“Δεν υπάρχουν τραυματίες από τη φωτιά στην κλινική Covid του νοσοκομείου Κορίνθου”… ΦΥΣΙΚΑ… ΑΦΟΥ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΘ ΣΕ ΗΜΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΧΘΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΩΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΟΒΙΝΤ !!! ΕΤΣΙ, ΚΥΡΙΕ ΠΛΕΥΡΗ ;;; ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΒΙΝΤ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ !!! ΣΩΣΤΑ ;;; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ !!! ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΗ ΧΗΡΑ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΕΞΙΤΗΡΙΟ !!! Η ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΘΑΛΑΜΟ ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ;;; Ο ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΡΝΕΪΣΟΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗ ΛΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ;;; ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ;; ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ: ΗΤΑΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ… Ε; ΣΩΣΤΑ; Λοιπόν, τι… Δεν περιμένατε να με βρείτε ΚΑΙ εδώ…; Παντού ήμουν, παντού είμαι, και παντού θα είμαι… Μέχρι να φύγετε εσείς….

Όλη η Ελλάδα παρακολούθησε έκπληκτη τα στιγμιότυπα από την κλινική Covid-19 του νοσοκομείου Κορίνθου.

Τα συστημικά Μ.Μ.Ε. μας ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχαν τραυματίες.

https://www.protothema.gr/greece/article/1204288/fotia-sto-geniko-nosokomeio-korinthou/

Όμως εγώ άλλα μαθαίνω.

Και δεν τα μαθαίνω απ’ όπου να ‘ναι.

Αλλά από τη χήρα του ανθρώπου που όχι απλά τραυματίστηκε αλλά κατέληξε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, στην οποία Μ.Ε.Θ. μεταφέρθηκε σε ημιθανή κατάσταση.

Και σήμερα τον παραλαμβάνει η χήρα σε σακούλα.

Γιατί φυσικά ως αιτία θανάτου καταγράφηκε ο κόβιντ. Ο οποίος μετά τους καρκίνους, τα εμφράγματα, τις ΧΑΠ και τους διαβήτες, άρχισε τώρα να συνοδεύει και τα εγκαύματα από τις φωτιές που ξεσπάνε στις κλινικές Covid-19.

Επομένως, Έλληνες , εμβολιαστείτε !!

Είδατε τι έκανε ο κόβιντ στην Κόρινθο;

Δεν θα μείνει έτσι.

Εννοείται πως όχι…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτέλους… Φτύσαμε αίμα…

“ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ” !!! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ !!! “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!! ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ !!! ΔΗΛΑΔΗ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ” !!! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΣΕ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ 14η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ !!! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ …ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΠΛΕΥΡΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ “ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ” ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. !!! ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!! ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ… ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ …ΔΕΥΤΕΡΟΙ…; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ… ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΝΑ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…

Kαι θα τελειώσετε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Αρχίσατε με αυτούς…

Scroll to top
x
Hide picture