adplus-dvertising

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !! “ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΠΟΣΤΕΛΝΕΤΕ;” !! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΕ, ΝΟΥΛΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΧΡΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΦΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ “ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ” !! ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ “ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ” !! ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ !!

Αυτό είναι το προφίλ του αρχηγού του παρακράτους που δρα ως εγκληματική οργάνωση στο διαδίκτυο και με έχει στοχοποιήσει σε ασύλληπτο βαθμό από την πρώτη στιγμή, με μεγάλη και αυξανόμενη ένταση από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ξεκάθαρη εργολαβία.

Αυτός και η ομάδα του είναι πίσω από όλες τις”καταγγελίες” στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικές διευθύνσεις στο ProtonMail, αυτός και η ομάδα του είναι πίσω από όλο το υλικό που εστάλη στα κανάλια από τις αρχές Σεπτεμβρίου, αποκρύπτοντάς τους βεβαίως ότι το υλικό αυτό δεν το ανακάλυψαν κάπου στο …σκοτεινό διαδίκτυο, αλλά είναι όλο δημοσιευμένο από εμένα τον ίδιο, μεγάλο δε μέρος του υλικού είχα καταθέσει στη Γ.Α.Δ.Α. στις 19 Ιουλίου.

Και έτσι έσπασαν όλοι τα μούτρα τους. Γιατί τα πραγματικά θύματα του παρακράτους είναι οι αποδέκτες των “καταγγελιών” τους και όχι βεβαίως εγώ που απέκρουα τη μία μετά την άλλη τις επιθέσεις των καναλιών, της κυβέρνησης και της ομάδας των επίορκων που βασίστηκαν σε αυτούς, με τελική πράξη του δράματός τους την αναβολή της δίκης της 14ης Ιανουαρίου για την 4η Μαΐου.

Ο αρχηγός δρα με την εγκληματική ομάδα του στο facebook (“ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ”) με την πλήρη κάλυψη της εταιρείας Teleperfomance Greece με έδρα στο Μοσχάτο, και αυτός εδώ  ο λογαριασμός του στο facebook μέσω του οποίου απευθύνθηκε επιτακτικά και ταυτόχρονα υβριστικά σε κυβέρνηση και Δικαιοσύνη, είναι αυτός που χρησιμοποιεί για τις πιο χυδαίες και υβριστικές δημοσιεύσεις του. Τυπικά ως αρχηγός εμφανίζεται με αυτόν τον λογαριασμό, στον οποίο σήμερα έχει φωτογραφία Ασιάτη ηθοποιού.

“Δημήτρης Παπαντωνίου”.

Δημήτρης, άλλωστε, είναι και το πραγματικό όνομά του.

Η “Αλίκη” στη χώρα των θαυμάτων…

Τον Οκτώβριο, παρακολουθώντας με να αποκρούω τη μία μετά την άλλη τις επιθέσεις των καναλιών, έφτασε σε απόγνωση. Τα λεφτά είναι πολλά και καταλάβαινε ότι πλησίαζε το τέλος και θα βρισκόταν από τη μία μέρα στην άλλη στην ανεργία. Στην καλύτερη περίπτωση, γιατί κατά βάθος ο μεγάλος φόβος του είναι ότι θα τους θυσιάσουν πρώτους για να γλιτώσουν οι εργοδότες τους.

Οπότε απευθύνθηκε στην κυβέρνηση και στη Δικαιοσύνη με αυτόν τον ήρεμο και ευγενικό τρόπο:

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/11/%ce%b5%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%87%ce%b1%cf%83%ce%b5%ce%b9-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bb%cf%89%cf%83-%cf%84%ce%b7-%cf%88%cf%85%cf%87%cf%81%ce%b1%ce%b9%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%83/

Για το υβρεολόγιο σε βάρος μου δεν χρειάζεται να γίνεται συζήτηση. Άλλωστε ο Δημήτρης (εδώ ως “Παναγιώτης Ιωάννου”), είναι και αυτός που σταθερά πετάει και τη λάσπη της κοκαΐνης:

Στην οποία λάσπη συμμετέχει ακόμα και υπάλληλος της 5η2 ΥΠΕ, η Κατερίνα Λιακοπούλου, μία ακόμα απόδειξη ότι είναι σε πλήρη γνώση της κυβέρνησης η δράση της εγκληματικής αυτής ομάδας.

Και έτσι, τα “κοπρόσκυλα” της Δικαιοσύνης, αφού πρώτα τα άλλα “κοπρόσκυλα”, οι “πολιτικοί”, τροποποίησαν τη διάταξη του 191 Π.Κ., έσπευσαν να εκτελέσουν την εντολή του παρακράτους!

Αποφάσισαν να με “ξαποστείλουν”!

Φυσικά, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, στο οποίο θα αποστείλω αύριο την αναφορά που έχω προαναγγείλει,  καταλαβαίνει ότι όταν το παρακρατικό σκουπίδι απαιτεί να με “ξαποστείλουν”, δεν αναφέρεται μόνο στις ποινικές διώξεις, ούτε μόνο στη λάσπη των καναλιών.

Έτσι, κύριε Καραμαλάκη;

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Ή τώρα ή ποτέ…

Το έσχατα της ανθρώπινης ψυχής…

Scroll to top
x