…ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΠΑΛΙ, …ΘΕΪΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ …ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΤΕΙΑ, ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΟ MEGA ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ !! ΠΡΩΤΑ ΦΕΥΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΧΟΥΙ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα αυτά, στο δελτίο του Νίκου Ευαγγελάτου.

https://nikosantoniadis.tv/2022/01/21/%ce%b8%cf%85%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b5%ce%be%ce%b5%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1/

Και ενώ το βίντεο είναι για τα μέτρα της λάσπης που έχω δεχθεί σχεδόν …άψογο…

 

…η αλητεία είναι στο κείμενο μέσα στο site του MEGA. Στο βίντεο, μετά τα δικά μου έδειξαν δύο-τρεις περιπτώσεις, ακραίες, οι οποίες βεβαίως δεν έχουν καμία σχέση μαζί μου, πλην όμως οι εικόνες που ακολουθούν, αν και συνεχίζουν σαν φυσική συνέχεια του ρεπορτάζ για μένα και αρχικά ο τηλεθεατής σχηματίζει την εντύπωση ότι πάλι για μένα μιλάνε, είναι φανερό ότι δεν με αφορούν.

Αυτό όμως δεν συμβαίνει στο κείμενο:

Όπως βλέπετε, τα περί “πυρετού” που φταίει το “γάλα και το γιαούρτι” και αυτά που ακολουθούν “θα τους τελειώσουμε, θα τους λιώσουμε, θα τους γονατίσουμε” και όλες αυτές οι μπούρδες που διαβάζει ο αναγνώστης πλέον που δεν έχει δει το βίντεο αλλά “ενημερώνεται” κατευθείαν από το γραπτό κείμενο, καταλαβαίνει ότι ΚΑΙ αυτά τα έχω πει εγώ !!

Η απίστευτη ΑΛΗΤΕΙΑ !!

Πουθενά δεν γίνεται η αναγκαία διευκρίνιση ότι αυτά τα λέει άλλος, η οποία διευκρίνιση το πρώτον υπάρχει στις επόμενες περιπτώσεις, με τον “άλλο χρήστη” και τον “ιερέα”.

Και το είχες σταματήσει, Ευαγγελάτε. Πετάξατε και εσείς βεβαίως, ζηλεύοντας τον ΣΚΑΪ, τα περί “ελέγχου μου για θανάτους ασθενών”, ενώ ξέρετε ότι ΜΙΑ ΜΟΝΟ περίπτωση “ελέγχου” υπήρξε, είναι αυτή του Ευαγγελισμού και του Νούλη, και ξέρευε πολύ καλά τι έχει γίνει με αυτή, εκεί εσείς, την καραμέλα. Αλλά άντε να το φάμε και αυτό, όπως την άλλη καραμέλα με τον “αρνητή” γενικώς, αφοριστικώς και αορίστως. Αλλά την αλητεία με το άθλιο κείμενό σας, όχι. Αυτό δεν θα το καταπιώ.

Γιατί το ξέρετε. Ότι από την άλλη εβδομάδα ετοιμάζομαι για την τελική αντεπίθεσή μου. Και σε αυτή, εκτός του βασικού στόχου μου, πρωτόκολλα απάτης, θανάτου και μαζικού εμβολιασμού, εκτός του τελικού “χτυπήματος” στην ομάδα των επίορκων, εκτός από την αγωγή στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, εκτός από την τελική επίθεση στο παρακράτος, γύρω γύρω από τον πυρήνα και στο τέλος τον πυρήνα τον ίδιο, εκτός από Hoaxes και Facebook, είναι και η δική σας ώρα. Η ώρα της λίστας Πέτσα. Είναι η ώρα που θα βάλετε όλοι μαζί το χέρι βαθιά στην τσέπη για να με αποζημιώσετε για όλη την απίστευτη λάσπη που έχετε ρίξει πάνω μου από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα.

Στα δικαστήρια θέλω να σας δω. Εκεί θέλω να δω πόσο μάγκες είστε. Γιατί εκεί δεν θα απευθύνεστε σε λοβοτομημένο τηλεοπτικό κοινό.

Εκεί θα απευθύνεστε σε δικαστές στους οποίους θα πρέπει να αποδείξετε αυτά που λέτε τόσο καιρό για μένα.

Και εκεί θα έχετε πολλές δυσκολίες.

Πάρα πολλές δυσκολίες.

Ακόμη περισσότερες θα έχει το κανάλι του Φαλήρου.

Γιατί αυτούς θα τους πάω και ποινικά. Με το άρθρο 187.

Εγκληματική οργάνωση.

Ίδια κατηγορία με αυτή στην ενιαία πλέον δικογραφία που εκκρεμεί στη ΓΑΔΑ για την παρέα του Δημήτρη Αλικάκου. Με τον οποίο θα συναντηθούμε και …κατ’ ιδίαν στα δικαστήρια. Για εκείνη την προσωπική του ανάρτηση.

Για την Αντιγόνη Πανταζή.

Με τα ψέματα που έγραψε.

Και που η ΕΕΤΤ κάνει το κορόιδο.

Όχι όμως για πολύ ακόμα.

Ούτε αυτή θα μείνει εκτός…

Τελευταίες Ειδήσεις

32…

Οδηγός ο Αρχαίοι Έλληνες…

Περί βόθρων…

Με τη βοήθεια της Παναγίας…

Scroll to top
x