ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΟΣΟΙ ΤΥΧΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΩ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΜΕΣΑ EMAIL ΣΤΟ nikant2@yahoo.gr !!

Παρακαλώ να το κάνετε άμεσα. Είναι κρίμα. Μπορεί οι συνδρομές και οι δωρεές κατά πρώτιστο λόγο να έχουν ως σκοπό τη στήριξη τη δική μου και της μάχης που δίνω είκοσι μήνες ενάντια στο θηρίο, αλλά και της οικογένειάς μου η οποία δεν έχει άλλο στήριγμα εκτός από τα δικηγορικά έσοδα τα οποία αυτοβούλως ακύρωσα για να ριχθώ στη μάχη αυτή, αλλά στο κανάλι έχουν ανέβει συγκλονιστικά βίντεο που πρέπει να παρακολουθήσετε. Είναι άλλο πράγμα να διαβάζετε τα εγκλήματα στις δημοσιεύσεις και άλλο να παρακολουθείτε τα ίδια τα θύματα ή τους συγγενείς των νεκρών να περιγράφουν το πρωτόκολλο του θανάτου στα κολαστήρια, συγκεντρωμένα όλα σε μία περιγραφή. Σε ένα βίντεο.

Και όπως καταλαβαίνετε και από τα σημερινά, τα βίντεο πλέον θα ανεβαίνουν κατά ριπάς. Και δεν είναι μόνο για εσάς. Είναι υλικό και για τους εισαγγελείς. Στην ποινική διαδικασία της εγκληματικής οργάνωσης. Που πολύ σύντομα πια αρχίζει.

Και δεν θα ζήσετε μόνο το πρωτόκολλο του θανάτου. Θα ζήσετε και αυτό της απάτης. Τα δύο πρωτόκολλα της μήνυσης στη ΓΑΔΑ.

Και μέσα σε αυτά θα αρχίσετε πια να παρακολουθείτε να ζωντανεύει στο κανάλι το τρίτο πρωτόκολλο. Αυτό για το οποίο εφαρμόστηκαν τα πρώτα δύο. Αυτό της πλασματικής λίστας των θανάτων. Για την οποία μίλησε ο Νίκος Τζανάκης.

Το πρωτόκολλο του μαζικού εμβολιασμού και της μείωσης πληθυσμού.

Αυτό που θα συμπληρώσει τις επόμενες μέρες τη μήνυση των τεσσάρων χιλιάδων σελίδων. Και θα αρχίσουν όλα.

Θα αρχίσετε όμως να γνωρίζετε και γιατρούς. Επιστήμονες που τόσο καιρό είναι δίπλα μου. Μέσα και έξω από τα νοσοκομεία.

Όπως είπα. Η τελική επίθεση έχει αρχίσει.

Να ευχαριστήσω ξανά, και δεν θα σταματήσω να το κάνω, τον κόσμο που με στηρίζει μέσα από αυτές τις συνδρομές και τις δωρεές. Τις μικρές αλλά πεντακάθαρες και φορολογημένες συνδρομές των 15 ευρώ, δηλαδή των 12,1 ευρώ (Φ.Π.Α…), δηλαδή των 12,1 ευρώ μείον το φόρο.

Αυτά είναι…

Κι όμως. Έστω και με αυτά, πολλοί πιστεύουν ότι έχουμε γίνει πλούσιοι. Σου λέει, 150.000 ακόλουθους είχε, 150.000 Χ 15 = 2.250.000.

Αμ δε…

Ξέρω ότι πολλοί θα απογοητευτείτε όταν δημοσιεύσω τα οικονομικά στοιχεία. Γιατί φυσικά και θα τα δημοσιεύσω.

Καμία σχέση.

Τόσο όσο…

Χωρίς όμως αυτό το “τόσο όσο”, τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει από τον Ιούνιο και μετά, όταν πλέον παράτησα και τα ελάχιστα που είχα κρατήσει από την κλασική δικηγορία και κράτησα μόνο τις μία-δύο εκείνες περιπτώσεις στις οποίες είχα ηθική δέσμευση που δεν μου επέτρεπε να εγκαταλείψω τους ανθρώπους μου αυτούς. Όταν η μισή Ελλάδα με ζητούσε, και ακόμα οι προτάσεις (στα όρια των εκκλήσεων) έρχονται κάθε μέρα η μία μετά την άλλη. Για να αναλάβω τις υποθέσεις τους.

Και όχι τις όποιες τυχαίες.

Αλλά η απάντηση είναι πάντα όχι…

Η μάχη αυτή είναι μάχη ζωής. Και ό,τι και να γίνει, δεν θα σταματήσω αν δεν απαλλάξω τη χώρα από τα δεινά που της προκάλεσε η φριχτότερη εγκληματική ομάδα που έδρασε ποτέ στη χώρα αυτή.

Τελευταίες Ειδήσεις

32…

Οδηγός ο Αρχαίοι Έλληνες…

Περί βόθρων…

Με τη βοήθεια της Παναγίας…

Scroll to top
x