, τύπου βρωμόστομης Λιακοπούλου, τύπου συνταξιούχου δικηγόρου που έχει να πιάσει κώδικα από ην Επανάσταση και παριστάνει και τη νομικό αλλά δεν ξέρει την τύφλα της, και κάτι υγειονομικοί βοηθοί θαλάμων που έχουν το θράσος να με πιάσουν στο στόμα τους, να κάνουν …προσκλητήρια για αγωγές γιατί θυμήθηκε ότι προσβάλλω τους …συναδέλφους τους με τις πάπιες με …είκοσι μήνες καθυστέρηση, διαδίδει ότι το γραφείο μου είναι κλειστό και ανακοινώνει ότι με περιμένει στο νοσοκομείο του να με προσέχει όπως πρέπει.

Α, είναι και ένας Κουρεμπής με τα γνωστά μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη, ο οποίος ακόμα περιμένει να ανταποκριθούν οι …πράκτορες στην πρότασή του να …πετάξουν τα ψεύτικα στοιχεία τους και να ζητήσουν βοήθεια από το …νόμο.

Είναι τα πρακτοράκια που ήταν τα μόνα που προσπάθησαν να σώσουν τον Alpha και το Αττικόν για το στημένο ρεπορτάζ με την εφημερία του νοσοκομείου. Ο πράκτορας “Sofia Mavrou” με τον Ασιάτη, έκαναν και πνεύμα. Δεν ξέρουμε, “ρωτάνε”, τι είναι τα πλάνα αρχείου;

Πόσο γελοίοι…

Ξέρουμε, πράκτορες. Ξέρουμε. Εσείς μπερδεύετε σκόπιμα τα πράγματα.

Όταν κάνεις ρεπορτάζ για τη ΣΗΜΕΡΙΝΗ εφημερία ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΛΑΝΑ ΑΡΧΕΙΟΥ !! Το οποίο άλλωστε ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ !! Δεν θα είχε και νόημα άλλωστε. Το κοινό το ενδιέφερε να δει τα σημερινά πλάνα, όχι τι γινόταν τον …Μάιο του 2021 στο Αττικόν !!

Και είναι και χυδαίοι. Έπιασαν για πολλοστή φορά στο στόμα τους τον Μιχάλη Βραχάλη. Γράφοντας του κόσμου τις βλακείες μαζί τις αλητείες. Άλλο είναι το θέμα μας εδώ, αλλού το πάει ο …Ασιάτης. Ό,τι να ‘ναι. Υποταγή στα Μ.Μ.Ε., να τα καλοπιάσει και λίγο μετά τα συνεχή στραπάτσα που έχουν φάει από τις σαχλαμάρες που τους στέλνουν από τον Σεπτέμβριο.

Λίγη υπομονή, πράκτορες. Και θα δείτε ποιο είναι το πραγματικό λαβράκι που πιάσαμε με το “ρεπορτάζ”…

Αλλά μυαλό δεν βάζουν. Έχουν εκεί άλλο ένα …επίλεκτο μέλος, τον πράκτορα “Katerina Trier”, που έχει βαλθεί να παρασύρει ξανά Μ.Μ.Ε. και εισαγγελείς στον όλεθρο!Είναι ο ίδιος πράκτορας που τους έριξε στα βράχια με την Πασχαλίνα Γαζή και τώρα προσπαθεί …απεγνωσμένα να κάνει το ίδιο με τον Νίκο Σταύρου. Καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες, είναι η αλήθεια. Παρέσυραν και τον Άρη Δημοκίδη στη Lifo, ο οποίος μου έστειλε email να μάθει τι έχει γίνει. Έμαθε για τον ταύρο και δεν ήθελε να πάθει τα ίδια.

Τον Νίκο Σταύρου που πέθανε …ένα μήνα μετά τη διασωλήνωση και που Ιπποκράτειο και Εισαγγελία δεν ήθελαν με τίποτα να γίνει ούτε αυτή η νεκροτομή. Γιατί ήξεραν. Ότι κάτι θα βρίσκαμε και σε αυτή. Και βρήκαμε. Υγρό στον πνεύμονα. Τη λίμνη του Μαραθώνα, όπως είχα γράψει τότε. Αλλά ο πράκτορας σταματάει στη διασωλήνωση. Μετά …δεν ξέρει τι έγινε. Πως θα δείξει ότι κάτι κάνει και αυτός; Με την αλήθεια; Πώς θα εισπράξει κανα like και καμια καρδούλα από το απελπιστικά μικρό κοινό της εγκληματικής ομάδας του; Και να τα “μπράβο”, και να τα “φοβερή δουλειά” Κaterina. Τα ίδια που διάβαζαν και τις άλλες φορές.

Όπως με την Αντιγόνη Πανταζή. Θυμάστε τι έλεγαν; Καθυστέρησε να διασωληνωθεί και πέθανε. Την …επόμενη μέρα.. Και όχι δέκα μέρες μετά. Με τη δικογραφία να την έχω φέρει τούμπα πια και να έχει παγώσει στην αποχή Νούλη. Όπως έκανα και με την Πασχαλίνα Γαζή με τη μήνυσή μου κατά του Νίκου Καπραβέλου.

Και τώρα θέλουν κι άλλα χαστούκια. Με τον Νίκο Σταύρου.

Σας έχουν πάρει χαμπάρι, πράκτορες. Μόνοι σας έχετε μείνει. Έτοιμοι να σας σουτάρουν είναι οι εργοδότες σας. Σας έχουν σιχαθεί. Είστε επικίνδυνοι γι αυτούς. Τα Μ.Μ.Ε. σας έχουν για τα σκουπίδια. Οι εισαγγελείς ούτε να σας ακούν. Βλέπουν ProtonMail και τους πιάνει ταραχή. Και πολλά νεύρα.

Και άρχισαν να ρωτάνε καιρό τώρα. Τι γίνεται η δικογραφία του …ψευτογιατρού, ότι …οφείλω να ενημερώσω τον κόσμο γιατί είναι “δημοσίου ενδιαφέροντος” η υπόθεση, και τέτοια.

Τίποτα δεν έχουν μάθει ακόμα; Τόσες σφαλιάρες έχουν φάει και ακόμα μυαλό δεν έχουν βάλει;

Ελάτε, λοιπόν Εισπράξτε άλλη μία.

Τον Νοέμβριο, τότε που η ομάδα των επίορκων έπεσε πάνω μου να με φάει, αλλά αποδείχθηκα …δηλητηριώδες μανιτάρι, έκαναν και την προσπάθειά τους με τον Δημήτρη Ποντίκα. Με βίντεο από το facebook, ακόμα και μαζί μου, έστησαν “διέγερση σε ανυπακοή”. Μία ακόμη “κατηγορία” στον αέρα.

Και δείτε τώρα πώς βρεθήκαμε και πάλι στα γνωστά “μονά ζυγά δικά μας”.

Γιατί η Εισαγγελία Άρτας έχει δύο επιλογές.

1.Να διατάξει απομαγνητοφώνηση των βίντεο και να ζητήσει από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τα στοιχεία της ταυτότητας του “καταγγέλλοντα”, οπότε η αρχειοθέτηση θα έρθει μετά την απομαγνητοφώνηση και τα στοιχεία του πράκτορα, με την Εισαγγελία Άρτας να έχει βάλει άλλη μία ταφόπλακα πάνω στη …δική μου δίκη με την εκπομπή του Στέφανου Χίου που και αυτή περιμένει την απομαγνητοφώνησή της.

2.Να τη βάλει στο αρχείο από τώρα, γιατί “διέγερση σε ανυπακοή” υπάρχει μόνο στο διεστραμμένο μυαλό του “καταγγέλλοντα” πράκτορα.

Οπότε, τι έγινε;

Ξαφνικά η Εισαγγελία Άρτας …ξέμεινε από εισαγγελείς, λέει, τον Νοέμβριο και περιμένουμε τώρα, λέει, να χρεωθεί σε εισαγγελέα.

Και όταν λέμε “τώρα”, εννοούμε σε δύο εβδομάδες.

Να ρωτήσουμε ξανά.

Με δύο λόγια πάγωσε όπως η δικογραφία του Ευαγγελισμού. Όπως πάγωσε η δικογραφία Χρυσικού με την άλλη…διασπορά.

Όπως η δίκη μου πήγε τον Μάιο αντί να διακοπεί για πέντε-δέκα μέρες ή να πάει έστω τον Φεβρουάριο, έστω τον Μάρτιο, άντε αρχές Απριλίου.

Αλλά όχι, να μην κάνουμε Ανάσταση πρώτα…;

Και έτσι έμεινε ο ΣΚΑΪ με τις μοιρολογίστρες Κοσιώνη και Μάνδρου να κλαίνε τη μαύρη μοίρα τους και την “έγκριτη” δικαστική ρεπόρτερ με τις διασυνδέσεις στο δικαστικό σύστημα να “δίνει” κανονικά τον Πλιώτα που πήγε …χαμένη η “πρωτοβουλία” του στις ¨προσπάθειες” των έντιμων εισαγγελέων της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, η οποία είχε άλλωστε πάρει και τη καθοδήγησή της από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, με τις γνωστές υποδείξεις του για τον “ορισμό της διασποράς ψευδών ειδήσεων” και τον “τσαρλατάνο” δικηγόρο που “εξαιτίας του έχουν πεθάνει άνθρωποι”.

Να χαρώ εγώ ανεξαρτησία…

Αυτά λοιπόν.

Βουλώστε το τώρα.

Ξανά.

Πιάστε τον Σταύρου πάλι να σας στείλουν οι δικοί σας μία ώρα νωρίτερα από εκεί που ήρθατε.

Στα σκατά.

Υ.Γ. Α, και πού είστε; Επειδή σας έχουμε μάθει πια και θα αρχίσετε να “ρωτάτε” για τα στοιχεία της δικογραφίας, και ας έχω δημοσιεύσει τις έγγραφες εξηγήσεις με τα στοιχεία της, πάρτε τα ξανά να μη γράφετε τζάμπα:

ΑΒΜ (Εισαγγελίας Άρτας) Α2021/879.

Εντάξει, παλληκάρια;

Πίσω στα υπόγειά σας πάλι.

 

Τελευταίες Ειδήσεις

32…

Οδηγός ο Αρχαίοι Έλληνες…

Περί βόθρων…

Με τη βοήθεια της Παναγίας…

Scroll to top
x