ΣΕ ΒΛΕΠΩ… ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΙΛΙΑ ΣΟΥ… ΕΚΑΨΕΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” ΤΟΥ ΣΤΙΣ “ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ” ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ… ΤΟΝ “ΕΔΩΣΕΣ” ΣΤΕΓΝΑ ΓΙΑ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ” ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΕ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ” ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ !! ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ” ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΔΙΝΕΙΣ… ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ “ΕΓΚΡΙΤΗ”… ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗΡΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΜΟΥ !! ΓΙΑ ΑΡΧΗ… ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΕΣ, ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ…

Η Ιωάννα Μάνδρου κρύβεται. Και μαζί με αυτή όλος ο ΣΚΑΪ. Ο Γιάννης Αλαφούζος και η Σία Κοσιώνη δεν είχαν  τίποτα να απαντήσουν στην εξώδικη καταγγελία μου. Τους προκάλεσα να βγάλουν στο κεντρικό δελτίο του υπονόμου τους τη μία και μοναδική φορά που εγώ ισχυρίστηκα ότι “δεν υπάρχει κορωνοϊός”. Μία. Δεν ζήτησα πολλές. Δεν θα δυσκολεύονταν να τη βρουν αυτή τη μία φορά, αφού όπως το παρουσιάζουν στα δυστυχή θύματα της άθλιας προπαγάνδας τους και της συστηματικής λάσπης που μου εκτοξεύουν από τις αρχές Σεπτεμβρίου, τον “ισχυρισμό” αυτό τον έχω περίπου σαν κεντρικό σύνθημα.

Την προκάλεσα να εξηγήσει στον κόσμο πόθεν η “αμφιβολία” της ότι το μοριακό αποτέλεσμα είναι γνήσιο και όχι …πλαστό, όπως είπε.

Επίσης ο κόσμος που την παρακολουθεί περιμένει ακόμα να μας πει ποια ακριβώς ήταν αυτή η “πρωτοβουλία” που ανέλαβε εναντίον μου ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας. Ούτε αυτός απάντησε. Κρύβονται και οι δύο.

Οι προθεσμίες πέρασαν.

Είναι ώρα για νομικές ενέργειες.

Τελευταίες Ειδήσεις

32…

Οδηγός ο Αρχαίοι Έλληνες…

Περί βόθρων…

Με τη βοήθεια της Παναγίας…

Scroll to top
x