ΒΓΑΙΝΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ”, ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΔΗΜΟΚΙΔΗ, ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ “ΔΙΚΗΓΟΡΟ-ΤΗΛΕΔΙΑΣΩΛΗΝΩΤΗ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ” ΚΑΙ “ΠΕΡΙΠΤΩΣΑΡΑ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ” ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΓΚΙΟΥΡΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ !! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ !!

Τι να πω. Μερικές φορές αναρωτιέσαι τι να τους κάνεις τους φίλους όταν έχεις τέτοιους …καλούς εχθρούς !

Βγήκε αυτός ο υγειονομικός, ο Χρήστος Γκούβελος, ο οποίος εργάζεται στον “Άγιο Ανδρέα”, ένα νοσοκομείο δηλαδή που πρωταγωνιστεί τις τελευταίες μέρες στις δημοσιεύσεις μου με τις αποκαλύψεις μου για το πρωτόκολλο του θανάτου που εφαρμόστηκε στον Αντώνη Γκιούρκα, και πέταξε τις εξυπνάδες που βλέπετε για μένα, υιοθετώντας πλήρως το ελεεινό περιεχόμενο της εκπομπής του Άρη Δημοκίδη (με τον οποίο είναι “μαζί” στην ανάρτησή του στο facebook), αποκαλώντας με ταυτόχρονα “δικηγόρο-τηλεδιασωληνωτή” (πώς γελάσαμε, δεν περιγράφεται) και “περιπτωσάρα” (επιχειρήματα, δηλαδή, όχι αστεία), παραλείποντας όμως ταυτοχρόνως κάτι σημαντικό. Να γράψει κάτι για την “περιπτωσάρα” του Αντώνη Γκιούρκα.

Ούτε λέξη.

Βρε άνθρωπε, όταν βγαίνεις δημόσια και αναφέρεσαι σε μένα με όλα τα παραπάνω τα χαριτωμένα που έγραψες, και εργάζεσαι στον “Άγιο Ανδρέα”, δεν καταλαβαίνεις ότι ο κόσμος από κάτω θα περιμένει να διαβάσει μία αντίκρουση, στοιχειώδη έστω, για τις συγκεκριμένες καταγγελίες, με φωτογραφικό υλικό και βίντεο, που δημοσιεύτηκαν;

Ρίχνεις τον προβολέα πάνω σου και στον “Άγιο Ανδρέα” και αναπόφευκτα στις καταγγελίες για τον Αντώνη Γκιούρκα. Ώστε εφόσον βγαίνεις πρέπει να γράψεις κάτι γι αυτές.

Αλλιώς δεν βγαίνεις καθόλου.

Α, όχι! Σε αδίκησα!

Είχες γράψει τις προηγούμενες μέρες!

Για να δούμε! Εκεί σίγουρα απαντάς!

Τι; Όχι; Μόνο αστειάκια για τον Bill Gates;

Τότε θα απαντάς στην άλλη ανάρτηση.

Για να δούμε.

Ούτε εδώ; Μόνο αστειάκια πάλι; Ότι εγώ “ξέρω από διασωληνώσεις”;

Θέλεις πραγματικά να μιλήσουμε για διασωληνώσεις;

Θέλεις;

Αυτά λοιπόν;

Τίποτα άλλο;

Για όλα αυτά ΕΔΩ ;;

Καλά είπα λοιπόν ότι οι περισσότεροι από εσάς μόνο καλό προσφέρετε και εγώ ο κακόπιστος θέλω να σας κάνω μηνύσεις και αγωγές…

Τελευταίες Ειδήσεις

32…

Οδηγός ο Αρχαίοι Έλληνες…

Περί βόθρων…

Με τη βοήθεια της Παναγίας…

Scroll to top
x