Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ “ΡΟΔΙΑΚΗΣ” ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ – ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΥΡΙΕΣ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑ – ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !! ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ !! ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ…

ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ
Yahoo/Απεσταλμένα
Nikos Antoniadis <nikant2@yahoo.gr>
Προς:***@yahoo.gr, news@rodiaki.gr, internet@rodiaki.gr
Τετ, 26 Ιαν στις 2:24 μ.μ.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ   ΓΡΑΦΕΙΟ   ΝΙΚΟΥ  Ι.  ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ  &  ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
Πιπεροπούλου & Ματρώζου 2 – 14575 Σταμάτα Δήμου Διονύσου

Τηλ.Fax: 210 6210248– Κιν.: 6971540626 – E-mail: nikant2@yahoo.gr

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ

Με επιφύλαξη δικαιωμάτων

ΠΡΟ ΠΑΣΗΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ

Νικολάου Αντωνιάδη, δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ.  Δ.Σ.Α.  17494, κατοίκου Σταμάτας Δήμου Διονύσου Αττικής, οδός Πιπεροπούλου & Ματρώζου αρ. 2.

ΠΡΟΣ

1. Σταματία Φίλια, δικηγόρο Ρόδου, κάτοικο ***

2. Ελευθερία Πέλλα, δημοσιογράφο εφημερίδας «Η ΡΟΔΙΑΚΗ», κάτοικο Ρόδου, οδός ***

*************************

     Ενημερώθηκα αργά χθες το βράδυ για το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA στο οποίο χωρίς να αναφέρεται το όνομά μου ήταν απολύτως ξεκάθαρο ότι ο «δικηγόρος Αθηνών» είμαι εγώ.
      Αντικείμενο του ρεπορτάζ ήταν η δίκη 43χρονου γονέα ο οποίος διώχθηκε και παραπέμφθηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου για παράβαση της νέας διάταξης που ψηφίστηκε την  8.12.2021 περί ποινικής ευθύνης των γονέων που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

     Στο ρεπορτάζ αυτό εμφανίζεστε αμφότερες, η 1η ως συνήγορος υπεράσπισης του 43χρονου κατηγορούμενου γονέα μαθητή του Δημοτικού Σχολείου, η 2η δημοσιογράφος της εφημερίδας «Η ΡΟΔΙΑΚΗ», να κάνετε τις κάτωθι δηλώσεις:

    Η 1η εξ υμών:

     «Καταθέσαμε έναν αυτοτελή ισχυρισμό για νομική πλάνη του πελάτη μου επειδή είχε συμβουλευτεί δικηγόρο Αθηνών και του είχε στείλει μέσα από τα Μ.Κ.Δ. μία υπεύθυνη δήλωση με την οποία θεωρούσε ότι το παιδί δεν θα είχε πρόβλημα να φοιτήσει στο Δημοτικό Σχολείο. Ο πελάτης μου πλανήθηκε από αυτή τη νομική συμβουλή, κατέθεσε την υπεύθυνη δήλωση στο σχολείο και θεωρούσε ότι ήταν νομικά καλυμμένος».

     Η 2η εξ υμών:

     «Ο ίδιος αυτός ο δικηγόρος, ο οποίος φέρεται και ως αρνητής και να έχει μάλιστα εμπλοκή με τη Δικαιοσύνη πλέον, τον συμβούλεψε να προσλάβει δασκάλα η οποία θα του έκανε τα μαθήματα στο σπίτι, κάτι που έκανε ο 43χρονος».

     Κατέστη απολύτως ξεκάθαρο στους τηλεθεατές του ως άνω σταθμού, και ακόμα δεν γνωρίζω σε πόσα άλλα μέσα έχουν διακινηθεί οι αθλιότητες αυτές, ποιος είναι αυτός ο «δικηγόρος Αθηνών», ο οποίος «φέρεται και ως αρνητής» και «να έχει και εμπλοκή με τη Δικαιοσύνη πλέον».

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ
Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ την ως άνω αήθη και συκοφαντική σε βάρος μου αναφορά αμφοτέρων υμών στο πρόσωπό μου.
 

ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως:

 
-Την 1η εξ υμών:
 

*Μου γνωστοποιήσετε το περιεχόμενο του αυτοτελούς ισχυρισμού που καταθέσατε στο δικαστήριο, στον οποίο αναφέρετε ότι ο πελάτης σας «πλανήθηκε» από τη «νομική συμβουλή που του έδωσα».

*Μου γνωστοποιήσετε την αποστολή μέσω των Μ.Κ.Δ. της υπεύθυνης δήλωσης που «απέστειλα», κατά τον αυτοτελή ισχυρισμό σας και τις ως άνω δηλώσεις σας, στον πελάτη σας.

*Μου γνωστοποιήσετε την «έγγραφη συμβουλή μου» στον πελάτη σας «να προσλάβει δασκάλα στο σπίτι για το παιδί του».Αντιλαμβάνεστε ότι σε κάθε περίπτωση η «αλληλογραφία» αυτή πρέπει να αφορά σε χρόνο μετά την τροποποίηση της νομοθεσίας την 8.12.2021, αφού μέχρι την τροποποίηση αυτή δεν υφίστατο ποινική ευθύνη για τους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο μέχρι τη Γ΄ Γυμνασίου, καταργηθείσης της σχετικής ποινικής διάταξης (άρθρο 458 Π.Κ.) με το νόμο 4619/2019, όπως εξ αρχής είχα καταστήσει σαφές και το γνωρίζουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που παρακολουθούν τη νομική δράση μου εν γένει, οι δε γονείς που δεν έστελναν τα παιδιά τους στο σχολείο προ της εν λόγω τροποποίησης της νομοθεσίας δεναντιμετώπισαν νομικά προβλήματα με τα σχολεία και τις εισαγγελικές αρχές, πλην ελαχίστων περιπτώσεων όπου και εκεί μετά τις νομικές παρεμβάσεις μου, τις οποίες και έχω δημοσιοποιήσει όπως όλες τις νομικές ενέργειές μου, αποκαταστάθηκε η έννομη τάξηΜετά την τροποποίηση της νομοθεσίας ενημέρωσα τους γονείς για την ποινική ευθύνη που υφίσταται πλέον και τους συμβούλεψα να στέλνουν από τούδε και στο εξής τα παιδιά τους στο σχολείο.

     Όλως ενδεικτικώς, και με αφορμή μία ακόμη τότε αήθη επίθεση στο πρόσωπό μου σαν τη σημερινή δική σας, παραθέτω την κάτωθι δημοσίευσή μου:

 

-Την 2η εξ υμών:

*Διευκρινίσετε την έννοια του «αρνητή» την οποία μου αποδίδετε στις δηλώσεις σας.

*Διευκρινίσετε την «εμπλοκή μου με τη Δικαιοσύνη» στην οποία αναφερθήκατε και αν αυτή ειδικότερα συνδέεται με τα θέματα της φοίτησης των παιδιών στα σχολεία.

*Διευκρινίσετε αν υιοθετείτε τα περί νομικής πλάνης του 43χρονου γονέα και ειδικότερα ότι η πλάνη αυτή προκλήθηκε από εμένα και τις συνθήκες υπό τις οποίες δημιουργήθηκε η πλάνη αυτή.
 
*Μου γνωστοποιήσετε την «έγγραφη συμβουλή μου» στον πελάτη σας «να προσλάβει δασκάλα στο σπίτι για το παιδί του».

     ΚΑΛΩ αμφότερες ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και τη ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΠΛΗΓΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΗΘΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ.

     Την αποκατάσταση αυτή σας καλώ να την κάνετε τόσο εγγράφως, απαντώντας στην παρούσα, όσο και δημόσια, όπως δημόσια προσβάλατε την προσωπικότητά μου.

ΑΛΛΩΣ

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ

     Ότι θα στραφώ δικαστικά εναντίον σας ενώπιον των πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων των Αθηνών.

Υ.Γ. Η παρούσα θα κοινοποιηθεί στο Πρωτοδικείο Ρόδου, στον Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου, στις αρμόδιες δημοσιογραφικές ενώσεις και στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Από τον τελευταίο θα ζητήσω να μου αποστείλει όλο το βίντεο των δηλώσεών σας, καθώς από τη ροή τους στο επίμαχο ρεπορτάζ φαίνεται πως αυτές έχουν αποκοπεί από υλικό στο οποίο υπάρχουν και άλλες δηλώσεις.

Αθήνα, 26 Iανουαρίου 2022

Ο Καταγγέλλων-Προσκαλών-Δηλών Δικηγόρος

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

Τελευταίες Ειδήσεις

32…

Οδηγός ο Αρχαίοι Έλληνες…

Περί βόθρων…

Με τη βοήθεια της Παναγίας…

Scroll to top
x