adplus-dvertising

Από τότε τα καταγγέλλω εγώ, κύριε Τζανάκη… Και κυρία Γκάγκα… Πόσο δυσκολεύεστε, εισαγγελείς… Πόσο σας ΕΧΩ δυσκολέψει… Από τις 25 Ιουνίου 2020 κατάλαβα τι κάνουν με τη λίστα της απάτης…

Ήταν 25 Ιουνίου 2020. Όταν κατέθεσα την πρώτη μήνυση για τα νοσοκομεία. 

Είχα δώσει και τίτλο στη μήνυση αυτή.

“ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ, ΝΟΣΗΛΕΙΩΝ & ΘΑΝΑΤΩΝ ΛΟΓΩ COVID-19”.

Αντικείμενο της μήνυσης, η οποία στράφηκε κατά του νοσοκομείου “ΣΩΤΗΡΙΑ” ήταν τα βαφτίσια που έγιναν σε καρκινοπαθή που εισήχθη και ως αιτία εισαγωγής βεβαιώθηκε ψευδώς ο κορωνοϊός, δήθεν με προηγούμενο τεστ σε εργαστήριο, το οποίο όμως τεστ δεν είχε γίνει ποτέ.

Και επειδή μετά τη δημοσιότητα που έδωσα, στο “ΣΩΤΗΡΙΑ” τα έχασαν, αυτός που ανέλαβε το εξιτήριο του ανθρώπου έγραψε την πραγματική αιτία.

Καρκίνος.

Ώστε, όπως είχα πει και τότε, είχαμε την παγκόσμια ιατρική πρωτιά, ασθενής να εισάγεται με λοίμωξη του αναπνευστικού και να κολλάει στο νοσοκομείο …καρκίνο.

Από τότε, κύριε Τζανάκη, σας είχα καταλάβει. Εσείς μπορεί να το ομολογήσατε τον Ιανουάριο του 2022, αλλά εγώ το αποδεικνύω εδώ και 20 μήνες.

Η Εισαγγελία εν τω μεταξύ ζορίζεται. Ζορίζεται πολύ.

Μία δίωξη θέλω για αρχή και το ξέρει.

Σε ΜΙΑ από τις δεκάδες δικογραφίες στο τεράστιο αυτό πλέγμα που έχω δημιουργήσει αυτοτελών ποινικών υποθέσεων που λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία μέσα στο πλαίσιο της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίες σφίγγουν το σχοινί στο λαιμό της οργάνωσης κάθε μέρα και περισσότερο.

Μία δίωξη, μία δίκη, μία ανάκριση, μία σύλληψη, και μετά θα γίνει ντόμινο.

Μετά τίποτα δεν θα σταματήσει το γκρέμισμα της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Μία από τις δικογραφίες είναι ΚΑΙ ΑΥΤΗ η πρώτη για τα νοσοκομεία.

Και τη λίστα της απάτης.

Ώστε η προκαταρκτική εξέταση κλείνει αισίως τους 19 μήνες.

Στις 21 Ιανουαρίου η δικογραφία εστάλη εκ νέου στο Πταισματοδικείο Αθηνών για συνέχιση της προκαταρκτικής.

Να θυμίσω, ή δεν χρειάζεται, ότι εγώ διώχθηκα και παραπέμφθηκα μέσα σε τρεις μέρες;

Αφήστε το. Πονάνε αυτές οι συγκρίσεις. Την Εισαγγελία, όχι εμένα…

21 Μαΐου πέρσι, είχα κληθεί από την Εισαγγελία. Κατέθεσα το υπόμνημα που διαβάζετε παρακάτω.

Τι να κάνει και αυτός ο δύσμοιρος ο εισαγγελέας…

 

***********************

 

Προς: κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών –

Δια του 19ου Πταισματοδίκη Αθηνών.

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Νικολάου Αντωνιάδη, δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ.  Δ.Σ.Α.  17494, κατοίκου Σταμάτας Δήμου Διονύσου Αττικής, οδός Πιπεροπούλου & Ματρώζου αρ. 2.

 

Αριθμός δικογραφίας: ΑΒΜ Ε2020/2475.

 

Ομολογώ ότι δεν ξέρω πώς θα πρέπει να χαρακτηρίσω την κλήση μου από τον κ. Πταισματοδίκη κατόπιν της σχετικής εντολής σας. Έχει παρέλθει χρονικό διάστημα ενός έτους πάρα ένα μήνα από την ημέρα κατάθεσης της μήνυσής μου.

11 μήνες προκαταρκτικής εξέτασης ,

για να κληθώ εγώ να επιβεβαιώσω τυπικά το περιεχόμενο της μήνυσής μου,

να αναζητηθούν τα στοιχεία της ταυτότητας της κόρης του εν τω μεταξύ θανόντος στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας, από καρκίνο, Αθανασίου Γιδόπουλου, Γιάννας (προφανώς Ιωάννας) Γιδοπούλου, και να κληθεί να καταθέσει σχετικά με την δημόσια καταγγελία της στο facebook, 3) να κληθεί το νοσοκομείο Σωτηρία να προσκομίσει τα στοιχεία του ιατρικού φακέλου του Αθανασίου Γιδόπουλου, ιδία το εισιτήριο και το εξιτήριο, και να παράσχει τις σχετικές εξηγήσεις.

Ήταν απολύτως ξεκάθαρο από το κείμενο της μήνυσής μου ότι δεν γνώριζα τα ακριβή στοιχεία της ταυτότητας της Γιάννας (Ιωάννας) Γιδοπούλου, ούτε τα στοιχεία της διεύθυνσής της και του τηλεφώνου της.

Ήταν όμως πολύ απλή η αναζήτησή τους στα στοιχεία της νοσηλείας του Αθανασίου Γιδόπουλου στο Σωτηρία, οι υπεύθυνοι του οποίου, όπως ενημερώθηκα από τον κ. Πταισματοδίκη, εκλήθησαν το Φθινόπωρο. Ακόμα και αν …χάθηκαν τα στοιχεία στο Σωτηρία, θα μπορούσαν να αναζητηθούν τα ηλεκτρονικά ίχνη του λογαριασμού της Γιάννας (Ιωάννας) Γιδοπούλου στο facebook και εν συνεχεία να βρεθούν τα στοιχεία της ταυτότητάς της.

Αντί όλων αυτών, καλούμαι τον μήνα Μάιο του 2021 να γνωστοποιήσω …εγώ τα στοιχεία αυτά, ενώ, όπως ανέφερα εισαγωγικά, κατέστησα σαφές στη μήνυσή μου προ 11 μηνών ότι δεν τα γνωρίζω.

Από την ημέρα κατάθεσης της μήνυσής μου, ενώ η σχετική προκαταρκτική εξέταση καρκινοβατεί, εγώ έχω δώσει έναν πολύ μεγάλο νομικό αγώνα απέναντι σε 65  σήμερα δημόσια νοσοκομεία και έχω αποδείξει με έναν τεράστιο πλέον όγκο στοιχείων, αποδείξεων,  επωνύμων καταγγελιών από πλήθος ανθρώπων από όλη τη χώρα, με στοιχεία από μεγάλο αριθμό ιατρικών φακέλων και από νεκροψίες/νεκροτομές που έχουν διενεργηθεί από τις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες Πατρών, Αθηνών, Πειραιώς και Θεσσαλονίκης, ότι η υπόθεση της νόσου Covid-19 είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους με τα  φριχτότερα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί ποτέ στα δημόσια νοσοκομεία. Δολοφονίες (και βασανισμοί) ανθρώπων στα 65 αυτά νοσοκομεία οι οποίες διαπράχθηκαν προκειμένου να πεισθεί ο κόσμος για τη φονικότητα ενός αναπνευστικού ιού, ο οποίος δεν ξεπερνά σε επικινδυνότητα την απλή γρίπη. Ίσως την ξεπερνά σε μεταδοτικότητα αλλά σε καμία περίπτωση σε επικινδυνότητα.

Οι δολοφονίες διαπράχθηκαν γιατί μία πανδημία δεν μπορεί να στηριχθεί στον αριθμό των “κρουσμάτων”, δηλαδή των θετικών αποτελεσμάτων στα αμφιβόλου αξιοπιστίας τεστ που διενεργούνται σε όλη τη χώρα, στο πρωτοφανές αυτό όργιο τεστ, για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία, στον υγιή πληθυσμό.

“Χρειάζεται” και θανάτους.

Και όταν ο ιός δεν σκοτώνει, σκοτώνουμε εμείς για αυτόν και χρεώνουμε τους θανάτους σε αυτόν. Με ένα πρωτόκολλο θανάτου με συγκεκριμένες παραμέτρους που έχω αποδείξει και κάνει γνωστές στον κόσμο, εντός και εκτός συνόρων, σε άμεση σύνδεση με το πρωτόκολλο της απάτης με τα ψευδή στοιχεία των αριθμών των “κρουσμάτων” και των νοσηλειών, καθώς και των θανάτων, πέραν των δολοφονιών, οι οποίοι ψευδώς χρεώνονται στον ιό SARS-CoV-2, ταυτόχρονα με την πλασματική “εξαφάνιση” της γρίπης, το οποίο πρωτόκολλο εφαρμόζεται σε όλα τα νοσοκομεία αναφοράς.

Χαρακτηριστικά τελευταία παραδείγματα που έχω δημοσιοποιήσει,

ως προς τις μεν ψευδείς καταγραφές θανάτων Covid-19,

είναι η περίπτωση της Παρασκευής Κότσιφα, η οποία ενώ εισήχθη στο νοσοκομείο Αιγίου με Χ.Α.Π. και απεβίωσε τρεις μέρες μετά την εισαγωγή της, κατεγράφη ως θάνατος Covid-19 και το νοσοκομείο άρχισε να ακολουθεί το σχετικό άθλιο πρωτόκολλο (σακούλα κ.λπ), αλλά μετά από ενέργειες της κόρης της θανούσης και υπό τη δική μου καθοδήγηση, διατάχθηκε νεκροψία/νεκροτομή, η οποία απέδειξε ότι η Παρασκευή Κότσιφα κατέληξε λόγω εκφυλίσματος του μυοκαρδίου και εγκεφαλικού οιδήματος. Αν δεν είχε γίνει η νεκροψία ο θάνατος αυτός θα είχε καταγραφεί και αυτός, όπως αμέτρητος αριθμός θανάτων στη χώρα, ως θάνατος Covid-19. Χθες διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών νεκροψία/νεκροτομή στη σορό του 30χρονου ΑμΕΑ Φίλιππου Καμπούρη, ο οποίος ενώ απεβίωσε στο σπίτι του, ο παθολόγος που κάλεσε η οικογένεια βεβαίωσε θάνατο από λοίμωξη Covid-19 επειδή πριν πεθάνει είχε ανεβάσει …πυρετό :

Κανένας κορωνοϊός, “απροσδιόριστο”, η σακούλα σκίστηκε, ο Φίλιππος κηδεύτηκε κανονικά. Αν δεν είχα κινήσει με τους γονείς του τη διαδικασία για νεκροψία/νεκροτομή θα είχα παραμείνει θάνατος Covid-19. Ερευνητέο είναι, βεβαίως, αν όλοι αυτοί οι θάνατοι στους οποίους ανατρέπεται η αιτία θανάτου, διαγράφονται και από τις σχετικές λίστες του τρόμου του Ε.Ο.Δ.Υ. Όλα θα τα ψάξουμε.

Ως προς τις δε δολοφονίες ή τις πραγματικές αιτίες θανάτου αντί Covid-19, χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα :

Του Κώστα Αβραμίδη, η σύγκριση των ιατρικών φακέλων του οποίου, στο Τζάνειο και στο Σωτηρία, απέδειξε ότι τον ασθενή αυτό τον εκτέλεσε το Τζάνειο, αφού αφενός είχε διαπιστώσει ότι ο Κώστας Αβραμίδης είχε κολλήσει το άκρως επικίνδυνο acinetobacter, αλλά δεν το αντιμετώπισε σκόπιμα και το απέκρυψε εν συνεχεία από το Σωτηρία, ώστε όταν αυτό το ανακάλυψε ήταν πλέον αργά για τον ασθενή, αφετέρου ο άνθρωπος αυτός είχε στραγγίξει από το αίμα του, αφού στο Τζάνειο του προκάλεσαν υπερμεγέθες τραύμα στην ενδοφλέβια αντιβίωση στα πλευρά του αλλά το απέκρυψαν και αυτό, σημειώνοντας στα φύλλα νοσηλείας του ότι το τραύμα ήταν επιφανειακό ενός μόλις εκατοστού. Φυσικά και το Σωτηρία έπαιξε τον απατηλό ρόλο του, αφού παρά το γεγονός ότι είχα προηγουμένως ανατρέψει το δήθεν θετικό αποτέλεσμα του μοριακού τεστ που είχε κάνει στο Τζάνειο και το δείγμα είχε εξεταστεί στο Αττικόν, στο πιστοποιητικό θανάτου του κατεγράφη ως αιτία θανάτου και η Covid-19. Μετά από δικές μου ενέργειες αποκαταστάθηκε η πραγματικότητα και ο άτυχος άνθρωπος κηδεύτηκε κανονικά.

Της Μερόπης Χατζηιωαννίδου, η οποία απεβίωσε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, και ενώ οι ιατροί του νοσοκομείου βεβαίωσαν θάνατο Covid-19 και έλεγαν στην οικογένειά της ότι ήταν “γεμάτη covid”, και ότι δεν μπορούσαν να κάνουν προσπάθειες ανάνηψης γιατί η καρδιά της ήταν κατεστραμμένη, η νεκροψία/νεκτροτομή απέδειξε ότι η γυναίκα πέθανε από μικροβιακή πνευμονία, αφού ο πνεύμονάς της ήταν γεμάτος πύον από τα μικρόβια και δεν υπήρχε κανένας ιός, ενώ η καρδιά της απεδείχθη ότι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, ώστε θα μπορούσε κάλλιστα να είχε γίνει προσπάθεια ανάνηψης, αλλά δεν έγινε ποτέ.

Όλη η νομική δράση μου, με όλα τα στοιχεία, μηνύσεις, αναφορές, εξώδικες καταγγελίες, οπτικοακουστικό υλικό που αποτυπώνει τη φρίκη των κολαστηρίων των νοσοκομείων, είναι δημοσιευμένη επί 11 μήνες (όσο διαρκεί η εδώ απαράδεκτη προκαταρκτική εξέταση) στον λογαριασμό μου στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης facebook. Τον λογαριασμό αυτό τον έκλεισε η εταιρεία Facebook, εκτελώντας σαφώς εντολές. Κατά το χρόνο που τον έκλεισε αριθμούσε 145.000 ακόλουθους και οι δημοσιεύσεις μου έχουν λάβει δεκάδες χιλιάδες κοινοποιήσεις. Πλέον τη νομική δράση μου τη δημοσιοποιώ μέσα από τον λογαριασμό της συζύγου μου στο facebook, ήδη δε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ο αριθμός των ακολούθων έφτασε τους 45.000 και αυξάνεται καθημερινά με γεωμετρική πρόοδο, καθώς και σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα η οποία είναι δεύτερη αυτή τη στιγμή από πλευράς επισκεψιμότητας. Αυτές τις μέρες, τέλος, δημιουργώ κανάλι στα πρότυπα των μεγάλων συνδρομητικών καναλιών.

Η αναγνωσιμότητα των δημοσιεύσεών μου έχει υπολογιστεί ότι αυτή τη στιγμή ξεπερνά, με μετριοπαθείς υπολογισμούς, τα δύο εκατομμύρια.

Οι μεγαλύτερες αποδείξεις της απόλυτης βασιμότητας των καταγγελιών μου στο πλαίσιο της πολυεπίπεδης νομικής δράσης μου είναι:

Αφενός το γεγονός ότι ούτε ένα από τα 58 νοσοκομεία τα οποία επί μήνες καταγγέλλω δημόσια για εγκληματική συμπεριφορά σε βάρος των ασθενών δεν έχει αμφισβητήσει ποτέ ούτε μία λέξη από τις καταγγελίες μου αυτές. Ούτε όμως οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές  με έχουν καλέσει ποτέ, έστω υπό την ιδιότητα του υπόπτου, καθώς είναι προφανές ότι δεν είμαι κάποιος γραφικός που δεν τον ακούει και δεν τον διαβάζει κανένας, αλλά είμαι ένας δικηγόρος οι καταγγελίες του οποίου έχουν ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας, ώστε αν δεν είναι αληθείς οι καταγγελίες μου, θέτω σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία !

Συνεπώς, η Δικαιοσύνη είναι σε κάθε περίπτωση είναι ένοχη.

Είτε γιατί δεν με έχει “μαζέψει” ως επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Είτε γιατί δεν έχει παρέμβει μετά από τις αμέτρητες βαρύτατες καταγγελίες μου για να σταματήσουν τα εγκλήματα και να οδηγηθούν οι ένοχοι σ’ αυτήν για τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί έως τώρα.

Αφετέρου, δεν είναι δυνατόν ένας δικηγόρος από το γραφείο/σπίτι του στις πλαγιές της Πεντέλης, να αλλάζει τα δεδομένα των νοσηλειών σε 65 νοσοκομεία. Δεν είναι δυνατόν να διακόπτει διασωληνώσεις, να αποσηληνώνονται ασθενείς στις Μ.Ε.Θ., βαριά ασθενείς να γίνονται καλά, να αρνητικοποιούνται ασθενείς, να παίρνουν εξιτήριο ασθενείς στους οποίους τα νοσοκομεία αρνούντο να το δώσουν, κατά παράβαση του Συντάγματος και των διεθνών συμβάσεων και πρωτοκόλλων, να αλλάζουν πορεία τα φορεία στα νοσοκομεία και από το δρόμο προς τις κλινικές covid να αλλάζουν κατεύθυνση και να καταλήγουν σε άλλες κλινικές. Είναι προφανές δηλαδή ότι εξ αρχής οι άνθρωποι δεν έπρεπε να διασωληνωθούν, εξ αρχής ήταν καλά, εξ αρχής έπρεπε να λάβουν εξιτήριο, εξ αρχής έπρεπε οι ασθενείς να νοσηλεύονται σε άλλες κλινικές για τα πραγματικά προβλήματά τους. Εγώ απλώς με τις παρεμβάσεις μου αποκαθιστώ την πραγματικότητα. Δεν ζητώ βεβαίως να μη γίνει π.χ. μία διασωλήνωση έτσι επειδή δεν το θέλω εγώ, αλλά ζητώ από τα νοσοκομεία να αποδείξουν ότι η διασωλήνωση αυτή επιβάλλεται ιατρικώς και επομένως νομιμοποιείται το νοσοκομείο να την κάνει. Και επειδή δεν μπορεί το νοσοκομείο να το αποδείξει, δεν προχωρά στη διασωλήνωση ή διακόπτει την διασωλήνωση που έχει γίνει. Δεν απαιτώ από τα νοσοκομεία να βγάλουν αρνητικούς τους πραγματικά θετικούς, αλλά ζητώ τα πλήρη επιστημονικά δεδομένα των υποτιθέμενων θετικών μοριακών τεστ. Και ούτε θα ήταν ποτέ δυνατόν τα νοσοκομεία απλώς να ανταποκρίνονται στις …απαιτήσεις μου ή να μου κάνουν …χάρες. Τους πιάνω, απλά και κατά το κοινώς λεγόμενο, στα πράσα…

Θα μπορούσα να γράψω αμέτρητες σελίδες, αλλά αυτό είναι κάτι που θα γίνει στη μεγάλη μήμυση που θα καταθέσω τις επόμενες μέρες για την εγκληματική οργάνωση, η οποία με κύρια κακουργήματα αυτά των άρθρων 299 Π.Κ. και 322 Π.Κ., δρα από τον Μάρτιο του 2020, δολοφονεί ανθρώπους στα δημόσια νοσοκομεία και εξαπατά τον ελληνικό λαό.

Ώστε ΚΑΙ αυτή μήνυση θα ενταχθεί στη μεγάλη, στην οποία θα ενωθεί το πλήθος των μηνύσεων, αναφορών και όλων εν γένει των νοσμικών ενεργειών που έχω κάνει έως σήμερα για την απόδειξη της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Δυστυχώς, ΚΑΙ εδώ η Δικαιοσύνη ενήργησε ένοχα.

 

Αθήνα, 21 Μαΐου 2021

Ο μηνυτής – υποστηρίζων την κατηγορία

 

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Scroll to top
x